Ισχύει για τα μοντέλα

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τα παρακάτω μοντέλα τηλεόρασης:

 • KDL-40LX900 / LX903 / LX905
 • KDL-52LX900 / LX905
 • KDL-60LX900 / LX903 / LX905

Σχετικά με αυτήν τη λήψη

Η διαδικασία ενημέρωσης είναι απλή και, με τη νεότερη έκδοση υλικολογισμικού, μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της τηλεόρασής σας.

 • Όνομα: PKG4.131EUD-0108
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12/01/2015
 • Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις:
  • Αυτή η ενημέρωση ενεργοποιεί τη δυνατότητα TLS1.0 για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των διαδικτυακών εφαρμογών και βελτιώνει την ήδη υπάρχουσα δυνατότητα SSL3.0
 • Περιορισμοί: Μόνο για χρήση με τηλεοράσεις που πωλούνται στην Ευρώπη. Δεν πωλούνται όλα τα μοντέλα σε όλες τις χώρες.

Απαιτήσεις συστήματος

Το υλικολογισμικό σας ενδέχεται να είναι ήδη ενημερωμένο, ειδικά αν διαθέτετε ένα νέο μοντέλο τηλεόρασης Bravia.

Αν δεν είστε σίγουροι, είναι εύκολο να ελέγξετε ποια έκδοση υλικολογισμικού διαθέτετε:

 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση και πατήστε το κουμπί HOME στο τηλεχειριστήριο για να προβάλετε το αρχικό μενού.
 2. Πλοηγηθείτε στην κατηγορία Product Support [Υποστήριξη προϊόντος] και πατήστε OK.
 3. Πλοηγηθείτε στην επιλογή System Information [Πληροφορίες συστήματος] και πατήστε OK.
 4. Στην οθόνη της τηλεόρασης, ο αριθμός έκδοσης του υλικολογισμικού θα πρέπει να εμφανίζεται ως εξής: PKG4.131EUD-0108 - αν ο αριθμός έκδοσης είναι PKG4.131EUD-0108 ή μεταγενέστερος, διαθέτετε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού.

Εγκατάσταση

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της τηλεόρασης. Όλες οι προσωπικές σας ρυθμίσεις στην τηλεόραση θα παραμείνουν ίδιες μετά από την ενημέρωση.

Τι χρειάζεστε

 • έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • μια μονάδα μνήμης USB
 • μια συμβατή τηλεόραση

Πώς να διασφαλίσετε ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί ομαλά

Η διαδικασία ενημέρωσης είναι συνήθως πολύ απλή. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία ως εξής:

 • Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μην αποκρίνεται ή να πρέπει να επισκευαστεί η τηλεόραση.
 • Μην απενεργοποιείτε την τηλεόραση - και μην την αποσυνδέετε από την παροχή ρεύματος - κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.
 • Μην πατάτε κανένα κουμπί, εκτός από αυτά που αναφέρονται στις οδηγίες.
 • Διακόψτε οποιαδήποτε εγγραφή βρίσκεται σε εξέλιξη προτού ξεκινήσετε την ενημέρωση του υλικολογισμικού.

Λήψη της ενημέρωσης

Προτού εγκαταστήσετε την ενημέρωση, χρειάζεται να πραγματοποιήσετε λήψη της από το Διαδίκτυο και να την αποθηκεύσετε σε μια μονάδα μνήμης USB.

 1. Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις (Terms and conditions) παρακάτω και κάντε κλικ στο Download file [Λήψη αρχείου].
 2. Όταν εμφανιστεί η σχετική προτροπή, αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη της ενημέρωσης, βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του αρχείου είναι 46,285,240 byte. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο, επιλέξτε Ιδιότητες και ελέγξτε το μέγεθος που εμφανίζεται στην καρτέλα Γενικά.
 3. Ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows, εντοπίστε το αρχείο λήψης sony_tvupdate_2010_0531_eud_.zip και αποσυμπιέστε το.Ένας φάκελος με όνομα sony_dtv0FA00A00A0A0_00050100 θα δημιουργηθεί στον τοπική μονάδα δίσκου σας.
 4. Αντιγράψτε το φάκελο στη συσκευή αποθήκευσης USB.

