Αναγνωριστικό άρθρου : 00282482 / Τελευταία τροποποίηση : 30/06/2023Εκτύπωση

Σημείωση σχετικά με τον σταδιακό τερματισμό των ενημερώσεων και των λήψεων Sony VAIO

    Από το κλείσιμο του επιχειρηματικού τομέα Sony VAIO το 2014, η Sony φροντίζει να παρέχει συνεχή υποστήριξη στους πελάτες Sony VAIO. Ακολουθούσαμε τις πολιτικές και τα χρονοδιαγράμματα της Λήξης Υποστήριξης της Microsoft για τις διάφορες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων Windows, αποσύροντας τις λήψεις και τις ενημερώσεις VAIO για τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows όταν αυτές έπαυαν να υποστηρίζονται από τη Microsoft.

    Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη για τα Windows 8.1 –την τελευταία έκδοση Windows με την οποία κυκλοφόρησαν οι υπολογιστές Sony VAIO– θα λήξει στις 10 Ιανουαρίου 2023. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, η Sony θα σταματήσει να προσφέρει ανταλλακτικά, επιδιορθώσεις VAIO, ενημερώσεις και λήψεις στην ιστοσελίδα υποστήριξης και μέσω του VAIO Update, αρχής γενομένης από τις 31 Μαρτίου 2023.. Αν θέλετε να κατεβάσετε αρχεία Sony VAIO για άμεση ή μεταγενέστερη χρήση, θα πρέπει να το κάνετε πριν τις 31 Μαρτίου 2023.

    Ελπίζουμε ότι η συσκευή Sony VAIO υπήρξε αξιόπιστος σύντροφος και ότι θα παραμείνει δίπλα σας στο προσεχές μέλλον. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.