Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Προϊόντα που αφορά

Προορίζεται για προϊόντα με SonicStage CP έκδοση 4.0 ή νεότερη.

Πριν από τη λήψη:

Αυτή η ενημέρωση κώδικα του pxengine προορίζεται αποκλειστικά για το SonicStage CP έκδοση 4.0 ή νεότερη.Ελέγξτε την έκδοση του SonicStage που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας προτού κάνετε λήψη του αρχείου προγράμματος ενημέρωσης (μπορείτε να βρείτε τον αριθμό έκδοσης στο μενού Help [Βοήθεια] του SonicStage CP - About SonicStage [Πληροφορίες για το SonicStage]).

Διαδικασία λήψης:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε λήψη της ενημέρωσης κώδικα του pxengine:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον υπολογιστή σας με δικαιώματα διαχειριστή.
  2. Δημιουργήστε τον ακόλουθο φάκελο: PX_Patch στη μονάδα C:\.
  3. Κάντε λήψη του ακόλουθου αρχείου: pxengine2_04_35a.zip στο φάκελο PX_Patch.
  4. Κάντε αποσυμπίεση του pxengine2_04_35a.zip και, στη συνέχεια, εκτελέστε το αρχείο pxengine2_04_35a.exe που κάνατε εξαγωγή.
  5. Πριν από τη λήψη, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους της Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη παρακάτω. Αφού διαβάσετε αυτή τη συμφωνία, κάντε κλικ στο Λήψη για να αρχίσει η λήψη.

Πληροφορίες αρχείου

Όνομα αρχείου

  • pxengine2_04_35a.exe

Μέγεθος αρχείου

  • 1.41 Mb

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Για ορισμένες εγκαταστάσεις του SonicStage έκδοση 4.0 ή νεότερη, προσφέρουμε μια ενημέρωση κώδικα του pxengine που επιλύει το ακόλουθο πρόβλημα:

Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα CD χρησιμοποιώντας το SonicStage CP, εμφανίζεται το μήνυμα Device/ Media is not connected [Δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή/μέσο] στο παράθυρο CD ήχου.