Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης είναι για το ακόλουθο Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών και τα μοντέλα ακουστικών MDR-1ADAC:

Φορητός ενισχυτής:
 • PHA-2, PHA-2A, PHA-3, PHA-3AC
Ακουστικά στέρεο:
 • MDR-1ADAC

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

 • Όνομα: Πρόγραμμα οδήγησης για φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/ενισχυτή ακουστικών
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12/10/2016
 • Χρειάζεται να πραγματοποιήσω λήψη του; Η λήψη είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε να συνδέσετε το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών με το Windows PC
 • Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις: Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών με το Windows PC

Απαιτήσεις συστήματος

Το πρόγραμμα οδήγησης για το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών είναισυμβατό με τις συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες εκδόσεις των Microsoft Windows. Δεν είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Mac ή Linux.

 • Windows 11 Home / Pro
 • Windows 10 Home / Pro

Όλα τα λειτουργικά συστήματα χρειάζεται να είναι εργοστασιακά προεγκατεστημένα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το πρόγραμμα οδήγησης θα λειτουργήσει σε λειτουργικά συστήματα που έχουν αναβαθμιστεί, είναι ιδιοκατασκευές ή αποτελούν μέρος ενός πολλαπλού συστήματος (δηλαδή, ανήκουν σε περιβάλλον πολλαπλής εκκίνησης).

Υλικό
 • 100 MB ή περισσότερος διαθέσιμος χώρος

Λήψη

Προτού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών πρέπει να κατεβάσετε το ίδιο το αρχείο του προγράμματος οδήγησης. Αυτό θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης.

Φροντίστε να έχετε συνδεθεί ως Διαχειριστής Υπολογιστή προκειμένου να λάβετε το αρχείο του προγράμματος οδήγησης. Θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του Windows PC για να μάθετε πώς να συνδέεστε ως Διαχειριστής.

 1. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο
 2. Ξεκινήστε τη διαδικασία λήψης πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο
 3. Διαβάστε την Άδεια Χρήσης Λήψης του Λογισμικού και, εάν συμφωνείτε, πατήστε το Accept Agreement (Αποδέχομαι την Άδεια Χρήσης)
 4. Όταν σας ζητηθεί από ένα πλαίσιο διαλόγου Αποθήκευση Αρχείου, επιλέξτε τον φάκελο στον σκληρό σας δίσκο όπου επιθυμείτε να γίνει η λήψη του προγράμματος οδήγησης
 5. Το ακόλουθο αρχείο θα ληφθεί στον επιλεγμένο φάκελο: Driver_X_v2.23.2_forWin10.exe

Σημείωση: Μην αφήσετε το σύστημα να εισέλθει σε κατάσταση αναστολής, αναμονής ή αδρανοποίησης κατά τη λήψη.

Εγκατάσταση

Μόλις ληφθεί το αρχείο, είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών.

Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω για το λειτουργικό σας σύστημα.

Κατά την εγκατάσταση αυτού του αρχείου, φροντίστε να είναι συνδεδεμένοι ως Διαχειριστής. Θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του Windows PC για να μάθετε πώς να συνδέεστε ως Διαχειριστής.

 1. Μη συνδέετε το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών προτού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης
 2. Αποθηκεύστε όλα τα έργα και κλείστε όλα τα άλλα προγράμματα
 3. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Driver_X_v2.23.2_forWin10.exe που λάβατε προηγουμένως
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες του Οδηγού εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το αρχείο
 5. Το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτής ακουστικών θα αναγνωριστεί μετά την εγκατάσταση