Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Πληροφορίες για αυτή την ενημέρωση (05/02/2013)

Σας ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον σας σχετικά με τα προϊόντα της Sony.

Η Sony ενδιαφέρεται πάντα για την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη και, ως εκ τούτου, προσφέρει μια ενημέρωση υλικολογισμικού για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με αντικαταστάσιμο φακό SLT-A57. Ανατρέξτε στην ενότητα "Λήψη και εγκατάσταση" αυτής της σελίδας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της ενημέρωσης υλικολογισμικού.

Σημαντικό:

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την ενημέρωση υλικολογισμικού, επικοινωνήστε με τη Sony.Επιβεβαιώστε την έκδοση υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να ελέγξετε την έκδοση υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής σας.
Αν έκδοση υλικολογισμικού είναι 1.04 ή νεότερη, δεν απαιτείται ενημέρωση.

 1. Επιλέξτε Menu [Μενού] --> Setup [Ρύθμιση] --> Version [Έκδοση] στη φωτογραφική μηχανή.
 2. Η έκδοση υλικολογισμικού εμφανίζεται όπως φαίνεται παρακάτω.

Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτή η ενημέρωση υλικολογισμικού είναι κατάλληλη μόνο για τα μοντέλα SLT-A57 που διαθέτουν έκδοση υλικολογισμικού 1.03 ή παλαιότερη.

Βελτιώσεις

Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα ενημερώνει το υλικολογισμικό του μοντέλου SLT-A57 στην έκδοση 1.04 και παρέχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:


υποστήριξη για τους παρακάτω φακούς που είναι συμβατοί με αυτόματη αντιστάθμιση: SAL100M28, SAL50M28, SAL85F28, SAL18200, SAL20F28, SAL28F28

Απαιτήσεις συστήματος

Προετοιμασία για ενημέρωση του υλικολογισμικού

 • Υλικό υπολογιστή
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 200 MB ή περισσότερος
  • Μνήμη RAM: 512 MB ή περισσότερη
   Σημείωση: Κλείστε όλες τις άλλες εφαρμογές λογισμικού προτού ενημερώσετε το υλικολογισμικό.
 • Πηγή τροφοδοσίας της φωτογραφικής μηχανής
  • Πλήρως φορτισμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FM500H
   ή
   Τροφοδοτικό AC-PW20AM (πωλείται ξεχωριστά)

   Σημείωση: Η ενημέρωση μπορεί να εκτελεστεί μόνο όταν η στάθμη υπολειπόμενης μπαταρίας είναι (τρεις γραμμές) ή υψηλότερη. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία ή το τροφοδοτικό AC-PW20AM (πωλείται ξεχωριστά).
 • Καλώδιο USB που συνοδεύει τη φωτογραφική μηχανή

  Σημείωση: Η λειτουργικότητα ενημέρωσης δεν είναι εγγυημένη με κανένα άλλο καλώδιο USB.

Εγκατάσταση

Σημαντικές σημειώσεις:

 • Όταν εκτελείτε την ενημέρωση υλικολογισμικού, χρησιμοποιήστε μια πλήρως φορτισμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FM50H ή το τροφοδοτικό AC-PW20AM (πωλείται ξεχωριστά).
 • Μην αφαιρείτε την μπαταρία και μην αποσυνδέετε το τροφοδοτικό κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Διαφορετικά, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η χρήση της φωτογραφικής μηχανής λόγω του απότομου τερματισμού λειτουργίας.
 • Αφαιρέστε από πριν την κάρτα μνήμης από τη φωτογραφική μηχανή.
 • Μην καλύπτετε τους αισθητήρες προσοφθάλμιου (A.) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Διαφορετικά, η οθόνη LCD ενδέχεται να ρυθμιστεί στο σκόπευτρο. Αν δεν μπορείτε να δείτε τίποτα στην οθόνη LCD, πατήστε το κουμπί [FINDER/LCD] (B.).

Βήμα 1: Λήψη του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή.
 2. Στο κάτω μέρος της σελίδας, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Download [Λήψη].
 3. Αρχίζει η λήψη του αρχείου [Update_SLTA57V104.dmg].
 4. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας (συνιστάται).

Βήμα 2: Εκκίνηση του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού

  Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή σας.

 1. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης [Update_SLTA57V104.dmg] για να εκκινήσετε το πρόγραμμα ενημέρωσης υλικολογισμικού.
 2. Μη συνδέετε ακόμα τη φωτογραφική μηχανή σε αυτό το χρονικό σημείο.
 3. Αποσυμπιέζεται το αρχείο [Update_SLTA57V104].
 4. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο FirmwareUpdater.
 5. Για τη φόρτωση μιας επέκτασης πυρήνα, το μήνυμα σάς προτρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να πραγματοποιήσει αλλαγές. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό διαχείρισης.


  1. Εμφανίζεται το παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού.


