Αναγνωριστικό άρθρου : 00250427 / Τελευταία τροποποίηση : 07/12/2020

Πρόβλημα δορυφορικού συντονισμού για τις σειρές XH90 και XH92

  Κατά την κυκλοφορία ενημερώσεων υλικολογισμικού, η Sony παρακολουθεί πάντα στενά την εξέλιξη, ώστε να διασφαλίζει ότι οι πελάτες απολαμβάνουν μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία.

  Στις 12 Αυγούστου 2020, η Sony κυκλοφόρησε ένα πακέτο υλικολογισμικού για τις σειρές XH90 και XH92. Δυστυχώς, η τεχνική ομάδα μας ανακάλυψε ότι ο δορυφορικός συντονισμός DVB-S επηρεάστηκε εάν ενημερώσατε την τηλεόρασή σας και πραγματοποιήσατε εργοστασιακή επαναφορά δεδομένων μετά την ενημέρωση του Αυγούστου. Η Sony κυκλοφόρησε ένα επόμενο πακέτο υλικολογισμικού από τότε.

  Αν είχατε προβλήματα με τον δορυφορικό συντονισμό, επισκεφτείτε τον οδηγό δορυφορικού συντονισμού ή συμβουλευτείτε αυτό το βίντεο:

  Αν’εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε τον συντονισμό, επικοινωνήστε μαζί μας.


  Έχει γίνει η ενημέρωση στην έκδοση v6.0384 και δεν’έχετε κάνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων;

  Η Sony συνιστά να μην πραγματοποιήσετε εργοστασιακή επαναφορά μέχρι να πραγματοποιήσετε ενημέρωση στην τελευταία έκδοση υλικολογισμικού, η οποία κυκλοφόρησε στις 26 Νοεμβρίου 2020.

  Ο συνιστώμενος τρόπος για να λάβετε αυτήν την ενημέρωση είναι να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Αυτόματη λήψη λογισμικού είναι ενεργοποιημένη στην τηλεόρασή σας. Έπειτα, η τηλεόρασή σας θα πρέπει να λάβει την ενημέρωση αυτόματα τις επόμενες εβδομάδες.

  Στο μεταξύ, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε.

  Δεν είστε σίγουροι σε ποια σειρά τηλεοράσεων ανήκει το μοντέλο σας; Δείτε εδώ μερικά παραδείγματα:

  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096