Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτές οι πληροφορίες είναι για τα ακόλουθα μοντέλα:
 • PS-HX500

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

 • Όνομα: Hi-Res Audio Recorder v1.1.0
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας:02-11-2016
 • Οι δυνατότητες αυτής της εφαρμογής είναι οι εξής:
  • Εγγραφή κομματιών ήχου από έναν δίσκο βινυλίου:Αφού συνδέσετε το πικάπ και τον υπολογιστή σας με το παρεχόμενο καλώδιο USB και εγκαταστήσετε το λογισμικό, θα είστε σε θέση να κάνετε εγγραφή κομματιών ήχου σε φορμά υψηλής ανάλυσης (DSD ή PCM) από τον δίσκο βινυλίου που παίζεται στο πικάπ.Ο μέγιστος διαθέσιμος χρόνος για εγγραφή είναι 100 λεπτά.
  • Επεξεργασία προσωρινού αρχείου: Μπορείτε να προσθέσετε δείκτες στα εγγεγραμμένα δεδομένα (προσωρινό αρχείο) και να ορίσετε περιοχές δεδομένων που θα εξαχθούν σε αρχεία. Προσθέστε δείκτες στο προσωρινό αρχείο:
   • για να αφαιρέσετε το τμήμα σιωπής πριν το πρώτο κομμάτι ήχου ή τα τμήματα σιωπής μεταξύ κομματιών.
   • για να διαιρέσετε το προσωρινό αρχείο σε μεμονωμένα αρχεία κομματιών ήχου αφού εγγράψετε όλα τα κομμάτια ήχου σε κάθε πλευρά ενός δίσκου βινυλίου.
   Μπορείτε να προσθέσετε έως και 60 δείκτες καθώς και να τους αφαιρέσετε ή να τους μετακινήσετε.
  • Ρύθμιση απολαβής: Μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο του σήματος (απολαβή) για τα καταγεγραμμένα δεδομένα (προσωρινό αρχείο). Μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη ρύθμιση απολαβής καθώς και την μη αυτόματη ρύθμιση απολαβής, που σας επιτρέπει να αυξάνετε την απολαβή με βήματα των dB από +1 dB έως +6 dB.
  • Εξαγωγή προσωρινού αρχείου: Μπορείτε να εξαγάγετε τα εγγεγραμμένα δεδομένα (προσωρινό αρχείο) στον υπολογιστή σας.Μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε το όνομα του άλμπουμ, το όνομα του καλλιτέχνη του άλμπουμ, τίτλους κομματιών και ονόματα καλλιτεχνών που ερμηνεύουν τα κομμάτια προτού κάνετε εξαγωγή του προσωρινού αρχείου.

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικά συστήματα
To
Hi-Res Audio Recorder είναι συμβατό με τις παρακάτω εκδόσεις Microsoft Windows:
 • Windows 7 (32/64 bit)
 • Windows 8 (32/64 bit)
 • Windows 8.1 (32/64 bit)
 • Windows 10 (32/64 bit)

Σημειώσεις:

 • Απαιτείται το πιο πρόσφατο service pack
 • Η σωστή λειτουργία του Hi-Res Audio Recorder δεν είναι εξασφαλισμένη:
  • σε κάθε υπολογιστή με ένα από τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα
  • σε έναν υπολογιστή που κάποιος συναρμολόγησε μόνος του, σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα τροποποιημένο από τον χρήστη ή σε έναν υπολογιστή πολλαπλής εκκίνησης
  • με τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας του υπολογιστή: Αναστολή λειτουργίας ή Ύπνος (Σε αναμονή)
  • όταν οι τελευταίες ενημερώσεις των Windows δεν έχουν εγκατασταθεί. Λάβετε και εγκαταστήστε τις τελευταίες ενημερώσεις μέσω του Windows Update (από το μενού Έναρξη ή από τον Πίνακα Ελέγχου)


Υλικό υπολογιστή
To
Hi-Res Audio Recorder είναισυμβατό με το παρακάτω υλικό:
 • Μονάδα CPU: Επεξεργαστής Intel Core 2 στα 1,6 GHz ή ταχύτερος
 • Μνήμη:1GB ή ταχύτερη
 • Ανάλυση οθόνης: 1.024 x 768 pixel ή υψηλότερη
 • Συσκευή αναπαραγωγής ήχου:Απαιτείται
Δεν εγγυούμαστε τη λειτουργία για όλους τους υπολογιστές, ακόμα και αν ικανοποιούν τις παραπάνω απαιτήσεις συστήματος.

Λήψη

Τρόπος λήψης του Hi-Res Audio Recorder:
 1. Εγκαταστήστε τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows. Διαφορετικά, η εφαρμογή δεν θα εγκατασταθεί επιτυχώς ή η εφαρμογή δεν θα ανιχνεύσει το πικάπ. Εάν δεν μπορείτε να τις εγκαταστήσετε, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας ή με την Microsoft Corporation.
 2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή.
 3. Στο κάτω μέρος της σελίδας, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου. Μετά, πατήστε Download (Λήψη)
 4. Αρχίζει η λήψη του αρχείου [Hi-ResAudioRecorder_1.1.0.exe] (16.7 MB - 17,614,520 bytes).
 5. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
  Σημείωση:Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 8 ή 8.1, το αρχείο ενημέρωσης ενδέχεται να αποθηκευτεί αυτόματα στον φάκελο Λήψεις. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Επιφάνεια εργασίας από την οθόνη Έναρξη και εντοπίστε το αρχείο λήψης στο φάκελο Λήψεις χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση

Εγκατάσταση

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου επιτυχώς, είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το Hi-Res Audio Recorder.

