Η εξέλιξη συνεχίζεται!
  Παρουσιάζουμε το Xperia με Android™ 11

  Κάθε χρόνο ενθουσιαζόμαστε για την εξέλιξη του λογισμικού Android. Και αυτήν τη φορά, νιώθουμε ακριβώς τον ίδιο ενθουσιασμό.

  Το Android 10 ήταν ήδη ένα απίστευτο λογισμικό, αλλά τώρα το Android 11 πάει ένα βήμα παραπέρα!

  Η ενσωματωμένη καταγραφή οθόνης είναι ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά. Το Σκούρο θέμα μπορεί τώρα να προγραμματιστεί. Η ασφάλεια ενισχύεται όπως ήταν αναμενόμενο και μπορεί να δοθεί προτεραιότητα σε σημαντικές ειδοποιήσεις συνομιλίας, ώστε να τις αντιλαμβάνεστε ευκολότερα.

  Η εφαρμογή Game Enhancer, η αποκλειστική εφαρμογή για τις συσκευές Xperia, επίσης αναβαθμίζεται με το Android 11.

  Εδώ παρουσιάζουμε μερικά από τα κορυφαία νέα χαρακτηριστικά του Android 11 και μια νέα εμπειρία παιχνιδιού από το Game Enhancer για τη συσκευή Xperia!

  Ετοιμαστείτε!

  Το 2019 παρουσιάσαμε την εφαρμογή Game Enhancer για να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Τώρα προχωρούμε στην κυκλοφορία μιας ενημέρωσης μαζί με το Android 11.

  Με αυτήν την ενημέρωση, η εφαρμογή Game Enhancer θα τοποθετεί πλέον όλα τα εικονίδια των παιχνιδιών σας μαζί στην οθόνη της εφαρμογής. Τα πάντα σε ένα σημείο. Έτσι μπορείτε να διαχειρίζεστε ευκολότερα τα παιχνίδια σας, χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό φάκελο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο της εφαρμογής Game Enhancer στην Αρχική οθόνη και όλα τα παιχνίδια σας θα σας περιμένουν εκεί.

  Δεν θα χάνετε πλέον χρόνο να ψάχνετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Μπορείτε απλώς να αρχίσετε να παίζετε!

  Προγραμματισμένο Σκούρο θέμα

  Η παρουσίαση του Σκούρου θέματος στο Android 10 ήταν ιδιαίτερα καλοδεχούμενη. Ωστόσο, έπρεπε να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί χειροκίνητα για εναλλαγή μεταξύ των χρωμάτων φόντου. Τώρα με το Android 11, μπορείτε να προγραμματίζετε εύκολα πότε το Σκούρο θέμα θα ενεργοποιείται (ή θα απενεργοποιείται). Απλώς ρυθμίστε ένα χρονοδιάγραμμα που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής στην περιοχή Display (Οθόνη) στην εφαρμογή Settings (Ρυθμίσεις).

  Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε ώστε το Σκούρο θέμα να ενεργοποιείται αυτόματα ανάμεσα στη δύση και την ανατολή του ήλιου. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε καν την τοποθεσία σας. Αν επιτρέπετε στη συσκευή σας να αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες τοποθεσίας σας, θα προσαρμόζει αυτόματα το χρονοδιάγραμμα για εσάς!

  Καταγράψτε την οθόνη σας με ευκολία

  Η πολυαναμενόμενη καταγραφή οθόνης είναι επιτέλους εδώ! Θα παρέχεται προεγκατεστημένη με το Android 11. Για να καταγράψετε την οθόνη της συσκευής σας, απλώς ανοίξτε το μενού γρήγορων ρυθμίσεων και πατήστε το εικονίδιο καταγραφής οθόνης.

