Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης προορίζεται για τα παρακάτω μοντέλα Ενισχυτή ακουστικών:
 • TA-ZH1ES

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

 • Όνομα: Πρόγραμμα οδήγησης για τον Ενισχυτή ακουστικών έκδοσης 1.0.0
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12/10/2016
 • Πρέπει να την κατεβάσω; Η λήψη είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε να συνδέσετε τον Ενισχυτή ακουστικών σε Windows PC
 • Οφέλη και βελτιώσεις: Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών με το Windows PC

Απαιτήσεις συστήματος

Το πρόγραμμα οδήγησης για τον Ενισχυτή ακουστικών είναι συμβατό με τις συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες εκδόσεις των Microsoft Windows.

 • Windows 11 Home/Pro
 • Windows 10 Home/Pro (32 bit/64 bit)
 • Windows 8.1 (32 bit/64 bit)
 • Windows 8 (32 bit/64 bit)
 • Windows 7 (Service Pack 1 ή νεότερη έκδοση, 32 bit/64 bit)
 • Windows Vista 32bit (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση, 32 bit/64 bit)

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows για το σύστημά σας. Λάβετε υπόψη ότι ή λειτουργία αυτού του λογισμικού δεν είναι εγγυημένη για όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ακόμη κι αν πληρούν τις απαιτήσεις συστήματος

Όλα τα λειτουργικά συστήματα χρειάζεται να είναι εργοστασιακά προεγκατεστημένα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το πρόγραμμα οδήγησης θα λειτουργήσει σε λειτουργικά συστήματα που έχουν αναβαθμιστεί, είναι ιδιοκατασκευές ή αποτελούν μέρος ενός πολλαπλού συστήματος (δηλαδή, ανήκουν σε περιβάλλον πολλαπλής εκκίνησης).

Υλικό
 • Διαθέσιμη θύρα USB (συμβατότητα USB 2.0)

Λήψη

Προτού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για το Φορητό DAC υψηλής ανάλυσης/Ενισχυτή ακουστικών πρέπει να κατεβάσετε το ίδιο το αρχείο του προγράμματος οδήγησης. Αυτό περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης.

Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι ως Διαχειριστής υπολογιστή για να κατεβάσετε το αρχείο του προγράμματος οδήγησης. Θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του Windows PC για να μάθετε πώς να συνδέεστε ως Διαχειριστής.

 1. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο
 2. Ξεκινήστε τη διαδικασία λήψης πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο
 3. Διαβάστε την Άδεια Χρήσης Λήψης του Λογισμικού και, εάν συμφωνείτε, πατήστε Αποδέχομαι την Άδεια Χρήσης
 4. Όταν σας ζητηθεί από ένα πλαίσιο διαλόγου Αποθήκευση Αρχείου, επιλέξτε τον φάκελο στον σκληρό σας δίσκο όπου επιθυμείτε να γίνει η λήψη του προγράμματος οδήγησης
 5. Το ακόλουθο αρχείο θα ληφθεί στον επιλεγμένο φάκελο: [Sony_Headphone_Amplifier_Driver_V1.0.0.zip] (Μέγεθος αρχείου: 58,1 MB (61.017.769 byte))

Σημείωση: Μην αφήσετε το σύστημα να εισέλθει σε κατάσταση αναστολής, αναμονής ή αδρανοποίησης κατά τη λήψη.

Εγκατάσταση

Μόλις κατεβάσετε το αρχείο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για τον Ενισχυτή ακουστικών.

Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω για το λειτουργικό σύστημά σας.

Κατά την εγκατάσταση του αρχείου, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι ως Διαχειριστής. Θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του Windows PC για να μάθετε πώς να συνδέεστε ως Διαχειριστής.