 1. Τερματίστε όλες τις εφαρμογές λογισμικού που εκτελούνται στον υπολογιστή σας
 2. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο προγράμματος εγκατάστασης "Hi-ResAudioRecorder_1.1.0.exe" που έχει αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Το αρχείο προγράμματος εγκατάστασης θα εξαχθεί και το πρόγραμμα οδήγησης καθώς και η εφαρμογή θα εγκατασταθούν διαδοχικά
 3. Όταν εμφανιστεί η οθόνη ελέγχου λογαριασμού χρήστη, κάντε κλικ στις επιλογές [Yes] (Ναι) ή [Continue] (Συνέχεια)
 4. Επιλέξτε τη γλώσσα για αυτή την εγκατάσταση και επιλέξτε [Next] (Επόμενο).


 5. Επιλέξτε [Next] (Επόμενο) για την έναρξη του οδηγού εγκατάστασης


 6. Επιλέξτε [Next] (Επόμενο) για να εγκαταστήσετε πρώτα το πρόγραμμα οδήγησης.


 7. Θα εμφανιστεί η οθόνη [License Agreement] (Άδεια χρήσης) για την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Αφού επιβεβαιώσετε το κείμενο της άδειας χρήσης, επιλέξτε [I accept the terms of the license agreement] (Αποδέχομαι τους όρους της άδειας χρήσης). Στη συνέχεια, επιλέξτε [Next] (Επόμενο)


 8. Εμφανίζεται η οθόνη εγκατάστασης του προγράμματος. Κάντε κλικ στο Install (Εγκατάσταση) για έναρξη της εγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης.


 9. Επιλέξτε [Install] (Εγκατάσταση) για να συνεχιστεί η εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης


 10. Η εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης έχει ολοκληρωθεί. Επιλέξτε [Finish] (Τέλος) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής


 11. Κάντε κλικ στο [Next] (Επόμενο) για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή


 12. Θα εμφανιστεί η οθόνη [License Agreement] (Άδεια χρήσης) για την εφαρμογή. Αφού επιβεβαιώσετε το κείμενο της άδειας χρήσης, επιλέξτε [I accept the terms of the license agreement] (Αποδέχομαι τους όρους της άδειας χρήσης). Στη συνέχεια, επιλέξτε [Next] (Επόμενο)


 13. Επιλέξτε [Install] (Εγκατάσταση) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής


 14. Η εγκατάσταση της εφαρμογής έχει ολοκληρωθεί. Κάντε κλικ στο [Finish] (Τέλος)


 15. Η εγκατάσταση έχει πλέον ολοκληρωθεί. Πατήστε [Finish] (Τέλος) για να εξέλθετε από τον οδηγό εγκατάστασης


Μετά την ενημέρωση

Για να εκκινήσετε το Hi-Res Audio Recorder, επιλέξτε [Έναρξη], [Όλα τα προγράμματα] → [Sony Corporation] → [Hi-Res Audio Recorder] → [Hi-Res Audio Recorder]

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Αντιμετώπιση προβλημάτων

 1. Αποτυχία εγκατάστασης
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με κάποιο από τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Για λεπτομερείς πληροφορίες, δείτε "Απαιτήσεις συστήματος".
  • Βεβαιωθείτε ότι στη μονάδα δίσκου υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος. Για την εγκατάσταση απαιτείται χώρος στο δίσκο 100 MB. Αν δεν υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος στον δίσκο, αφαιρέστε τα αρχεία που δεν χρειάζεστε.
 2. Ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να εντοπίσει το συνδεδεμένο πικάπ
  • Αποσυνδέστε το καλώδιο USB και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής λειτουργεί σωστά και μετά συνδέστε τον υπολογιστή και το πικάπ με ένα καλώδιο USB.
  • Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης συσκευής USB έχει εγκατασταθεί σωστά. Όταν συνδέετε τον υπολογιστή σας με το πικάπ με το καλώδιο USB για πρώτη φορά ή χρησιμοποιείτε μια άλλη θύρα USB από αυτήν που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως, τότε ενδέχεται να γίνει εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης της συσκευής USB για ακόμα μια φορά.
  • Συνδέστε το πικάπ με τον υπολογιστή και ενεργοποιήστε το, μετά επιλέξτε [Πίνακας Ελέγχου] - [Υλικό και Ήχος] - [Διαχείριση Συσκευών] (όταν ο "Πίνακας Ελέγχου" εμφανίζεται στην προβολή "Κατηγορία"). Αν το "PS-HX500" εμφανίζεται κάτω από το "Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών" στο παράθυρο, τότε το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης συσκευής USB έχει εγκατασταθεί σωστά.
 3. Δεν γίνεται εκκίνηση του Hi-Res Audio Recorder
  • Ο υπολογιστής σας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Εκκινήστε μια άλλη εφαρμογή για να δείτε αν λειτουργεί σωστά.
  • Ο υπολογιστής σας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή.
  • Βεβαιωθείτε ότι το Hi-Res Audio Recorder έχει εγκατασταθεί σωστά.
   • Επιλέξτε [Πίνακας Ελέγχου] - [Προγράμματα] - [Προγράμματα και δυνατότητες] (όταν ο "Πίνακας Ελέγχου" εμφανίζεται στην προβολή "Κατηγορία") και βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το "Hi-ResAudioRecorder".
   • Συνδέστε το πικάπ με τον υπολογιστή και ενεργοποιήστε το, επιλέξτε [Πίνακας Ελέγχου] - [Υλικό και Ήχος] -[Διαχείριση Συσκευών] (όταν ο "Πίνακας Ελέγχου" εμφανίζεται στην προβολή "Κατηγορία") και βεβαιωθείτε ότι το "PS-HX500" εμφανίζεται κάτω από το "Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών" στο παράθυρο.
  • Αν το Hi-Res Audio Recorder δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, τότε απεγκαταστήστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την από την αρχή.