  Μπορείτε επίσης ταυτόχρονα να ηχογραφήσετε τη φωνή σας χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο στη συσκευή σας Xperia. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορα εκπαιδευτικά βίντεο με μεταγλωττίσεις που μπορείτε να μοιραστείτε στο αγαπημένο σας μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

  Προστατέψτε το απόρρητο σας με άδειες

  Σε αυτούς τους ψηφιακούς καιρούς, τα πάντα είναι ιδιαίτερα πρακτικά, αλλά παράλληλα πολύ πιο περίπλοκα. Τα ιδιωτικά δεδομένα σας μπορεί να εκτίθενται σε κινδύνους που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν. Για το λόγο αυτό η Android βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της, ώστε να προστατεύει το απόρρητό σας. Με το Android 11, μπορείτε τώρα να επιλέξετε να παρέχετε άδειες μίας χρήσης σε εφαρμογές που ζητούν πρόσβαση στο μικρόφωνο, στην κάμερα ή σε πληροφορίες τοποθεσίας.

  Υπάρχει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται αυτόματη επαναφορά αδειών. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή για κάποιο διάστημα, μπορεί να μην θέλετε να αποκτά πρόσβαση στα δεδομένα σας. Έτσι, η Android θα επαναφέρει τις άδειες για τις μη χρησιμοποιημένες εφαρμογές σας και μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τις άδειες όταν είναι απαραίτητο.

  Τακτοποιήστε τις ειδοποιήσεις σας

  Έχετε χάσει ποτέ ένα σημαντικό μήνυμα από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μια εφαρμογή συνομιλίας; Σας έχει τύχει να μην το παρατηρήσετε ανάμεσα στις άπειρες ειδοποιήσεις; Το Android 11 τώρα έχει μια αποκλειστική ενότητα Συνομιλιών στη γραμμή ειδοποιήσεων που θα διευκολύνει την εύρεση ειδοποιήσεων από τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

  Το Android θα αναγνωρίζει μηνύματα από διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και θα τα τοποθετεί όλα στην ενότητα Συνομιλιών στη γραμμή ειδοποιήσεων. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αμέσως την προτεραιότητα σημαντικών συζητήσεων πατώντας απλώς παρατεταμένα την ειδοποίηση για τη συγκεκριμένη συζήτηση.

  Αυτή θα είναι μια καλοδεχούμενη αναβάθμιση, επειδή όλοι λαμβάνουμε πολλές ειδοποιήσεις από κάθε τύπο εφαρμογής. Έτσι, μπορούμε πολύ εύκολα να χάσουμε τις πραγματικά σημαντικές.

  Η κοινή χρήση μόλις απλοποιήθηκε

  Ας υποθέσουμε ότι είστε με ένα φίλο σας και θέλετε να μοιραστείτε μια εκπληκτική φωτογραφία που τραβήξατε. Το νέο χαρακτηριστικό Κοινής χρήσης σε κοντινή απόσταση είναι εδώ για εσάς.

  Η Κοινή χρήση σε κοντινή απόσταση σάς επιτρέπει να μοιράζεστε στοιχεία όπως φωτογραφίες, ταινίες, έγγραφα ή διαδικτυακές συνδέσεις με άλλες συσκευές Android που βρίσκονται κοντά σας.

  Για να στείλετε περιεχόμενο, επιλέξτε τι θέλετε να στείλετε και κατόπιν επιλέξτε Nearby Share (Κοινή χρήση από κοντινή απόσταση) από το εικονίδιο κοινής χρήσης της συγκεκριμένης εφαρμογής. Για να λάβετε περιεχόμενο, σύρετε προς τα κάτω το μενού γρήγορων ρυθμίσεων και πατήστε το εικονίδιο Κοινής χρήσης από κοντινή απόσταση. Όταν εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην οθόνη σας, απλώς πατήστε Accept (Αποδοχή).

  Δεν χρειάζεται να ανοίξετε μια ξεχωριστή εφαρμογή. Είναι απλώς ένα πραγματικά απλός τρόπος για να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους γύρω σας.

  Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο δεν αφορά συγκεκριμένο προϊόν. Κατά συνέπεια, οι λειτουργίες και οι λειτουργικότητες που περιγράφονται μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή ή/και την έκδοση λογισμικού σας.

  Τα Android και Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.