Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Αυτό το πρόγραμμα ενημέρωσης ασφαλείας διορθώνει μια πιθανή υπερχείλιση buffer κατά την εισαγωγή ορισμένων κακόβουλων αρχείων λίστας αναπαραγωγής (m3u) που μπορεί να προκαλέσουν σφάλμα και την εκτέλεση αυθαίρετου κώδικα στις εκδόσεις του SonicStage® που αναφέρονται παρακάτω:

 • 4.0 / 4.1 /4.2 /4.3

Εγκατάσταση

Πριν από τη λήψη του πρόγραμματος ενημέρωσης ασφαλείας

Βεβαιωθείτε ότι η έκδοση του SonicStage που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας είναι μία από τις ακόλουθες: 4.0 / 4.1 / 4.2 ή 4.3.

 1. Εκκινήστε το SonicStage
 2. Στην κύρια οθόνη του προγράμματος, κάντε κλικ στην επιλογή "Help" [Βοήθεια] στο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "About SonicStage" [Πληροφορίες για το SonicStage].
 3. Στο παράθυρο "About SonicStage" [Πληροφορίες για το SonicStage], ελέγξτε αν ο αριθμός έκδοσης αρχίζει με 4.0 / 4.1 / 4.2 ή 4.3.
  Σημείωση: αν η έκδοση του SonicStage είναι διαφορετική, αυτή η ενημέρωση δεν είναι κατάλληλη.

Λήψη

 1. Για να εξασφαλίσετε ότι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν εμποδίζει την εγκατάσταση, αποθηκεύστε όλες τις εργασίες σας και κλείστε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα. Προτού συνεχίσετε, η γραμμή εργασιών δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει καμία εφαρμογή.
 2. Κάντε λήψη του αρχείου SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe σε έναν κατάλογο προσωρινής αποθήκευσης ή λήψης (σημειώστε τον κατάλογο για να ανατρέξετε σε αυτόν).

Εγκατάσταση

 1. Μεταβείτε στον κατάλογο όπου κάνατε λήψη του αρχείου και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe για να αρχίσει η εγκατάσταση.
 2. Ακολουθήστε προσεκτικά τις προτροπές που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Επιβεβαίωση εγκατάστασης

 1. Εκκινήστε το πρόγραμμα SonicStage.
 2. Στην κύρια οθόνη του προγράμματος, κάντε κλικ στην επιλογή "Help" [Βοήθεια] στο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "About SonicStage" [Πληροφορίες για το SonicStage].
 3. Στο παράθυρο "About SonicStage" [Πληροφορίες για το SonicStage], στην ενότητα "Module Version" [Έκδοση λειτουργικής μονάδας], επιβεβαιώστε ότι εμφανίζεται το "SonicStage® Security Update Program 1.0.00.11020".

Πληροφορίες αρχείου

Όνομα αρχείου

 • SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe

Μέγεθος αρχείου

 • 3.11 Mb