Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Το WAV Conversion Tool μετατρέπει αρχεία ήχου μορφής OpenMG σε αρχεία WAV (PCM). Αυτό το λογισμικό προορίζεται αποκλειστικά για χρήση με αρχεία ήχου μορφής OpenMG που έχουν εγγραφεί μέσω της εισόδου MIC ή αναλογικού σήματος (LINE IN) από μια συσκευή Hi-MD και έχουν φορτωθεί στο λογισμικό SonicStage. Αυτά τα μετατρέψιμα αρχεία που έχουν εγγραφεί μέσω ενός Hi-MD μπορούν να μετατραπούν σε αρχεία μορφής WAV με χρήση του WAV Conversion Tool.

Διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες οδηγίες.

Ισχύει για τα μοντέλα

Το λογισμικό WAV Conversion Tool υποστηρίζει τα ακόλουθα προϊόντα:
 • MZ-NH1/NH900/NHF800/NH700 και NH600

Εγκατάσταση

Σημαντικό:
 • Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το SonicStage έκδοση 2.1 ή νεότερη προτού κάνετε λήψη του WAV Conversion Tool. Αν δεν διαθέτετε το SonicStage έκδοση 2.1 ή νεότερη, πρέπει να κάνετε λήψη του προγράμματος αναβάθμισης SonicStage προτού εγκαταστήσετε το WAV Conversion Tool. Για να ελέγξετε την έκδοση του SonicStage που διαθέτετε:
  1. Εκκινήστε το SonicStage.
  2. Κάντε κλικ στο [Help] (Βοήθεια) - [About SonicStage] (Πληροφορίες για το SonicStage) από το μενού στο παράθυρο του SonicStage.
  3. Ελέγξτε την έκδοση του SonicStage στο παράθυρο πληροφοριών του SonicStage. Αν εμφανίζεται το "SonicStage Version 2.0.xx.xxxxx" ή νεότερη έκδοση, εγκαταστήστε το SonicStage έκδοση 2.1 ή νεότερη προτού κάνετε λήψη αυτού του λογισμικού.
 • Οι χρήστες των Windows XP και των Windows 2000 πρέπει να συνδεθούν με έναν λογαριασμό διαχειριστή για να εγκαταστήσουν αυτό το λογισμικό. Πρέπει να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό της ομάδας Administrators ή Power Users προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό SonicStage και το WAV Conversion Tool.
 • Το περιβάλλον χρήσης και τα αρχεία βοήθειας του WAV Conversion Tool είναι στα Αγγλικά.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού WAV Conversion Tool:

 1. Κάντε κλικ στο "Λήψη" παρακάτω για να αποδεχτείτε την αποποίηση ευθυνών και να κάνετε λήψη του ακόλουθου αρχείου:
  • WAVConversionToolSetup.exe (2.190 KB)
 2. Τερματίστε όλες τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του SonicStage και του MD Simple Burner.
 3. Αν το προϊόν Hi-MD είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας, αποσυνδέστε το.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο WAVConversionToolSetup.exe για να αρχίσει η εγκατάσταση και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Κάντε κλικ στο "Τέλος" όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.
Σημειώσεις:
 • Προτού εγκατασταθεί το WAV Conversion Tool, πρέπει να έχει εγκατασταθεί το SonicStage έκδοση 2.1 ή νεότερη.
 • Μην επιτρέψετε στο σύστημα να εισέλθει σε κατάσταση αναστολής, αναμονής ή αδρανοποίησης κατά τη λήψη.
 • Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε υπολογιστές με Windows XP Media Center Edition 2004, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Millennium Edition ή Windows 98 Second Edition που έχει εγκατασταθεί από τον κατασκευαστή ΜΟΝΟ. ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε σε Macintosh, Windows 98 / 95, Windows NT ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα.
 • Το πρόγραμμα αυτό προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε ή να αντιγράψετε αυτό το πρόγραμμα.

Πληροφορίες αρχείου

Όνομα αρχείου

 • WAVConversionToolSetup.exe

Μέγεθος αρχείου

 • 2.14 Mb