Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τα παρακάτω μοντέλα:
 • FDR-AX100E

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

 • Όνομα:Ενημέρωση λογισμικού συστήματος Έκδ.3.10 για FDR-AX100E (Windows)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας:26/04/2016
 • Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις
  • Η φωτογραφική μηχανή μπορεί πλέον να καταγράψει φορμά S με συμβατές κάρτες SDHC και SDXC

   *Κατά τη λήψη ταινιών σε φορμά XAVC S, απαιτεί SD Speed Class10 ή UHS Speed Class U1 ή ταχύτερο. (Κατά την εγγραφή σε 100 Mbps ή περισσότερα, απαιτείται UHS Speed Class U3.)
   *Όταν χρησιμοποιείται μια κάρτα μνήμης SDHC για να εγγραφούν ταινίες XAVC S σε εκτεταμένες χρονικές περιόδους, οι καταγεγραμμένες ταινίες θα διαιρεθούν σε αρχεία των 4 GB. Τα διαιρεμένα αρχεία μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα μοναδικό αρχείο χρησιμοποιώντας το PlayMemories Home

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικά συστήματα

Η τελευταία έκδοση της ενημέρωσης λογισμικού συστήματος είναι είναι συμβατή με τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εκδόσεις Microsoft Windows:
 • Windows® 10
 • Windows® 8.1
 • Windows® 7 SP1
 • Windows® Vista* SP2

  Σημειώσεις:
  * Δεν υποστηρίζεται η έκδοση Starter.

Υλικό υπολογιστή

Η τελευταία έκδοση της ενημέρωσης λογισμικού συστήματος είναι συμβατό με το ακόλουθο υλικό:
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 200 MB ή περισσότερος
 • Μνήμη RAM: 512 MB ή περισσότερη
  Σημείωση:Κλείστε όλες τις άλλες εφαρμογές λογισμικού προτού ενημερώσετε το λογισμικό του συστήματος.
 • Πηγή τροφοδοσίας της κάμερας
  • Πλήρως φορτιζόμενες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NP-FV70 ή το τροφοδοτικό AC-L200
   Σημείωση: Η ενημέρωση μπορεί να εκτελεστεί μόνο όταν η υπολειπόμενη στάθμη της μπαταρίας είναι (τρεις γραμμές) ή υψηλότερη. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία.
 • Καλώδιο USB που συνοδεύει την κάμερα

  Σημείωση: Η λειτουργικότητα ενημέρωσης δεν είναι εγγυημένη με κανένα άλλο καλώδιο USB.

Λήψη

Σημαντικές σημειώσεις:

 • Όταν εκτελείτε την ενημέρωση λογισμικού του συστήματος, χρησιμοποιήστε πλήρως φορτισμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NP-FV70 ή τον προσαρμογέα τροφοδοτικού AC AC-L200.
 • Μην αφαιρείτε το πακέτο μπαταριών ή τον προσαρμογέα τροφοδοτικού AC κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Διαφορετικά, η φωτογραφική μηχανή μπορεί να πάψει να λειτουργεί λόγω της ξαφνικής διακοπής της τροφοδοσίας.
 • Αφαιρέστε από πριν την κάρτα μνήμης από την κάμερα.
 • Η ενημέρωση λογισμικού του συστήματος διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Συνιστούμε να αποτρέπετε τον υπολογιστή σας να εισέρχεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή αδρανοποίησης. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής εισέλθει είτε σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας είτε σε κατάσταση αδρανοποίησης (διακόπτοντας την ενημέρωση), επανεκκινήστε τη διαδικασία από την αρχή.

Τρόπος λήψης του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή.
 2. Στο κάτω μέρος της σελίδας, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Download [Λήψη].
 3. Αρχίζει η λήψη του αρχείου [Update_FDRAX100V310.exe].
 4. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας (συνιστάται).

  Για χρήστες των Windows 8.1 ή Windows 10:

  Με τις αρχικές ρυθμίσεις του Internet Explorer, το αρχείο ενημέρωσης θα αποθηκευτεί στο φάκελο [Downloads] (Λήψεις). Κάντε κλικ στο πλακίδιο [Desktop] (Επιφάνεια εργασίας) από την οθόνη [Start] (Έναρξη) και εντοπίστε το αρχείο λήψης στο φάκελο [Downloads] (Λήψεις) χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση.

Εγκατάσταση

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου επιτυχώς, είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε την ενημέρωση συστήματος λογισμικού Εκδ.3.10 για το FDR-AX100E.

Βήμα 1: Εκκίνηση του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού

 1. Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή σας.
 2. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης [Update_FDRAX100V310.exe] για να εκκινήσετε το πρόγραμμα ενημέρωσης υλικολογισμικού.


  Εμφανίζεται το παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού.

 3. Ενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή

  Σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού, επιλέξτε [Menu] - [Setup] - [Connection] - [USB Connection] (Μενού - Ρύθμιση - Σύνδεση USB) στη φωτογραφική μηχανή και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένος ο τρόπος λειτουργίας [Mass Storage] (Μαζική αποθήκευση).

