Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Η Sony επιθυμεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε λήψη των πιο πρόσφατων αναβαθμίσεων υλικολογισμικού για τη συσκευή αναπαραγωγής DVD σας, παρέχοντας σας με αυτόν τον τρόπο τη ξεγνοιασιά ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την αναπαραγωγή των πιο πρόσφατων μορφών όπως σας ευχαριστεί. Αποδεχτείτε τις συνθήκες που περιγράφονται πιο κάτω στην αποποίηση ευθυνών, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη λήψη και να δημιουργήσετε ένα CD-ROM με το οποίο θα μπορέσετε να επιτύχετε την αναβάθμιση της συσκευής αναπαραγωγής DVD σας, ώστε να μπορεί να διαβάζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις DivX.

Προειδοποίηση: Εάν δεν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες που παρέχονται υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στη συσκευή αναπαραγωγής DVD. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό Κέντρο Sony Service. Για να αποφύγετε αυτές τις επιπλοκές, ακολουθήστε με προσοχή τα βήματα που περιγράφονται πιο κάτω.

Πληροφορίες αρχείου

Όνομα αρχείου

 • hab_ec85.bin

Μέγεθος αρχείου

 • -

Εγκατάσταση

 1. Πραγματοποιήστε τη λήψη του αρχείου αναβάθμισης λογισμικού στον υπολογιστή σας.
 2. Αντιγράψτε το αρχείο σε ένα κενό CD-R.
  • Τοποθετήστε το αρχείο αναβάθμισης λογισμικού απευθείας στον κατάλογο ROOT.
   Μην το τοποθετήσετε σε κάποιον άλλο φάκελο.
  • Μην αντιγράψετε κάποιο άλλο αρχείο σε αυτόν το δίσκο.
  • Μην τροποποιήσετε την ονομασία του αρχείου.
  • Χρησιμοποιήστε το σύστημα αρχείων ISO 9660 Επίπεδο 1/2 ή την εκτεταμένη μορφή του, Joliet.
  • Τύπος 1/2/XA
  • Μία περίοδος λειτουργίας
  • Ταχύτητα εγγραφής χαμηλή (π.χ. 2x, 4x)
  • Οριστικοποιήστε το CD-R.
 3. Ανοίξτε το Συρτάρι, εισάγετε το δίσκο στη συσκευή αναπαραγωγής και ξεκινήστε την αναπαραγωγή.
 4. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα "UPGRADE FILE DETECTED" (ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ). Στη συνέχεια εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα "ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ PLAY (ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ) ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ". Πατήστε το κουμπί PLAY (ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ).Γίνεται εντοπισμός του υλικολογισμικού
 5. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα "COPYING FILE" (ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ). Περιμένετε λίγο μέχρι το συρτάρι του δίσκου να ανοίξει αυτόματα και αφαιρέστε το δίσκο.
 6. Θα εμφανιστεί για λίγο στην οθόνη και στην οθόνη της συσκευής το μήνυμα "UPGRADING" (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ). Περιμένετε για τρία με τέσσερα λεπτά και μην διακόψετε τη διαδικασία Αναβάθμισης. Είναι πολύ σημαντικό να:
  • Μην απενεργοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής.
  • Μην χρησιμοποιήσετε κάποια λειτουργία της συσκευής και να μην πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί της.
  • Μην κλείσετε το συρτάρι του δίσκου (με το χέρι ή πατώντας το κουμπί ανοίγματος/κλεισίματος).Γίνεται εντοπισμός του υλικολογισμικού
 7. Το συρτάρι του δίσκου θα κλείσει και θα επανέλθει η φυσιολογική εμφάνιση της οθόνης. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Συσκευή Αναπαραγωγής DVD. Όταν εμφανιστεί το QuickSetup (Πρόγραμμα γρήγορης εγκατάστασης) επιλέξτε το για να ρυθμίσετε.Γίνεται εντοπισμός του υλικολογισμικού
  Γίνεται εντοπισμός του υλικολογισμικού

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Ενέργειες Μετά την Αναβάθμιση

Δημιουργία Εξωτερικών Αρχείων Υποτίτλων
 1. Είναι απαραίτητη η αλλαγή των ονομάτων του τίτλου της ταινίας και του αρχείου εξωτερικών υποτίτλων έτσι ώστε να έχουν την ίδια ονομασία.

