Αναγνωριστικό άρθρου : S700023398 / Τελευταία τροποποίηση : 20/05/2010

Επισκόπηση του VAIO Update

  Επισκόπηση του VAIO Update

  Αυτό το άρθρο παρέχει μια εισαγωγή στους σκοπούς και τη λειτουργικότητα του VAIO Update.   Για περισσότερες πληροφορίες, συνιστούμε να συμβουλευτείτε το ενσωματωμένο αρχείο βοήθειας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν θέλετε να μας παρέχετε σχόλια σχετικά με συγκεκριμένες λειτουργίες ή προβλήματα με το VAIO Update 5, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο σχολίων στα αριστερά και συμπεριλάβετε το σειριακό αριθμό του VAIO σας, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο
  Έναρξη - Όλα τα προγράμματα - VAIO Control Center ή στο
  Έναρξη - Προγράμματα - Sony Notebook Setup.

  Τι είναι το VAIO Update;

  Το VAIO Update σάς παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και εύκολη πρόσβαση στις ενημερώσεις των εφαρμογών και των προγραμμάτων οδήγησης του VAIO που συνιστώνται για να διατηρηθεί αποδοτική η λειτουργία του υπολογιστή VAIO σας.

  Αυτό το πρόγραμμα παρέχει ενημερώσεις μόνο για το συνοδευτικό υλικό και λογισμικό. Για να ενημερώσετε τα αρχεία του λειτουργικού συστήματος Windows, χρησιμοποιήστε το Windows Update.
  Το VAIO Update συνοδεύει τους υπολογιστές VAIO που έχουν προεγκατεστημένα τα Windows XP, Vista ή 7 και αυτούς που κυκλοφόρησαν μετά τον Ιούνιο του 2004. ΔΕΝ είναι διαθέσιμο για παλαιότερα μοντέλα.  

  Το VAIO Update 5 υποστηρίζει όλους τους υπολογιστές VAIO που κυκλοφόρησαν μετά τον Ιούνιο του 2004. Διατίθεται το Δεκέμβριο του 2009. Κατά την ενημέρωση από μια προηγούμενη έκδοση, απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματός σας.

  Μερικές γενικές παρατηρήσεις

  • Κατά την εγκατάσταση αυτόματων ενημερώσεων, τα αρχεία που γίνονται λήψη διαγράφονται αυτόματα ως μέρος της διαδικασίας. Τα αρχεία που κάνετε λήψη για μη αυτόματες ενημερώσεις παραμένουν στον κατάλογο C:\Update. Αφού εγκατασταθεί με επιτυχία μια μη αυτόματη ενημέρωση, μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία που κάνατε λήψη.
  • Δεν είναι δυνατή η απόκρυψη ενημερώσεων από αυτή τη λίστα χωρίς να εγκατασταθούν. Αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε συγκεκριμένες ενημερώσεις, δεν θα πρέπει να τις επιλέξετε. Θα παραμένουν ορατές στη λίστα, ώστε να μπορείτε να τις εγκαταστήσετε σε περίπτωση που τις χρειαστείτε κάποτε.

  Πρόσβαση στο VAIO Update

  είναι δυνατή με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Από τη γραμμή εργασιών των Windows
   • Kάντε κλικ στο Έναρξη.
   • Μεταβείτε στο Όλα τα προγράμματα και
   • κάντε κλικ στο VAIO Update 5.
  • Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο VAIO Update στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Check for Updates (Έλεγχος για ενημερώσεις).

  Η οθόνη του VAIO Update

  Check for Updates (Έλεγχος για ενημερώσεις)

  Σε αυτήν την οθόνη θα δείτε μια επισκόπηση των προγραμμάτων ενημέρωσης που είναι διαθέσιμα για το σύστημά σας.
  Κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το φορητό σας υπολογιστή με ρεύμα από τροφοδοτικό.

  Η ενότητα προγραμμάτων ενημέρωσης χωρίζεται σε δύο περιοχές: Automatic Updates (Αυτόματες ενημερώσεις) και Manual Updates (Μη αυτόματες ενημερώσεις). Κάτω από αυτές τις ενότητες θα βρείτε μια σύνδεση προς τις ενημερώσεις που έχουν ήδη εγκατασταθεί και μια περιγραφή των εικονιδίων.

  Αυτόματες ενημερώσεις
  Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε τις ενημερώσεις που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Update Now (Ενημέρωση τώρα). Θα γίνει λήψη και αυτόματη εγκατάσταση των επιλεγμένων ενημερώσεων στον υπολογιστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ακολουθήστε τις οδηγίες που ενδέχεται να εμφανιστούν στην οθόνη.

  Μη αυτόματες ενημερώσεις
  Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ για να επιλέξετε τις ενημερώσεις που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Download (Λήψη). Το πρόγραμμα VAIO Update θα κάνει λήψη των επιλεγμένων αρχείων ενημέρωσης στην ακόλουθη θέση στον υπολογιστή σας: C:\update\[όνομα αρχείου ενημέρωσης].
  Για να δείτε οδηγίες εγκατάστασης για κάθε ενημέρωση, κάντε κλικ στο όνομα της ενημέρωσης στη σελίδα VAIO Update.
  Αφού γίνει λήψη των αρχείων, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί εγκατάστασης. Ανοίγει η Εξερεύνηση των Windows, εμφανίζοντας το αρχείο του προγράμματος εγκατάστασης.  

  Important Info (Σημαντικές πληροφορίες)

  Αυτή η ενότητα παρέχει επείγοντα νέα υποστήριξης και ασφαλείας.

  Successful Updates (Επιτυχημένες ενημερώσεις)

  Αυτή η ενότητα παρέχει μια επισκόπηση των προηγούμενων ενημερώσεων που εγκαταστάθηκαν με επιτυχία.