Αναγνωριστικό άρθρου : 00232539 / Τελευταία τροποποίηση : 26/09/2019Εκτύπωση

Η υπηρεσία VAIO Care Premium Tools λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020

  Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:59 μ.μ.(1), η υπηρεσία VAIO Care Premium Tools δεν θα υποστηρίζεται πλέον από τα υπολογιστικά συστήματα Sony VAIO.

  Ως εκ τούτου, οι χρήστες VAIO δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν νέες άδειες χρήσης ή να ανανεώνουν τις υπάρχουσες για την υπηρεσία VAIO Care Premium Tools από τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 11:59 μ.μ.(1). Οι χρήστες VAIO που έχουν ενεργή άδεια χρήσης θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία VAIO Care Premium Tools μέχρι να λήξει η προσωπική τους άδεια.

  Η Sony συνεργάζεται με την iolo Technologies® για να προσφέρει στους χρήστες VAIO τα εργαλεία λογισμικού iolo System Mechanic®. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες ή για να αγοράσετε το System Mechanic® απευθείας πριν την 1η Οκτωβρίου.

  Από την 1η Οκτωβρίου 2019(1) οι χρήστες VAIO μπορούν επίσης να αγοράζουν το System Mechanic® μέσω της εφαρμογής VAIO Care στον υπολογιστή τους ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την VAIO Care
  2. Επιλέξτε [[SDLENTITYREF[quot]]]Advanced Tools[[SDLENTITYREF[quot]]] (Προηγμένα εργαλεία)
  3. Επιλέξτε [[SDLENTITYREF[quot]]]Premium Tools[[SDLENTITYREF[quot]]] (Premium εργαλεία)
  4. Θα ανοίξει η σελίδα αγοράς του System Mechanic

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτείται η έκδοση VAIO Care 7.3 ή μεταγενέστερη για την αγορά του System Mechanic μέσω VAIO Care, από την 1 Οκτωβρίου 2019(1).

  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκαλούμε και εκτιμούμε την κατανόησή σας.

  (1) Όλες οι ημερομηνίες [[SDLENTITYREF[amp]]] ώρες εκφράζονται σε Επίσημη Ώρα Ειρηνικού ανάλογα με την χώρα ή την περιοχή σας.