Έγινε ακόμα καλύτερο!
  Παρουσίαση του Android™ 12

  Το Android μόλις κυκλοφόρησε την ετήσια ενημέρωσή του με μια νέα έκδοση που ονομάζεται Android 12 και, όπως πάντα, κάνει τη διαφορά! Θα λατρέψετε τις λειτουργίες και τις βελτιώσεις του νέου Android 12!

  Με το Android 12, μπορείτε πλέον να βγάζετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση. Χειριστείτε τη συσκευή σας Xperia με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας την ανανεωμένη λειτουργία χειρισμού με το ένα χέρι. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία μείωσης φωτεινότητας οθόνης για πιο ξεκούραστα μάτια σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Κοινής χρήσης με κοντινές συσκευές για εύκολη κοινή χρήση Wi-Fi. Τι άλλο προσφέρει;

  Το Android 12 προστατεύει το απόρρητό σας περισσότερο από ποτέ, με νέες λειτουργίες που ονομάζονται Ένδειξη μικροφώνου/κάμερας και Κατά προσέγγιση τοποθεσία.

  Εδώ, θα σας δείξουμε μερικές από τις απίθανες νέες λειτουργίες του Android 12. Κάντε λοιπόν ένα σύντομο διάλειμμα και διαβάστε τα παρακάτω άρθρα!

  Αποτυπώστε τα πάντα στη σελίδα

  Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις του Android 12 είναι σίγουρα η λειτουργία Στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση. Την περιμένατε πολύ καιρό! Με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να καταγράφετε στη συσκευή σας Xperia στιγμιότυπα οθόνης από σελίδες με δυνατότητα κύλισης. Μόλις βγάλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα "Καταγραφή περισσότερων" και μπορείτε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε όσο περιεχόμενο της σελίδας θέλετε, ως μία εικόνα.

  Έχετε προσπαθήσει ποτέ να βγάλετε πολλά στιγμιότυπα οθόνης μιας σελίδας με δυνατότητα κύλισης; Διαφορετικά μέρη της σελίδας, χωρισμένα ανά τμήματα; Με το Android 12, αυτό θα είναι το τελευταίο που θα χρειαστεί να κάνετε!

  Λειτουργία με το ένα χέρι

  Ας υποθέσουμε ότι κρατάτε ένα φλιτζάνι καφέ στο ένα χέρι και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Xperia με το άλλο. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η λειτουργία χειρισμού με το ένα χέρι που περιλαμβάνεται στο Android 12!

  Σε αυτήν τη λειτουργία, το Android 12 μετακυλίει ολόκληρη την οθόνη προς τα κάτω, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τον αντίχειρά σας, χωρίς να χρειάζεται να τεντώσετε το χέρι σας. Χρησιμοποιήστε εύκολα τη συσκευή σας Xperia με το ένα μόνο χέρι, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε να τελειώσετε τον καφέ σας.

  Αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε ακόμα καλύτερα τη συσκευή σας Xperia για να ολοκληρώνετε τις καθημερινές σας εργασίες!

  Μείωση έντασης φωτεινότητας για προστασία των ματιών

  Ακόμα και αν ρυθμίσετε τη συσκευή σας Xperia στη χαμηλότερη ένταση φωτεινότητας, μπορεί να νιώθετε ότι η φωτεινότητα εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή ορισμένες στιγμές της ημέρας. Το Android 12 εισάγει μια νέα λειτουργία, που ονομάζεται Επιπλέον μείωση φωτεινότητας, η οποία σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα επίπεδο φωτεινότητας ακόμα χαμηλότερο από τη χαμηλότερη ρύθμιση φωτεινότητας που διαθέτει η συσκευή σας.

  Για παράδειγμα, αν θέλετε να συνομιλήσετε με έναν φίλο σας από τη συσκευή σας Xperia, ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, χωρίς να ανάψετε τα φώτα, τότε αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για εσάς!

  Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουμπί συντόμευσης για αυτήν τη λειτουργία στην οθόνη σας ή ένα εικονίδιο Επιπλέον μείωσης φωτεινότητας στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων.

  Ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερά σας;

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερά σας στη συσκευή σας Xperia; Ή αν κάποιος μπορεί να κλέψει τα προσωπικά στοιχεία σας; Δυστυχώς, στη σημερινή ψηφιακή εποχή, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ποιος δεν θέλει να αποφύγει τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις;

  Τώρα το Android 12 εισάγει μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Ένδειξη μικροφώνου/κάμερας, η οποία προστατεύει το απόρρητό σας. Με αυτήν τη λειτουργία, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης θα εμφανίζεται ένα εικονίδιο μικροφώνου ή κάμερας κάθε φορά που μια εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στο μικρόφωνο ή την κάμερά σας. Μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή αυτές τις ενδείξεις στο παράθυρο ειδοποιήσεων. Αν δεν είχατε πρόθεση να παραχωρήσετε άδεια πρόσβασης σε κάποια εφαρμογή, μπορείτε πάντα να την ανακαλέσετε.

  Τώρα, χάρη σε αυτήν τη νέα λειτουργία, οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι πιο ασφαλείς από ποτέ!

  Κατά προσέγγιση τοποθεσία

  Δεν θα θέλατε να ενημερώσετε έναν άγνωστο για την τρέχουσα τοποθεσία σας. Τι γίνεται όμως όταν ανοίγετε μια εφαρμογή και ζητάει άδεια πρόσβασης στις πληροφορίες της τοποθεσίας σας; Πόσες φορές νιώσατε άβολα με αυτήν την ερώτηση;

  Για να προστατεύσει ακόμα καλύτερα το απόρρητό σας, το Android 12 παρουσιάζει τη λειτουργία Κατά προσέγγιση τοποθεσίας. Αυτή η λειτουργία σας δίνει την επιλογή να δηλώσετε είτε την ακριβή τοποθεσία σας, είτε μια κατά προσέγγιση τοποθεσία σε μια εφαρμογή που ζητά να μάθει την τοποθεσία σας.

  Έτσι, τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που ζητούν να μάθουν την τοποθεσία σας!

  Κοινή χρήση Wi-Fi με χρήση της Κοινής χρήσης με κοντινές συσκευές

  Πάντα αναζητούμε περισσότερες επιλογές για τη συσκευή σας Xperia. Αυτό ισχύει ακόμα και όσον αφορά την κοινή χρήση του δικτύου Wi-Fi.

  Το Android 10 σας προσέφερε τη δυνατότητα να μοιράζεστε ένα δίκτυο Wi-Fi με έναν κωδικό QR. Τώρα, το Android 12 προσθέτει άλλη μία επιλογή, με τη λειτουργία Κοινής χρήσης με κοντινές συσκευές.

  Η συσκευή σας Xperia θα αρχίσει να αναζητά, για παράδειγμα, τη συσκευή ενός φίλου σας. Μόλις ο φίλος σας αποδεχτεί το αίτημα για κοινή χρήση πληροφοριών, τα πάντα θα είναι έτοιμα!

  Πείτε αντίο στην πληκτρολόγηση ατελείωτων κωδικών πρόσβασης! Πανεύκολο, σωστά;

  Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο δεν αφορά συγκεκριμένο προϊόν. Κατά συνέπεια, οι λειτουργίες και οι λειτουργικότητες που περιγράφονται μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή ή/και την έκδοση λογισμικού σας.

  Τα Android και Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.