Αναγνωριστικό άρθρου : 00170534 / Τελευταία τροποποίηση : 02/10/2017Εκτύπωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σημαντική ειδοποίηση για τις μπαταρίες VGP-BPS26 σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές VAIO - 24 Νοεμβρίου 2016

  24 Νοεμβρίου 2016
  Sony Corporation

  Αγαπητέ πελάτη του VAIO της Sony,

  Η εν λόγω ενημέρωση της ειδοποίησης της 2ης Μαρτίου 2016 έχει ως στόχο να σας ενημερώσει ότι πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι επιπλέον μπαταρίες VGP-BPS26 που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα μοντέλα υπολογιστών VAIO ενδέχεται να είναι επιρρεπείς σε υπερθέρμανση, λόγω κατασκευαστικού προβλήματος. Ως εκ τούτου, επεκτείνουμε το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης στις επιπλέον μονάδες που επηρεάζονται.

  Αν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα μοντέλα ηλεκτρονικού υπολογιστή VAIO που αναφέρονται στο τέλος αυτής της ειδοποίησης, κάντε κλικ εδώγια να επιβεβαιώσετε αν η μπαταρία σας ανήκει σε εκείνες που επηρεάζονται.

  ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ.

  Ελέγξτε εάν το πακέτο μπαταριών σας ενδεχομένως επηρεάζεται

  Αν η μπαταρία σας επηρεάζεται, αφαιρέστε την από τον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε το τροφοδοτικό AC για την ασφάλειά σας και ενώ αναμένετε την μπαταρία αντικατάστασης.

  Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να έχει προκύψει.


  2 Μαρτίου 2016
  Sony Corporation

  Αγαπητοί πολύτιμοι πελάτες του Sony VAIO,

  Έχουμε διαπιστώσει ότι ορισμένα από τα πακέτα μπαταριών VGP-BPS26 που μας παρασχέθηκαν από την Panasonic και περιλαμβάνονται στους υπολογιστές της σειράς VAIO SVE που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο 2012 καθώς και οι υπολογιστές VAIO που απαριθμούνται παρακάτω που έχουν υποβληθεί για επισκευή στο παρελθόν, μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερθέρμανση, εξαιτίας ενός κατασκευαστικού προβλήματος. Αυτό έχει τις πιθανότητες να προκαλέσει καψίματα στα πακέτα μπαταριών. Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης για τα επηρεαζόμενα πακέτα μπαταριών.

  Εάν χρησιμοποιείτε ένα από τα μοντέλα υπολογιστή VAIO που απαριθμούνται κατωτέρω, επιβεβαιώστε εάν το πακέτο μπαταριών σας είναι ένα από αυτά που επηρεάζονται. Εάν καθοριστεί ως μια επηρεαζόμενη μονάδα, τότε αφαιρέστε αμέσως το πακέτο μπαταριών από τον υπολογιστή σας. Με το πακέτο μπαταριών να έχει αφαιρεθεί, ο υπολογιστής σας μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται με ασφάλεια με προσαρμογέα τροφοδοτικού AC, ενώ περιμένετε την αντικατάσταση.

  Αναμένουμε να δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση στις αρχές Απριλίου 2016 αναφορικά με το χρονοδιάγραμμά μας για να παρέχουμε στις πελάτες αντικαταστάσεις του πακέτου μπαταριών.

  Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει προκαλέσει αυτό.

  Επηρεαζόμενο μοντέλο πακέτου μπαταριών: VGP-BPS26*
  * Ορισμένα πακέτα μπαταριών αυτού του μοντέλου δεν επηρεάζονται. Το εάν το δικό σας επηρεάζεται ή όχι μπορεί να εξακριβωθεί ελέγχοντας τον κωδικό προϊόντος του πακέτου μπαταριών.

  Ελέγξτε εάν το πακέτο μπαταριών σας ενδεχομένως επηρεάζεται

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα ακόλουθα:

  1. Κωδικός προϊόντος μπαταρίας (1. στην παρακάτω εικόνα). Εάν ο κωδικός προϊόντος της μπαταρίας σας δεν είναι 185323711 ή 185323721, έπειτα επιλέξτε Άλλο.
  2. Σειριακός αριθμός μπαταρίας (2. στην παρακάτω εικόνα)
  3. Αριθμός προϊόντος VAIO (3. στην παρακάτω εικόνα) και σειριακός αριθμός VAIO (4. στην παρακάτω εικόνα), διαχωρίζεται με παύλα

  Πώς να βρείτε τους αριθμούς που χρειάζεστε;

  1. Ανοίξτε το καπάκι της μπαταρίας του VAIO
   Image
  2. Αφαιρέστε το πακέτο μπαταριών
   Image
  3. Ελέγξτε τον κωδικό προϊόντος της μπαταρίας (1.) και το σειριακό αριθμό της μπαταρίας (2.)
   Image
  4. Ελέγξτε τον αριθμό προϊόντος VAIO (3.) και το σειριακό αριθμό VAIO (4.)
   Image

  Μοντέλα υπολογιστών VAIO που μπορεί να είναι εξοπλισμένα με ένα επηρεαζόμενο πακέτο μπαταριών

  Ακολουθούν τα μοντέλα υπολογιστών VAIO που μπορεί να είναι εξοπλισμένα με επηρεαζόμενο πακέτο μπαταριών, είτε επειδή ο υπολογιστής ήταν συσκευασμένος μαζί με μια επηρεαζόμενη μονάδα κατά το χρόνο αγοράς είτε επειδή ήταν εξοπλισμένος με μια επηρεαζόμενη μονάδα, ως εξάρτημα αντικατάστασης, κατά τη διάρκεια της επισκευής.

  Μοντέλα που ενδέχεται να έχουν πουληθεί μαζί με ένα επηρεαζόμενο πακέτο μπαταριών κατά την αγορά:

  Σειρά SVE1413 Σειρά SVE1513 Σειρά SVE1713

  Μοντέλα τα οποία μπορεί να έχουν εξοπλιστεί με ένα επηρεαζόμενο πακέτο μπαταριών κατά την κατασκευή:

  Σειρά SVE1411 Σειρά SVE1412 Σειρά SVE1413 Σειρά SVE14A1 Σειρά SVE14A2 Σειρά SVE14A3
  Σειρά SVE1511 Σειρά SVE1512 Σειρά SVE1513 Σειρά SVE1711 Σειρά SVE1712 Σειρά SVE1713
  Σειρά VPCCA1 Σειρά VPCCA2 Σειρά VPCCA3 Σειρά VPCCA4 Σειρά VPCCB1 Σειρά VPCCB2
  Σειρά VPCCB3 Σειρά VPCCB4 Σειρά VPCEH1 Σειρά VPCEH2 Σειρά VPCEH3 Σειρά VPCEJ1
  Σειρά VPCEJ2 Σειρά VPCEJ3