 6. Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή σας.
 7. Σύμφωνα με τις οδηγίες στο παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού, επιλέξτε Menu [Μενού] --> Setup [Ρύθμιση] --> USB Connection [Σύνδεση USB] στη φωτογραφική μηχανή και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένος ο τρόπος λειτουργίας Mass Storage [Μαζική αποθήκευση].
  Αν είναι επιλεγμένος ένας διαφορετικός τρόπος λειτουργίας από τον Mass Storage [Μαζική αποθήκευση], επιλέξτε Mass Storage [Μαζική αποθήκευση]. 8. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αφαιρέστε την κάρτα μνήμης από τη φωτογραφική μηχανή.
 9. Συνδέστε τη φωτογραφική μηχανή στον υπολογιστή με το παρεχόμενο καλώδιο USB.
  Σημείωση: Εμφανίζεται η ένδειξη USB Mode [Τρόπος λειτουργίας USB] στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής.
 10. Κάντε κλικ στο Next [Επόμενο] στο παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού. Στο παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού εμφανίζεται η Εικόνα 4 και στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής εμφανίζεται η Εικόνα 5.
  • Όταν κάνετε κλικ στο Next [Επόμενο], μην καλύπτετε τους αισθητήρες προσοφθάλμιου (A. στην Εικόνα 6) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Διαφορετικά, η οθόνη LCD ενδέχεται να ρυθμιστεί στο σκόπευτρο. Αν δεν μπορείτε να δείτε τίποτα στην οθόνη LCD, πατήστε το κουμπί [FINDER/LCD] (B. στην Εικόνα 6).
  • Αν η Εικόνα 2 δεν εμφανιστεί στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής, αποσυνδέστε το καλώδιο USB από τη φωτογραφική μηχανή και προχωρήστε στη "Διαδικασία ανάκτησης" που περιγράφεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

  Σημείωση: Από αυτό το χρονικό σημείο και στο εξής, μην απενεργοποιείτε τη φωτογραφική μηχανή μέχρι να ολοκληρωθεί η ενημέρωση του υλικολογισμικού.
  Αν ο υπολογιστής δεν μπορεί να εντοπίσει τη φωτογραφική μηχανή, εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή το μήνυμα "Could not find the camera for this update" [Δεν βρέθηκε η φωτογραφική μηχανή για αυτή την ενημέρωση]. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δοκιμάστε τα ακόλουθα: - Αποσυνδέστε το καλώδιο USB και συνδέστε το ξανά. - Αν ο υπολογιστής διαθέτει πολλαπλές υποδοχές USB, δοκιμάστε με τις άλλες υποδοχές.
  - Αποσυνδέστε το καλώδιο USB και συνδέστε το ξανά.
  - Αν ο υπολογιστής διαθέτει πολλαπλές υποδοχές USB, δοκιμάστε με τις άλλες υποδοχές.
  Μερικές φορές, όταν η φωτογραφική μηχανή είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή με το καλώδιο USB, ενδέχεται να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή ένα μήνυμα που σας προτρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση, αφαιρέστε την μπαταρία ή αποσυνδέστε το τροφοδοτικό από τη φωτογραφική μηχανή, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη διαδικασία αρχίζοντας από την ενότητα "2. Εκκίνηση του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού".

  Εικόνα: 4

  Εικόνα: 5

  Εικόνα: 6

 11. Αφού επιβεβαιώσετε ότι εμφανίζονται οι οθόνες στις Εικόνες 4 και 5, κάντε κλικ στο Next [Επόμενο]. Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης εμφανίζονται η τρέχουσα έκδοση και η έκδοση μετά από την ενημέρωση. (Εικόνα 7)
 12. Αφού επιβεβαιώσετε ότι η τιμή στο πεδίο Current Version [Τρέχουσα έκδοση] είναι Ver.1.01 ή Ver.1.02 ή Ver.1.03 , κάντε κλικ στο Next [Επόμενο].

  Εικόνα 7: Απαιτείται ενημέρωση.


 13. Πατήστε το κέντρο του [Διακόπτη πολλαπλής επιλογής] για να εκτελέσετε επαναφορά της φωτογραφικής μηχανής.


  Σημείωση: Η οθόνη σβήνει όταν πατάτε το κέντρο του [Διακόπτη πολλαπλής επιλογής]. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
 14. Κάντε κλικ στο Next [Επόμενο] στο παράθυρο του προγράμματος ενημέρωσης υλικολογισμικού (Εικόνα 11).

 15. Μετά από την επαναφορά, επαληθεύεται η επανασύνδεση της φωτογραφικής μηχανής και εμφανίζεται η οθόνη στην Εικόνα 12.Κάντε κλικ στο Run [Εκτέλεση]
  για να ξεκινήσετε την ενημέρωση. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης (περίπου 5 λεπτά), εμφανίζεται μια γραμμή προόδου.
  Σημείωση: Ποτέ μην απενεργοποιείτε τη φωτογραφική μηχανή και μην αποσυνδέετε το καλώδιο USB κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

 16. Όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση, εμφανίζεται η οθόνη στην Εικόνα 13. Κάντε κλικ στο Finish [Τέλος] και αποσυνδέστε το καλώδιο USB.
  Εικόνα 13

 17. Σημείωση: Απενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή, αφαιρέστε την μπαταρία ή αποσυνδέστε το τροφοδοτικό, επανατοποθετήστε την μπαταρία ή επανασυνδέστε το τροφοδοτικό και ενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή.

Βήμα 3: Επιβεβαίωση ότι η έκδοση υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής είναι Ver.1.04.

 1. Επιλέξτε Menu [Μενού] --> Setup [Ρύθμιση] --> Version [Έκδοση] στη φωτογραφική μηχανή.
 2. Η έκδοση υλικολογισμικού εμφανίζεται όπως φαίνεται παρακάτω. (Εικόνα 14)