Αναγνωριστικό άρθρου : 00254024 / Τελευταία τροποποίηση : 15/11/2021

Ειδοποίηση για δωρεάν αντικατάσταση για τις επηρεαζόμενες μονάδες ακουστικών WI-SP510 που αναγνωρίζονται από το σειριακό αριθμό – 19 Νοεμβρίου 2021

  Αγαπητέ πολύτιμε πελάτη της Sony,

  Σας ευχαριστούμε για το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

  Έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι ορισμένες μονάδες WI-SP510 μπορεί να παρουσιάσουν ένα πρόβλημα στο οποίο τα ακουστικά σταματούν να ενεργοποιούνται, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε διάβρωση λόγω νερού.

  Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, η Sony αποφάσισε να επεκτείνει την εγγύηση των επηρεαζόμενων μονάδων WI-SP510 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2022. Αν επιβεβαιωθεί ότι τα ακουστικά σας ανήκουν στις επηρεαζόμενες μονάδες, όπως αναγνωρίζεται από το σειριακό τους αριθμό, και αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να αντικαταστήσετε την επηρεαζόμενη μονάδα WI-SP510 που διαθέτετε. Ελέγξτε αν η μονάδα σας πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας που αναφέρονται παρακάτω.

  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκαλούμε και θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Καταλληλότητα για αντικατάσταση

  Εφαρμόσιμο όνομα μοντέλου

  WI-SP510 

  Ισχύοντες σειριακοί αριθμοί 

  Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ακουστικών WI-SP510 μπορούν δυνητικά να επηρεαστούν από αυτό το φαινόμενο και να αντικατασταθούν δωρεάν. Αν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, εισαγάγετε το σειριακό αριθμό της μονάδας σας στο εργαλείο επαλήθευσης σειριακού αριθμού παρακάτω, για να ελέγξετε αν η μονάδα σας μπορεί να αντικατασταθεί. 

  Αν η μονάδα WI-SP510 που διαθέτετε ανήκει στα επηρεαζόμενα μοντέλα, μπορείτε να την αντικαταστήσετε στο κατάστημα όπου την αγοράσατε. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος προς το σύστημα εντοπισμού καταστημάτων μας στο εργαλείο επαλήθευσης με οδηγίες προς το πλησιέστερο κατάστημα όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μονάδα σας.  

  Πώς να ελέγξετε το όνομα μοντέλου και το σειριακό αριθμό των ακουστικών σας

  Το όνομα μοντέλου βρίσκεται στην ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

  Ο σειριακός αριθμός είναι τυπωμένος στη δεξιά μονάδα (Δ) των ακουστικών και είναι ορατός μετά την αφαίρεση του άκρου του ακουστικού και του στηρίγματος στεφανιού.

   

  Περίοδος αίτησης για το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης

  Το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2022.