 1. Μη συνδέετε τον Ενισχυτή ακουστικών προτού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης
 2. Αποθηκεύστε όλα τα έργα και κλείστε όλα τα άλλα προγράμματα
 3. Εξαγάγετε το συμπιεσμένο αρχείο και εκτελέστε το “Sony_Headphone_Amplifier_Driver_Setup.exe” που βρίσκεται στο φάκελο
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες του Οδηγού εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης. Αν εμφανιστεί η οθόνη ελέγχου λογαριασμού χρήστη, επιλέξτε [Yes] (Ναι) ή [Continue] (Συνέχεια).
 5. Ο Ενισχυτής ακουστικών θα αναγνωριστεί μετά την εγκατάσταση
Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης για Windows
 1. Συνδέστε τη μονάδα στον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB. Χρησιμοποιήστε τη θύρα USB (τύπου B) στην πίσω πλευρά του Ενισχυτή ακουστικών
 2. Ενεργοποιήστε τον Ενισχυτή ακουστικών
 3. Επιλέξτε τη λειτουργία “PC (USB-B)” πατώντας το κουμπί INPUT στη μονάδα ή χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο
 4. Αφού η εγκατάσταση ολοκληρωθεί, το "TA-ZH1ES" προστίθεται στην ενότητα "Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών" στη Διαχείριση συσκευών.
Αντιμετώπιση προβλημάτων: Δεν ακούγεται ήχος όταν χρησιμοποιείται η πίσω θύρα USB

Ελέγξτε τα παρακάτω στοιχεία αν δεν ακούτε ήχο από τον υπολογιστή σας.

 1. Έλεγχοι στον Ενισχυτή ακουστικών
  1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη και ότι η ένταση ήχου έχει ρυθμιστεί σωστά.
  2. Επιβεβαιώστε ότι η επιλογή εισόδου έχει οριστεί σε PC (USB-B).
 2. Έλεγχοι στο Windows PC
  1. Επιβεβαιώστε ότι το πρόγραμμα οδήγησης έχει εγκατασταθεί σωστά. Αν η εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης ήταν επιτυχής, το TA-ZH1ES θα πρέπει να εμφανίζεται στη Διαχείριση συσκευών. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σχετικές προειδοποιητικές ενδείξεις. Αν το TA-ZH1ES δεν εμφανίζεται, καταργήστε και εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης.
   Note: Πώς να ανοίξετε τη Διαχείριση συσκευών
   • Για λειτουργικά συστήματα Windows 10 και 11: Κάντε δεξί κλικ στην ΈναρξηΔιαχείριση συσκευών.
   • Για λειτουργικά συστήματα Windows 7, Windows 8 και 8.1: Κάντε κλικ στον Πίνακα ελέγχουΥλικό και ήχοςΔιαχείριση συσκευών.
   • Για λειτουργικά συστήματα Windows Vista: Κάντε κλικ στον Πίνακα ελέγχουΣύστημα και συντήρησηΔιαχείριση συσκευών.
  2. Ορισμένα προγράμματα λογισμικού αναπαραγωγής επιτρέπουν στο χρήστη να επιλέξει συσκευή εξόδου ήχου. Αν χρησιμοποιείτε τέτοιο λογισμικό, επιβεβαιώστε ότι το Πρόγραμμα οδήγησης του ενισχυτή ακουστικών Sony έχει επιλεγεί ως συσκευή εξόδου.
  3. Βεβαιωθείτε ότι το TA-ZH1ES έχει επιλεγεί ως συσκευή αναπαραγωγής για τον υπολογιστή σας (Πίνακας ελέγχουΥλικό και ήχοςΉχος). Επίσης, επιβεβαιώστε ότι ο ήχος είναι αρκετά δυνατός και ότι δεν έχει γίνει σίγαση στο μενού Property (Ιδιότητα) του TA-ZH1ES.
   Note: Πώς να ανοίξετε τον Πίνακα ελέγχου
   • Για λειτουργικά συστήματα Windows 10 και 11: Πατήστε το πλήκτρο με το σήμα των Windows και το πλήκτρο R για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε control και κάντε κλικ στο OK.
   • Για λειτουργικά συστήματα Windows 8 και 8,1: Πατήστε το πλήκτρο με το σήμα των Windows και το πλήκτρο X και, από τη λίστα, κάντε κλικ στο στοιχείο Πίνακας ελέγχου.
   • Για λειτουργικά συστήματα Windows Vista και Windows 7: Κάντε κλικ στην Έναρξη και στη συνέχεια κάντε κλικ στον Πίνακα ελέγχου.