Αναγνωριστικό άρθρου : 00237604 / Τελευταία τροποποίηση : 16/01/2023Εκτύπωση

Xperia Companion

  Ενημέρωση και επιδιόρθωση λογισμικού

  Το Xperia Companion προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για την εγκατάσταση νέων ενημερώσεων λογισμικού, καθώς και για την επιδιόρθωση λογισμικού. Έτσι, μπορείτε να επιλύετε εύκολα και γρήγορα προβλήματα απόδοσης.

  Σημείωση
  • Η λειτουργία ενημέρωσης λογισμικού του Xperia Companion δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν από τον Μάιο του 2022 και μετά.
  • Για τα smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν από τον Μάιο του 2022 και μετά, θα πρέπει να διαμορφώσετε τη ρύθμιση μεταφοράς δεδομένων στο smartphone Xperia όταν το συνδέσετε στον υπολογιστή σας. Αφού συνδέσετε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB, επιλέξτε [Ρυθμίσεις] > [Σύνδεση συσκευής] > [USB] και στη συνέχεια [Μεταφορά αρχείων] για τη ρύθμιση [Χρήση USB για].
  • Από τον Ιούνιο 2020, θα διακόψουμε την παροχή υποστήριξης για τη λειτουργία "iCloud backup" (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud) που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δεδομένων από τηλέφωνα iOS σε smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν πριν το 2018. Μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία "iTunes backup" (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iTunes) για τη μεταφορά δεδομένων από τηλέφωνα iOS σε smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν πριν το 2018.
  • Σε smartphone Xperia που κυκλοφόρησαν από το 2019 και έπειτα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xperia Companion για την επαναφορά του περιεχομένου σας. Χρησιμοποιήστε το Google Drive για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά του περιεχομένου σας.

  Το Xperia Companion είναι διαθέσιμο για Windows και Mac OS. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να βρείτε σχετικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τις απαιτήσεις συστήματος.

  Xperia Companion για Windows

  Xperia Companion για Mac OS