Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Για τους κατόχους SEP-30BT, προσφέρουμε την υπηρεσία λήψης του Rolly Remote 1.0.

Διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες σημειώσεις.

Η λήψη και η εγκατάσταση του Rolly Remote 1.0 στον υπολογιστή σας και η αναβάθμιση του υλικολογισμικού της μονάδας Rolly, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του Rolly από τον υπολογιστή σας.

Η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης BLUETOOTH στον τρόπο λειτουργίας ελέγχου BLUETOOTH μεταξύ του υπολογιστή* και του Rolly, επιτρέπει τη χρήση των ακόλουθων λειτουργιών μέσω του απομακρυσμένου ελέγχου του Rolly από τον υπολογιστή σας*:

 • Θα μπορείτε να ανοίξετε τη λίστα κομματιών Rolly και να δείτε τους τίτλους των κομματιών μουσικής που αναπαράγονται.
 • Θα μπορείτε να αναπαράγετε μουσική αφού επιλέξετε ένα κομμάτι μουσικής στο Rolly και να αφήνετε τη μονάδα Rolly να κινείται ελεύθερα (μπροστά, πίσω, περιστροφή κλπ.) σε συνδυασμό με τη μουσική.
 • Θα μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική ή κινήσεις με ταυτόχρονη** σύνδεση έως και 7 μονάδων Rolly.

* Κάντε πρώτα λήψη και εγκατάσταση του Rolly Remote στον υπολογιστή σας. Ο υπολογιστής που διαθέτει BLUETOOTH πρέπει να υποστηρίζει προφίλ SSP για να πραγματοποιήσει σύνδεση BLUETOOTH στον τρόπο λειτουργίας ελέγχου BLUETOOTH. Η σύνδεση BLUETOOTH δεν υποστηρίζεται απαραίτητα σε όλους τους υπολογιστές που έχουν ίδια προφίλ με εκείνα αυτής της μονάδας.

** Ανάλογα με τον υπολογιστή, ενδέχεται το Rolly Remote να μην μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με έως και 7 μονάδες Rolly.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην υπηρεσία λήψης του προγράμματος αναβάθμισης υλικολογισμικού για το SEP-30BT.

Προϊόντα που αφορά

Sound Entertainment Player Rolly SEP-30BT

Περιβάλλοντα υπολογιστή που αφορά

Λειτουργικό σύστημα
 • Windows Vista® Ultimate (συμπεριλαμβανομένου του Service Pack 1)
 • Windows Vista® Business (συμπεριλαμβανομένου του Service Pack 1)
 • Windows Vista® Home Premium (συμπεριλαμβανομένου του Service Pack 1)
 • Windows Vista® Home Basic (συμπεριλαμβανομένου του Service Pack 1)
 • Windows XP Media Center Edition 2005 (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση)
 • Windows XP Media Center Edition 2004 (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση)
 • Windows XP Professional (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση)
 • Windows XP Home Edition (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση)

Τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται περιορίζονται μόνο στην Αγγλική έκδοση. Δεν υποστηρίζονται οι εκδόσεις 64 bit των λειτουργικών συστημάτων. Δεν υποστηρίζονται διαφορετικά λειτουργικά συστήματα από αυτά που υποδεικνύονται παραπάνω.

Απαιτήσεις υλικού
Επεξεργαστής:

Για τα Windows Vista, Pentium IIΙ 800 MHz ή ταχύτερος. Για τα Windows XP, Pentium IIΙ 450 MHz ή ταχύτερος.

Μνήμη:

Για τα Windows Vista, 512 MB ή περισσότερη (συνιστάται 1 GB ή περισσότερη). Για τα Windows XP, 256 MB ή περισσότερη (συνιστάται 512 MB ή περισσότερη).

Οθόνη:

1024x768 κουκκίδες ή περισσότερες και Πολλά χρώματα (16 bit) ή καλύτερη (η ρύθμιση 256 χρωμάτων ή λιγότερων ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση).

Εγκατάσταση

Για να εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό στα Windows XP/Windows Vista, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη με δικαιώματα "Διαχειριστές υπολογιστή" ή "Διαχειριστές".

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε λήψη του αρχείου προγράμματος εγκατάστασης του Rolly Remote 1.0:

 1. Συνδεθείτε στο Ιnternet με τον υπολογιστή σας.

 2. Δημιουργήστε έναν φάκελο στο σκληρό σας δίσκο για την αποθήκευση του αρχείου λήψης. Ας υποθέσουμε ότι ο φάκελος που δημιουργήθηκε ονομάζεται rr10_dl και βρίσκεται στη μονάδα C.

 3. Κάντε λήψη του ακόλουθου αρχείου στο φάκελο που δημιουργήσατε στο βήμα 2: RollyRemoteInstaller_EU.exe (17.511 KB).

 4. Ο τυπικός χρόνος λήψης είναι περίπου 3 λεπτά μέσω επικοινωνίας 1 Mbps και περίπου 45 λεπτά μέσω επικοινωνίας 56 kbps. Ανάλογα με το διαδικτυακό περιβάλλον, ενδέχεται να χρειαστεί αρκετός χρόνος και εκτιμούμε την κατανόησή σας. (Αφού διαβάσετε αυτές τις οδηγίες και κάνετε κλικ στο κουμπί "Λήψη" στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, αρχίζει η λήψη του παραπάνω αρχείου. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου ).

 5. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, επιλέξτε Προβολές - Λεπτομέρειες στην Εξερεύνηση για να ελέγξετε το μέγεθος του αρχείου. Αν το μέγεθος αρχείου είναι ίδιο με αυτό που υποδεικνύεται παραπάνω, η λήψη ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αν το μέγεθος δεν είναι ίδιο με αυτό που υποδεικνύεται παραπάνω, διαγράψτε το αρχείο και προσπαθήστε ξανά να το κάνετε λήψη.
Σημείωση:

Μην αφήσετε τον υπολογιστή σας να εισέλθει σε κατάσταση αναμονής/αδρανοποίησης κατά τη λήψη του αρχείου.

Διαδικασία εγκατάστασης

Αν η λήψη του RollyRemoteInstaller_EU.exe ολοκληρώθηκε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το λογισμικό στα Windows.

 1. Κλείστε όλες τις τρέχουσες εφαρμογές που εκτελούνται και αποσυνδέστε τις περιφερειακές συσκευές (Rolly κλπ.) από τον υπολογιστή σας.

 2. Κάντε κλικ στο Έναρξη στη γραμμή εργασιών και κάντε κλικ στο Εκτέλεση. Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση.

  Στην περίπτωση των Windows Vista, κάντε κλικ στο Έναρξη - Όλα τα προγράμματα - Βοηθήματα - Εκτέλεση για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση.

 3. Εισαγάγετε C:\rr10_dl\RollyRemoteInstaller_EU.exe και κάντε κλικ στο OK για να αρχίσει η εγκατάσταση.

 4. Ακολουθήστε τις προτροπές που εμφανίζονται στην οθόνη.

 5. Όταν εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

 6. Εκκινήστε το Rolly Remote 1.0. Αν το Rolly Remote Version 1.0.00.12050 εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου Version Information of Rolly Remote [Πληροφορίες έκδοσης για το Rolly Remote] στην ενότητα Help [Βοήθεια], το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε με επιτυχία.

Πληροφορίες αρχείου

Όνομα αρχείου

 • ROLLYREMOTEINSTALLER_EU.EXE

Μέγεθος αρχείου

 • 17.51 Mb