Πώς να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο ζωντανής προβολής με την κάμερα Action Cam

Αν χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο με την κάμερα Action Cam, μπορείτε να ξεκινήσετε να εγγράφετε το τρέξιμο, την ποδηλασία ή το σκέιτ τη στιγμή που αρχίζει. Το τηλεχειριστήριο φοριέται στον καρπό σας οπότε έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων και, με 4 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, μπορεί να αντέξει μέχρι τέλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη του τηλεχειριστηρίου για να παρακολουθείτε τα πλάνα σας καθώς εγγράφονται. Επίσης, είναι αδιάβροχο έως 3 μέτρα, οπότε είναι ιδανικό για σέρφινγκ και θαλάσσια σπορ.


Προετοιμασία του τηλεχειριστηρίου

 1. Ανοίξτε την οθόνη MENU (Μενού) και επιλέξτε Network Settings (Ρυθμίσεις δικτύου) > Connection Setting (Ρύθμιση σύνδεσης).
 2. Επιλέξτε σύνδεση SINGLE (Μεμονωμένη) αν έχετε μόνο μία κάμερα.
  Επιλέξτε σύνδεση MULTI (Πολλαπλή) αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο με περισσότερες από μία κάμερες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο με έως και πέντε συμβατές κάμερες συγχρόνως.

Καταχώριση της κάμερας στο τηλεχειριστήριο

 1. Από τη οθόνη MENU (Μενού), επιλέξτε το εικονίδιο με την κάμερα και το τηλεχειριστήριο .
 2. Το τηλεχειριστήριο είναι πλέον έτοιμο να καταχωρίσει την κάμερα. Θα παραμείνει σε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας για 2 λεπτά, οπότε φροντίστε να καταχωρίσετε την κάμερα προτού εξαντληθεί ο διαθέσιμος χρόνος.
 3. Στην κάμερα, επιλέξτε [SETUP] (Ρύθμιση) και, στη συνέχεια, επιλέξτε [confg] (Διαμόρφωση) > [Wi-Fi] > [multi] (Πολλαπλή) > new (Νέα).
 4. Η οθόνη θα πρέπει τώρα να αναβοσβήνει με την ένδειξη [PREP] (Προετοιμασία).
 5. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη [OK] στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την καταχώριση πατώντας [REC/ENTER].
 6. Όταν ολοκληρωθεί η καταχώριση, εμφανίζεται η ένδειξη [DONE] (Ολοκληρώθηκε) στην οθόνη και η κάμερα είναι έτοιμη για χρήση μετά από 2 δευτερόλεπτα.

Αν καταχωρίζετε περισσότερες από μία κάμερες, επαναλάβετε αυτά τα βήματα.


Σύνδεση του τηλεχειριστηρίου με την κάμερα
Αφού καταχωρίσετε την κάμερα στο τηλεχειριστήριο, οι συσκευές συνδέονται αυτόματα μέσω Wi-Fi όταν και οι δύο είναι ενεργοποιημένες. (Βλέπετε μια μπλε λυχνία στο τηλεχειριστήριο όταν είναι ενεργοποιημένο.)

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεση της κάμερας και του τηλεχειριστηρίου, ελέγξτε το εγχειρίδιο οδηγιών της κάμερας.


Οθόνη και εικονίδια τηλεχειριστηρίου
Η οθόνη του τηλεχειριστηρίου υποδεικνύει σε ποιον τρόπο λειτουργίας βρίσκεται η κάμερα και αν εγγράφει εκείνη τη στιγμή.

ΕικονίδιοΣημασία
Τρόπος λειτουργίας λήψης φωτογραφιών
Τρόπος λειτουργίας εγγραφής βίντεο
Τρόπος λειτουργίας λήψης φωτογραφιών ανά διαστήματα
Συνδεδεμένη
Πραγματοποιείται επεξεργασία ή μετάδοση

Όταν η κάμερα εγγράφει ή λαμβάνει φωτογραφίες ανά διαστήματα, εμφανίζεται μια κουκκίδα στη γωνία του σχετικού εικονιδίου:
Αν έχετε συνδέσει πολλαπλές κάμερες, μπορείτε να πατήσετε τα κουμπιά ΕΠΑΝΩ/ΚΑΤΩ για κύλιση μεταξύ τους στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου. Το εικονίδιο για την κάμερα που είναι επιλεγμένη εκείνη τη στιγμή επισημαίνεται με ένα έγχρωμο πλαίσιο.
Η κύρια προβολή του τηλεχειριστηρίου (Ζωντανή προβολή) συγχρονίζεται με την οθόνη LCD της επιλεγμένης κάμερας.

Λήψη φωτογραφιών και βίντεο

 1. Πατήστε το κουμπί REC/ENTER στο τηλεχειριστήριο για να αρχίσετε να εγγράφετε ή να καταγράψετε μια εικόνα. Αν έχετε συνδέσει περισσότερες από μία κάμερες, κάθε κάμερα λαμβάνει το σήμα συγχρόνως, αλλά ενδέχεται να υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση ανάλογα με τις ρυθμίσεις και τη θέση της κάμερας.
 2. Όταν η κάμερα εγγράφει ή λαμβάνει φωτογραφίες ανά διαστήματα, βλέπετε μια κόκκινη λυχνία στο τηλεχειριστήριο.
 3. Πατήστε ξανά το κουμπί REC/ENTER για να διακόψετε την εγγραφή.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Μηνύματα σφαλμάτων...

ΕικονίδιοΣημασίαΤι να κάνετε μετά
Σφάλμα κάμεραςΒεβαιωθείτε ότι η κάμερα και η κάρτα μνήμης στην οποία είστε συνδεδεμένοι λειτουργεί σωστά.
Αποτυχία σύνδεσηςΒεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι ενεργοποιημένη και στο σωστό τρόπο λειτουργίας. Ελέγξτε τη σύνδεση Wi-Fi και την ισχύ σήματος.
Απόπειρα σύνδεσης σε ασύμβατη κάμεραΕλέγξτε το εγχειρίδιο του τηλεχειριστηρίου για να βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι συμβατή με το τηλεχειριστήριο.
ΑριθμόςΣημασίαΤι να κάνετε μετά
03-03
03-04
Αποτυχία σύνδεσηςΒεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι ενεργοποιημένη και στο σωστό τρόπο λειτουργίας. Ελέγξτε τη σύνδεση Wi-Fi και την ισχύ σήματος.
03-05Συνδέθηκε ήδη ο μέγιστος αριθμός καμερώνΑποσυνδέστε μία ή περισσότερες κάμερες από το τηλεχειριστήριο.