Αναγνωριστικό άρθρου : 00229593 / Τελευταία τροποποίηση : 03/07/2019

Η ρύθμιση της ημερομηνίας δεν εμφανίζεται σωστά - 4 Ιουλίου 2019

  Σας ευχαριστούμε για το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

  Εντοπίσαμε ένα πρόβλημα σε συγκεκριμένα προϊόντα όπου η ημερομηνία στιγματοθέτησης GPS δεν εμφανίζεται σωστά. Αυτό προκαλείται από το φαινόμενο "GPS Week Number Rollover" (Ανανέωση αριθμού εβδομάδας GPS): Ο αριθμός της εβδομάδας ημερομηνίας που στέλνεται από τον δορυφόρο GPS μηδενίζεται κάθε 1.024 εβδομάδες. Καθώς αυτό το φαινόμενο σημειώθηκε στις 7 Απριλίου 2019 (ώρα Ιαπωνίας), προκάλεσε την μη αναγνώριση των δεδομένων ημερομηνίας GPS και τροποποιήθηκε ακούσια η ημερομηνία. Επιπλέον, η λειτουργία αυτόματης διόρθωσης ώρας διακόπηκε.

  Όλες οι ψηφιακές βιντεοκάμερες Handycam®, τα ψηφιακά κιάλια εγγραφής, οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμο φακό α™ (Alpha™) και οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot® που κυκλοφόρησαν μεταξύ του 2010 και του 2013 επηρεάζονται. Μπορείτε να ελέγξετε τα επηρεαζόμενα μοντέλα στην ενότητα [Applicable Products and Categories of This Article] (Επηρεαζόμενα προϊόντα και κατηγορίες αυτού του άρθρου).

  Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, ρυθμίστε τη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης ώρας σε OFF (απενεργοποίηση) και ορίστε ξανά την ώρα πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Σας εγγυόμαστε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα στιγματοθέτησης GPS ή με τις λειτουργίες αυτόματης διόρθωσης περιοχής.

  Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την καθυστερημένη ανακοίνωση.

  Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε τα προϊόντα της Sony.