Ο ορισμός της εξέλιξης!
  Παρουσίαση του Android™ 14

  Η ετήσια περίοδος ενημερώσεων του Android είναι εδώ! Το πολυαναμενόμενο Android 14 προσφέρει νέα ελκυστικά χαρακτηριστικά, με ενημερώσεις και ψυχαγωγία κάθε είδους. Θα το λατρέψετε!

  Τώρα με το Android 14, αν χάσετε ποτέ μια συσκευή όπως τα ακουστικά σας, μπορείτε να τη βρείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Εύρεση της συσκευής μου. Κοινοποιήστε αρχεία και φωτογραφίες μεταξύ της συσκευής Xperia και του υπολογιστή Windows, με τη νέα και βελτιωμένη δυνατότητα Κοινής χρήσης με κοντινές συσκευές. Έχουν προστεθεί επίσης περισσότερες επιλογές προσαρμογής συντομεύσεων για την οθόνη κλειδώματος.

  Και όπως πάντα, το Android συνεχίζει τις βελτιώσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας!

  Η αυλαία σηκώθηκε. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω χαρακτηριστικά για να δείτε και μόνοι σας πόσο ελκυστικό είναι το νέο Android 14!

  Βρείτε τη χαμένη σας συσκευή!

  Πολλοί από εμάς έχει τύχει να χάσουμε τη συσκευή μας Xperia. Τι κάνετε όμως αν χάσετε μια άλλη συσκευή εκτός από το Xperia, όπως το tablet, τα ασύρματα ακουστικά ή το ρολόι Wear OS; Θα κλάψετε μέχρι να μην έχετε άλλα δάκρυα; Ή θα το προσπεράσετε και θα συνεχίσετε τη ζωή σας;

  Τώρα με το Android 14, δεν χρειάζεται να απελπίζεστε. Αν η χαμένη συσκευή είναι συμβατή με την ανανεωμένη εφαρμογή "Εύρεση της συσκευής μου" και είναι συνδεδεμένη σε έναν Λογαριασμό Google, η εφαρμογή μπορεί να βρει τη συσκευή και να σας δείξει την πιο πρόσφατη τοποθεσία της. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κλειδώσετε τη συσκευή σας ή να διαγράψετε τα αποθηκευμένα δεδομένα της από απόσταση.

  Έτσι, ακόμα κι αν χάσετε ένα από τα αγαπημένα σας ακουστικά όταν είστε έξω, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Απλώς ρωτήστε την εφαρμογή και θα πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε!

  Κοινοποιήστε περιεχόμενο των Windows ασύρματα

  Μερικές φορές έχουμε μπροστά μας δουλειές με τις οποίες δεν θέλουμε να ασχοληθούμε. Η μεταφορά αρχείων, φωτογραφιών ή εγγράφων μεταξύ της συσκευής Xperia και του υπολογιστή Windows μπορεί να είναι μία από αυτές. Ποιος θέλει να ψάχνει καλώδια USB για να συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή; Μήπως στέλνετε φωτογραφίες στη συσκευή Xperia από τον υπολογιστή Windows, για να τις δείχνετε στους φίλους σας όταν είστε έξω;

  Σας έχουμε νέα: το Android 14 έχει επεκτείνει τη δυνατότητα Κοινής χρήσης με κοντινές συσκευές. Τώρα μπορείτε να στέλνετε ασύρματα, για παράδειγμα, φωτογραφίες από τον υπολογιστή Windows στη συσκευή Xperia, αρκεί να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή Κοινή χρήση με κοντινές συσκευές στον υπολογιστή Windows.

  Πετάξτε τα καλώδια και κοινοποιήστε αρχεία και φωτογραφίες από και προς τον υπολογιστή Windows όπως προτιμάτε. Είναι τόσο εύκολο!

  Προσαρμόστε τις συντομεύσεις της οθόνης κλειδώματος!

  Είναι αυτονόητο ότι η προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος στη συσκευή Xperia είναι απαραίτητη. Εξάλλου, η οθόνη κλειδώματος είναι σχεδόν η πρώτη οθόνη που βλέπουμε κάθε φορά που χρησιμοποιούμε τη συσκευή μας Xperia.

  Αυτές οι επιλογές προσαρμογής για την οθόνη κλειδώματος του Xperia έχουν επεκταθεί περαιτέρω με το Android 14. Η δυνατότητα "Ταπετσαρία και στυλ" μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε εύκολα αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας συντομεύσεις από τις διαφορετικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων "Μην ενοχλείτε" και "Φακός", και να τις προσθέσετε στην οθόνη κλειδώματος ως αριστερή ή δεξιά συντόμευση, πάνω από τις σταθερές συντομεύσεις της Κάμερας και του Φωνητικού βοηθού.

  Ίσως επιλέξετε να μετατρέψετε τη ρύθμιση "Μην ενοχλείτε" σε λειτουργία με ένα άγγιγμα, για όταν έχετε μια συνάντηση στο γραφείο σας ή όταν επιβιβάζεστε σε ένα τρένο γεμάτο κόσμο.

  Το πώς θα επιλέξετε να συνδυάσετε αυτές τις συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

  Ψυχαγωγία στις άκρες των δαχτύλων σας

  Εκτός από όλες τις νέες ενημερώσεις Android 14 που μόλις αναφέραμε, έχουμε ετοιμάσει επίσης ενημερώσεις στις εφαρμογές Βελτίωση παιχνιδιών, Photo Pro, Video Pro και Εξωτερική οθόνη, για να ενισχύσουμε τις δυνατότητες ψυχαγωγίας της συσκευής σας Xperia. Αυτές οι εφαρμογές ψυχαγωγίας έχουν ενημερωθεί με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε δυνατότητες που μοιάζουν ακόμα περισσότερο με αυτές που είναι διαθέσιμες στις πιο πρόσφατες συσκευές Xperia, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε παλαιότερη συσκευή!

  Οι νέες ενημερώσεις θα διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα "Αλλαγές μετά την ενημέρωση του λογισμικού σε Android 14" στον Οδηγό βοήθειας της συσκευής σας Xperia.

  Απολαύστε βελτιωμένα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας με το Android 14!

  Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο δεν αφορά συγκεκριμένο προϊόν. Κατά συνέπεια, οι λειτουργίες και οι λειτουργικότητες που περιγράφονται μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή ή/και την έκδοση λογισμικού σας.

  Τα Android και Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.