Πληροφορίες αρχείου

Όνομα αρχείου

 • 1.11-p3-spi.pac

Μέγεθος αρχείου

 • -

Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν για τις παρακάτω συσκευές εγγραφής DVD:

 • RDR-DC90 / 100 / 105 / 200 / 205 / 305 / 500 / 50

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

 • Όνομα: Ενημέρωση υλικολογισμικού στην έκδοση 1.11 (1.11-p3-spi.pac)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 06/11/2013
 • Χρειάζομαι αυτή την ενημέρωση; Το υλικολογισμικό σας ενδέχεται να είναι ήδη ενημερωμένο, ειδικά αν διαθέτετε μια νέα συσκευή εγγραφής DVD. Αν δεν είστε σίγουροι, είναι εύκολο να ελέγξετε ποια έκδοση υλικολογισμικού διαθέτετε: ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να την ελέγξετε.
 • Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις:
  Αυτή η ενημέρωση επιλύει τα παρακάτω προβλήματα:
  • Αλλαγή της ταξινόμησης καναλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας
  • Προκύπτουν προβλήματα συγχρονισμού ομιλίας-εικόνας μετά από αντιγραφή δίσκου
  • Εμφάνιση θορύβου μπλοκ κατά την αναπαραγωγή εγγραφών
  • Το ρολόι σταματά στην κατάσταση αναμονής όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε τηλεόραση ή σε ηχοσύστημα μέσω HDMI
  • Η συσκευή εγγραφής απενεργοποιείται μετά το πάτημα του κουμπιού REC στο τηλεχειριστήριο για την εγγραφή των προγραμμάτων ορισμένων καναλιών (μόνο στην Ισπανία)
 • Περιορισμοί: για χρήση μόνο με συσκευές εγγραφής DVD που πωλούνται στην Ευρώπη. Δεν πωλούνται όλα τα μοντέλα σε όλες τις χώρες.

Τι χρειάζεστε

 • έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • έναν κενό εγγράψιμο δίσκο CD

Εγκατάσταση

Πώς να διασφαλίσετε ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί ομαλά

Η διαδικασία ενημέρωσης είναι συνήθως πολύ απλή. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία ως εξής:

 • Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μην αποκρίνεται ή να πρέπει να επισκευαστεί η συσκευή εγγραφής DVD.
 • Μην απενεργοποιείτε τη συσκευή εγγραφής DVD – και μην την αποσυνδέετε από την παροχή ρεύματος – ενώ εκτελείται η ενημέρωση.
 • Μην πατάτε κανένα κουμπί, εκτός από αυτά που αναφέρονται στις οδηγίες.
 • Μετά την ενημέρωση, ορίστε την επιλογή Auto Service Update [Αυτόματη ενημέρωση υπηρεσίας] σε On [Ενεργοποίηση] στη ρύθμιση "Channel" [Κανάλι].

Λήψη της ενημέρωσης στον υπολογιστή σας:

 1. Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου 1.11-p3-spi.pac στον υπολογιστή σας – και μην ξεχάσετε σε ποιο κατάλογο το αποθηκεύσατε.
 3. Βρείτε το αρχείο στον υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ επάνω του και κάντε κλικ στο "Ιδιότητες". Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος είναι 8,31 MB (8.723.652 byte).
 4. Εγγράψτε τα αρχεία σε έναν κενό εγγράψιμο δίσκο CD. Χρησιμοποιείτε λογισμικό εγγραφής δίσκων CD; Επιλέξτε την καθολική μορφή δίσκου (UDF). Η χρήση της μορφής ISO9660 ενδέχεται να δημιουργήσει έναν εσφαλμένο δίσκο ενημέρωσης.

Μεταφορά της ενημέρωσης στη συσκευή εγγραφής DVD

Αφού πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου ενημέρωσης, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στη συσκευή εγγραφής DVD. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

Προετοιμασία του εξοπλισμού:
 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και βεβαιωθείτε ότι είναι συντονισμένη στην είσοδο σήματος στην οποία είναι συνδεδεμένη η συσκευή εγγραφής DVD. (Οπότε αν η συσκευή εγγραφής DVD είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή AV 1, επιλέξτε "AV 1" ως την είσοδο σήματος.)
 2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής DVD.
 3. Τοποθετήστε το δίσκο στη συσκευή εγγραφής DVD και κλείστε τη θήκη δίσκου.

Εγκατάσταση της ενημέρωσης

 1. Αφού φορτωθεί ο δίσκος, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ζητά να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης στην οθόνη της τηλεόρασης.
 2. Επιλέξτε OK χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο και, στη συνέχεια, πατήστε ENTER.
 3. Αρχίζει η ενημέρωση.
 4. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, εμφανίζεται μια γραμμή προόδου στην οθόνη της τηλεόρασης. Μη χρησιμοποιείτε και μην απενεργοποιείτε τη συσκευή εγγραφής DVD προτού ολοκληρωθεί η ενημέρωση.
 5. Όταν ανοίξει η θήκη δίσκου, αφαιρέστε το δίσκο ενημέρωσης από τη συσκευή εγγραφής DVD και ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής DVD.
  Σημαντικό: Αν ο δίσκος δεν ανοίξει αυτόματα και εμφανιστεί ξανά ένα μήνυμα ενημέρωσης στην οθόνη της τηλεόρασης, επιλέξτε No [Όχι] χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο και, στη συνέχεια, αφαιρέστε το δίσκο.
 6. Απενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής DVD. Η ενημέρωση έχει πλέον ολοκληρωθεί.
Βεβαιωθείτε ότι η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία:
 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και βεβαιωθείτε ότι είναι συντονισμένη στην είσοδο σήματος στην οποία είναι συνδεδεμένη η συσκευή εγγραφής DVD, οπότε αν η συσκευή εγγραφής DVD είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή AV1, επιλέξτε "AV1" ως την είσοδο σήματος.
 2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής DVD και πατήστε το κουμπί SYSTEM MENU στο τηλεχειριστήριο.
 3. Επιλέξτε Initial Setup > System1 [Αρχική ρύθμιση > Σύστημα 1] και πατήστε Enter χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.
 4. Επιλέξτε Version [Έκδοση] και πατήστε Enter.
  Στην οθόνη της τηλεόρασης, ο αριθμός έκδοσης του υλικολογισμικού θα πρέπει να εμφανίζεται ως εξής: SOFTWARE VERSION 1.11 - αν ο αριθμός έκδοσης είναι 1.11 ή μεταγενέστερος, διαθέτετε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος.
Αν εμφανιστεί οποιοδήποτε μήνυμα σφάλματος, επανεκκινήστε τη συσκευή εγγραφής DVD και επαναλάβετε τη διαδικασία από την αρχή.