  Για παράδειγμα:

  ○:sony.avi, sony.srt
  ×:sony.avi, sonysubtitle.srt
  Το "avi" είναι το αρχείο DivX της ταινίας και το "srt" είναι το αρχείο υποτίτλων σε αυτό το παράδειγμα.

 2. Πρέπει επίσης να τοποθετήσετε το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υποτίτλων στον ίδιο φάκελο και να τα αντιγράψετε στον ίδιο δίσκο.
  (Σημείωση: Η μορφή Packet Write δεν υποστηρίζεται)

  Η αναβάθμιση αυτή δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή αναπαραγωγής DVD να διαβάζει τις ακόλουθες μορφές εξωτερικών υποτίτλων:

  ".srt": SubRip
  ".smi": SAMI Captioning
  ".sub": Micro DVD
  ".sub": SubViewer 2.0
  ".ssa": SubStation Alpha
  ".ass": Advanced SubStation Alpha
  ".txt": TMPlayer, σύστημα υποτίτλων DVD
  Να έχετε υπ' όψιν σας πως άλλες παρόμοιες μορφές δεν υποστηρίζονται.
Ενεργοποίηση της Προβολής Γραμματοσειράς στη συσκευή αναπαραγωγής DVD
 1. Πατήστε DISPLAY (Προβολή) στο τηλεχειριστήριο για να απενεργοποιήσετε την Προβολή Μενού Ελέγχου (Magic Pad).
 2. Πατήστε SUBTITLE (Υπότιτλοι) για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους.
 3. Πατήστε επανειλημμέναSUBTITLE (Υπότιτλοι)για να μεταβείτε στη γραμματοσειρά που θέλετε.
  Με κάθε πάτημα αλλάζει η γραμματοσειρά.Θα αναγνωρίζονται οι ακόλουθες γραμματοσειρές για εξωτερικούς υποτίτλους

CP1250: Αλβανικά, Βοσνιακά, Κροατικά, Τσέχικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Ισλανδικά, Ιρλανδικά, Πολωνέζικα, Ρουμανικά, Σλοβακικά, Σλοβένικα
CP1251: Βουλγαρικά, Επίσημη γλώσσα της Λευκορωσίας, Αγγλικά, Επίσημη γλώσσα της ΠΓΔΜ, Μολδάβικα, Ρωσικά, Σέρβικα, Ουκρανικά
CP1253: Ελληνικά
CP1254: Αλβανικά, Δανέζικα, Ολλανδικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γαελικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Κουρδικά (Λατινικά), Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Τουρκικά

Σημειώσεις

Αν το κουμπί SUBTITLE (Υπότιτλοι) είναι πατημένο όταν οι υπότιτλοι δεν είναι συμβατοί με την αναπαραγωγή σε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής DVD , εμφανίζεται ένα μήνυμα που υποδεικνύει πως δεν υπάρχουν υπότιτλοι. Ακόμα και αν δεν εμφανιστεί αυτό το μήνυμα, υπάρχει περίπτωση κάποιοι υπότιτλοι να μην μπορούν να αναπαραχθούν.

Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης του Μενού Ελέγχου δεν εμφανίζονται υπότιτλοι. Κάποιοι υπότιτλοι ίσως να μην εμφανίζονται ακόμα και αν βρίσκονται σε αρχείο με επέκταση ".srt," ".smi," ".sub," ".ass," ".ssa," ή ".txt."

Όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι υπάρχει μία πιθανότητα να υπάρχει παρεμβολή στην εικόνα και στον ήχο. Υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται μέχρι τρεις γραμμές υποτίτλων. Ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρων ανά γραμμή είναι 54.

Δεν υποστηρίζονται γραμματοσειρές Unicode.