Αναγνωριστικό άρθρου : 00284952 / Τελευταία τροποποίηση : 30/04/2024Εκτύπωση

Ενημέρωση σχετικά με την διακοπή υποστήριξης για προϊόντα με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1

    Η Microsoft Corporation ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την υποστήριξη για το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 στις 10 Ιανουαρίου 2023, και πλέον δεν θα παρέχονται ενημερώσεις ασφαλείας, διορθώσεις και τεχνική υποστήριξη από την Microsoft.

    Αντίστοιχα, η Sony δεν θα έχει πλέον τη δυνατότητα να βοηθήσει με τυχόν τεχνικά θέματα, ζητήματα ασφαλείας ή ποιότητας στα προϊόντα μας, αν αυτά σχετίζονται με τα Windows 8.1. Επίσης, δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ενημερώσεις ασφαλείας ή να εφαρμόζουμε τροποποιήσεις και διαδικασίες ελέγχου στα προϊόντα μας που λειτουργούν με Windows 8.1. Ως εκ τούτου, λάβετε υπόψη ότι αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ή με ασφάλεια, αν εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 8.1.

    Ορισμένα προϊόντα είναι συμβατά με νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows. Ελέγξτε τη σελίδα υποστήριξης για κάθε μοντέλο για να μάθετε πληροφορίες για τη συμβατότητα και τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος Windows.

    Σημείωση: Η Sony δεν δύναται να υποστηρίξει νέα τεχνικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας ή ποιότητας στα προϊόντα μας, τα οποία οφείλονται στη χρήση παλιότερων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος Windows, όπως τα Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 κ.λπ. για τις οποίες η Microsoft έχει ήδη διακόψει την υποστήριξη.