Εγκατάσταση της ενημέρωσης

Αφού πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου ενημέρωσης, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στην τηλεόρασή σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 5 λεπτά και, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η τηλεόραση θα απενεργοποιηθεί προτού ενεργοποιηθεί ξανά.

 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση.
 2. Τοποθετήστε τη συσκευή αποθήκευσης USB που περιέχει το αρχείο sony_dtv0FA00A00A0A0_00050100 στην υποδοχή USB της τηλεόρασης.
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
 4. Η ενδεικτική λυχνία POWER ανάβει με πράσινο χρώμα για 30 δευτερόλεπτα, κατόπιν η ενδεικτική λυχνία PIC OFF/TIMER αναβοσβήνει αργά με πορτοκαλί χρώμα και η ενδεικτική λυχνία STANDBY ανάβει με κόκκινο χρώμα.
 5. Μετά από αρκετά λεπτά, η τηλεόραση απενεργοποιείται και, στη συνέχεια, ενεργοποιείται ξανά για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση. - Μην αφαιρείτε τη συσκευή αποθήκευσης USB και μην απενεργοποιείτε την τηλεόραση.
 6. Όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση του υλικολογισμικού, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην τηλεόραση.
 7. Αφαιρέστε τη συσκευή αποθήκευσης USB από την υποδοχή USB.
 8. Βεβαιωθείτε ότι η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ακολουθώντας τα βήματα στην ενότητα Χρειάζομαι αυτή την ενημέρωση;. - Αν ο αριθμός έκδοσης είναι PKG4.131EUD-0108 , η τηλεόραση έχει ενημερωθεί σωστά.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Ανατρέξτε στις "Συνήθεις ερωτήσεις" μας σχετικά με την ενημέρωση υλικολογισμικού μέσω του Διαδικτύου.

Συνήθεις ερωτήσεις και Αντιμετώπιση προβλημάτων

Θα διαγραφούν οι προσωπικές μου ρυθμίσεις μετά από την ενημέρωση;
Όχι, όλες οι προσωπικές σας ρυθμίσεις θα διατηρηθούν.

Μπορώ να εγκαταστήσω μια παλαιότερη έκδοση υλικολογισμικού;
Για να διασφαλιστεί ότι η τηλεόραση παραμένει στη βέλτιστη απόδοση, δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση παλαιότερου υλικολογισμικού.

Η τηλεόραση απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης
Είναι φυσιολογικό να επανεκκινείται η τηλεόραση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης. Κατά την εγκατάσταση του νέου υλικολογισμικού, χρειάζεται περισσότερος χρόνος από το φυσιολογικό για να επανεκκινηθεί η τηλεόραση.

Τι να κάνετε αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την ενημέρωση του υλικολογισμικού της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο

Εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης ένα από αυτά τα μηνύματα: "An error occurred during the software update" [Προέκυψε κάποιο σφάλμα κατά την ενημέρωση του λογισμικού] ή "Software cannot be updated using this USB device" [Το λογισμικό δεν μπορεί να ενημερωθεί με χρήση αυτής της συσκευής USB]

 1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή αποθήκευσης USB λειτουργεί σωστά. Αν λειτουργεί σωστά, δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε ξανά λήψη του αρχείου ενημέρωσης.
 2. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση, πατώντας το κουμπί POWER στην τηλεόραση.
 3. Πατήστε ξανά το κουμπί POWER και επαναλάβετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης το μήνυμα "No newer version of the TV software was found" [Δεν βρέθηκε νεότερη έκδοση του λογισμικού της τηλεόρασης]
Υπάρχει ήδη εγκατεστημένη στην τηλεόραση νεότερη έκδοση του υλικολογισμικού, οπότε δεν χρειάζεται να το ενημερώσετε.