Μόλις κυκλοφόρησε!
  Παρουσίαση του Android 9 Pie

  Το Android 9 Pie σάς σκέφτεται. Θέλετε να προσαρμόσετε το smartphone στις ανάγκες σας, να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και να επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει νόημα. Το νέο λογισμικό Android χρησιμοποιεί τεχνολογία εκμάθησης μηχανής και τεχνητής νοημοσύνης για να επιτύχει ακριβώς αυτό τον σκοπό. Κατανοεί τις συνήθειές σας, έπειτα προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του smartphone, ώστε το τηλέφωνό σας να αναλαμβάνει ορισμένες εργασίες αντί για εσάς. Το Android 9 Pie έχει διανθιστεί με βελτιώσεις που κάνουν τη συσκευή σας πιο έξυπνη από ποτέ.

  Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το νέο αγαπημένο σας σύστημα!

  Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

  Η εκμάθηση μηχανής αποτελεί βασικό στοιχείο στο νέο Android 9 Pie. Δέχεται Προσαρμοστική μπαταρία, για παράδειγμα. Είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιεί εκμάθηση μηχανής για να εντοπίσει τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται συχνά, ώστε να επιβεβαιώσει ότι δεν εξαντλούν την μπαταρία κατά τη λειτουργία στο παρασκήνιο. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία STAMINA του Xperia™, η μπαταρία σας θα διαρκεί ακόμα περισσότερο από πριν!

  Άλλη μία έξυπνη καινούρια λειτουργία εκμάθησης μηχανής είναι η Προσαρμοστική φωτεινότητα. Η Προσαρμοστική φωτεινότητα συλλέγει τις μη αυτόματες προσαρμογές σας στο επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης για διαφορετικές ρυθμίσεις φωτός και τις χρησιμοποιεί για να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης αντί για εσάς. Βασικές λειτουργίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας!

  Το κερασάκι στην τούρτα

  Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλές μικρές βελτιώσεις στις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Με το πάτημα του πλήκτρου έντασης ενεργοποιείται ένα ρυθμιστικό έντασης των μέσων στην οθόνη και ένα κουμπί ήχου κλήσης, διευκολύνοντας έτσι την προσαρμογή της έντασης όταν ακούτε μουσική ή βλέπετε βίντεο.

  Και όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να επισημάνετε αμέσως τις λεπτομέρειες με τη χρήση του αναδυόμενου μενού Επεξεργασία και έπειτα να μοιραστείτε την εικόνα με τους φίλους σας.

  Άλλη μια μικρή αλλά χρήσιμη βελτίωση αφορά την περιστροφή οθόνης. Αν δεν θέλετε να αλλάζετε την κατεύθυνση της οθόνης από το μενού Ρυθμίσεις, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιστρέψετε τη συσκευή. Θα εμφανιστεί ένα κουμπί που σας επιτρέπει να αλλάξετε την κατεύθυνση της οθόνης σας, έτσι απλά. Προσαρμογές σαν αυτές και άλλες πολλές θα κάνουν τη διαφορά!

  Η αγαπημένη σας κάμερα μόλις έγινε καλύτερη!

  Θα λατρέψετε τη νέα απλή, βελτιστοποιημένη εμφάνιση της κάμερας! Επανασχεδιάστηκε προσεκτικά, ώστε να έχετε συγκεντρωμένα όλα τα βασικά στοιχεία όταν θέλετε να απαθανατίσετε μια στιγμή. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή της κάμερας και σύρετε προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε Φωτογραφία ή Βίντεο και έπειτα ξεκινήστε. Αυτό είναι!

  Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες Xperia όπως την Πολύ αργή κίνηση, το Μποκέ ή τη Μη αυτόματη λειτουργία, απλώς πατήστε το κουμπί ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Η κάμερα θα θυμάται τη λειτουργία που χρησιμοποιήσατε πιο πρόσφατα και θα εμφανίσει ένα εικονίδιο στην οθόνη για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά όπως η Φωτεινότητα, η Ανάλυση και οι ρυθμίσεις της κάμερας είναι πλέον εύκολα προσβάσιμες από την οθόνη. Η νέα εμφάνιση θα σερβιριστεί αχνιστή σε όλες τις συσκευές Xperia με Android 9 Pie.

  Εξατομικεύστε την ηρεμία σας

  Ο μεγάλος αριθμός ειδοποιήσεων μπορεί να σας αποσπάσει από τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Με το Android 9 Pie, η διαχείριση των ειδοποιήσεων γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Αν λάβετε μια ειδοποίηση που δεν χρειάζεστε πραγματικά, απλώς πατήστε παρατεταμένα για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις. Από το μενού Ρυθμίσεις μπορείτε επίσης να διαλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να διατηρήσετε. Επίσης, η συσκευή σας θα χρησιμοποιεί εκμάθηση μηχανής για να επιλέγει τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε. Αν συνεχώς αφαιρείτε τις ειδοποιήσεις από μια ορισμένη εφαρμογή, η συσκευή θα προτείνει την πλήρη απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων από τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

  Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η ανανεωμένη λειτουργία Μην ενοχλείτε έχει καταστεί πολύ απλούστερη και βασικά απλώς την ενεργοποιείτε ή την απενεργοποιείτε. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο «Μην ενοχλείτε» στις Γρήγορες ρυθμίσεις και θα αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στο μενού Ρυθμίσεις, από όπου μπορείτε να επιλέξετε πότε και τι να μπλοκάρετε.

  Συνεχίζετε τη ρύθμιση; Κανένα πρόβλημα!

  Όταν αρχίσετε τη ρύθμιση της νέας συσκευής Xperia, μπορεί να συναντήσετε λεπτομέρειες με τις οποίες δεν είστε εξοικειωμένοι ή να σας ζητηθεί να προσαρμόσετε ρυθμίσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι. Αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα και το αφήσετε για αργότερα. Μήπως το έχετε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις; Τώρα με τον νέο οδηγό ρύθμισης είναι πανεύκολο να επιστρέψετε και να συνεχίσετε τη ρύθμιση. Όποτε θεωρείτε ότι είναι κατάλληλη στιγμή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ή απλώς σύρετε προς τα κάτω και πατήστε την ειδοποίηση για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Εύκολο στη χρήση, οποτεδήποτε!

  Τι μπορεί να κάνει το τηλέφωνο;

  Μάλλον δοκιμάσατε τις φωνητικές εντολές του Google Assistant ώστε η συσκευή να παίζει την αγαπημένη σας μουσική ή ίσως κάνατε μια αναζήτηση στο web για να βρείτε ένα μέρος για να δειπνήσετε ή έστω να φάτε κάτι πρόχειρο. Τώρα και το Google Assistant γνωρίζει τα πάντα για το Xperia! Απλώς πείτε «OK Google» και ρωτήστε «What can this phone do?» και θα λάβετε μια λίστα με τέλειες αποκλειστικές λειτουργίες Xperia. Αν θέλετε να απαθανατίσετε απίστευτα βίντεο 4K HDR, απλώς πείτε «Record 4K HDR movie». Η εφαρμογή της κάμερας θα ανοίξει με τις ρυθμίσεις βίντεο 4K HDR που είναι έτοιμες για χρήση.

  Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά από τον Σεπτέμβριο του 2018.

  Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων του λογισμικού εξαρτάται από τη συσκευή, τη χώρα ή/και τον πάροχό σας. Λάβετε υπόψη ότι ανεξάρτητα από την έκδοση Android ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή σας.