Αναγνωριστικό άρθρου : 00237604 / Τελευταία τροποποίηση : 07/03/2021

Xperia Companion

  Ενημέρωση και επιδιόρθωση λογισμικού

  Το Xperia Companion προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για την εγκατάσταση νέων ενημερώσεων λογισμικού, καθώς και για την επιδιόρθωση λογισμικού. Έτσι, μπορείτε να επιλύετε εύκολα και γρήγορα προβλήματα απόδοσης.

  Σημείωση
  • Σε smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν από το 2019 και έπειτα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xperia Companion για την επαναφορά του περιεχομένου σας. Χρησιμοποιήστε το Google Drive για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά του περιεχομένου σας.
  • Τον Ιούνιο του 2020 διακόψαμε την παροχή υποστήριξης για τη λειτουργία "iCloud backup" (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud) που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δεδομένων από τηλέφωνα iOS σε smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν πριν το 2018. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία "iTunes backup" (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iTunes) για τη μεταφορά δεδομένων από τηλέφωνα iOS σε smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν πριν το 2018.

  • Τον Φεβρουάριο του 2021 διακόψαμε την υποστήριξη για τις παρακάτω λειτουργίες του Xperia για τις εκδόσεις 32 bit των Windows.

  • Επιδιόρθωση λογισμικού

  • Ενημέρωση λογισμικού για smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν πριν το 2015

  Το Xperia Companion είναι διαθέσιμο για Windows και Mac OS. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να βρείτε σχετικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τις απαιτήσεις συστήματος.

   Xperia Companion για Windows

  Xperia Companion για Mac OS