  Αν είναι επιλεγμένος ένας διαφορετικός τρόπος λειτουργίας από τον [Mass Storage] (Μαζική αποθήκευση), επιλέξτε [Mass Storage] (Μαζική αποθήκευση).

 4. Αφαιρέστε από πριν την κάρτα μνήμης από την κάμερα. Συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή με το παρεχόμενο καλώδιο USB.
  Σημείωση: Όταν η φωτογραφική μηχανή συνδέεται στον υπολογιστή, σβήνει η οθόνη LCD της. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

  Αν ο υπολογιστής δεν μπορεί να εντοπίσει την κάμερα, εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή το μήνυμα "Could not find the camera for this update" [Δεν βρέθηκε η κάμερα για αυτή την ενημέρωση]. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δοκιμάστε τα εξής:
  - Αποσυνδέστε το καλώδιο USB και συνδέστε το ξανά.
  - Αν ο υπολογιστής διαθέτει πολλαπλές υποδοχές USB, δοκιμάστε με τις άλλες υποδοχές. Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να διαθέτει μερικές υποδοχές USB στο πίσω μέρος.


 5. Επιβεβαιώστε ότι το εικονίδιο "Ασφαλής κατάργηση υλικού" εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του υπολογιστή.
 6. Αφού επιβεβαιώσετε τα παραπάνω, κάντε κλικ στο Next [Επόμενο] στο παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού. Η παρακάτω εικόνα εμφανίζεται στο παράθυρο Firmware Updater και Ακολουθήστε τις οδηγίες του υπολογιστή εμφανίζεται στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής.

  Σημείωση: Από εδώ και στο εξής, ποτέ μην απενεργοποιείτε τη φωτογραφική μηχανή μέχρι να ολοκληρωθεί η ενημέρωση του υλικολογισμικού.

  υπολογιστήςφωτογραφική μηχανή

 7. Αφού επιβεβαιώσετε τα ανωτέρω, πατήστε [Next] (Επόμενο).. Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης εμφανίζονται η τρέχουσα έκδοση και η έκδοση μετά την ενημέρωση.
 8. Αφού επιβεβαιώσετε Τρέχουσα έκδοση είναι Εκδ.3.00 ή προγενέστερη, πατήστε [Next] (Επόμενο).

  Απαιτείται ενημέρωση.

  Εάν εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη, η ενημέρωση δεν απαιτείται. Σύμφωνα με το μήνυμα, διακόψτε τη σύνδεση USB και κάντε κλικ στο Finish [Τέλος]. Απενεργοποιήστε την κάμερα, αφαιρέστε την μπαταρία, επανατοποθετήστε την μπαταρία και ενεργοποιήστε την κάμερα.
  Δεν απαιτείται ενημέρωση.

 9. Πατήστε το εικονίδιο «Safely Remove Hardware» (Ασφαλής αφαίρεση υλικού) στη γραμμή εργασιών, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του υπολογιστή για να διακόψετε την σύνδεση USB
  Σημείωση: Διατηρήστε συνδεδεμένο το καλώδιο USB, ακόμα και αφού διακόψετε τη σύνδεση USB στον υπολογιστή με την παραπάνω λειτουργία.

 10. Πατήστε [OK] στην οθόνη LCD για να εκτελέσετε επαναφορά της κάμερας.

  Σημείωση: Η οθόνη σβήνει όταν πατάτε το κουμπί [OK]. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
 11. Κάντε κλικ στο Next [Επόμενο] στο παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού.
 12. Μετά από την επαναφορά, επαληθεύεται η επανασύνδεση της φωτογραφικής μηχανής και εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη.
 13. Κάντε κλικ στο Run [Εκτέλεση] για να ξεκινήσετε την ενημέρωση. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης (περίπου 15 λεπτά), εμφανίζεται μια γραμμή προόδου.
  Σημείωση: Ποτέ μην απενεργοποιείτε την κάμερα και μην αποσυνδέετε το καλώδιο USB κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

 14. Όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση, η κάμερα θα επανεκκινηθεί αυτόματα και ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα "Recovering data. Please wait..." (Γίνεται ανάκτηση δεδομένων. Περιμένετε...) ενδέχεται να εμφανιστεί μερικά λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της επανεκκίνησης. Κάντε κλικ στο Finish (Τέλος), όταν εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα στην οθόνη LCD.

 15. Αποσυνδέστε το καλώδιο USB.

Βήμα 2: Επιβεβαιώστε ότι η έκδοση λογισμικού συστήματος της φωτογραφικής μηχανής σας είναι η Εκδ.3.10.

 1. Επιλέξτε [Menu] - [Setup] - [Version] (Μενού - Ρύθμιση - Έκδοση) στη φωτογραφική μηχανή. Εάν εμφανιστεί η Έκδ.3.10, τότε η έκδοση λογισμικού συστήματος είναι η Εκδ.3.10.