Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσφατη ενημέρωση των Windows 8.1

Διαθεσιμότητα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 8.1 για VAIO

Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη εμπειρία στο VAIO σας στα Windows 8.1, ορισμένα προγράμματα οδήγησης και βοηθητικά προγράμματα θα χρειαστεί να ενημερώνονται μετά την Ενημέρωση Windows 8.1.

Οι μηχανικοί μας αυτή τη στιγμή ελέγχουν αυτά τα προγράμματα οδήγησης, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη χρηστικότητα για το VAIO σας. Είναι σημαντικό να ελέγχετε εάν υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης συμβατά με Windows 8.1. Θα σας συνιστούσαμε να ελέγξετε την ενότητα ΛΗΨΗΣ ή να εκτελέσετε το VAIO Update για να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα. Ελέγξτε για συγκεκριμένους περιορισμούς που ανακαλύφθηκαν μετά την Ενημέρωση Windows 8.1.

Περιφερειακά που δεν φορτίζουν μέσω USB σε υπολογιστή με Windows 8.1

Ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι ορισμένα προϊόντα μπορεί να μην φορτίζουν σωστά όταν συνδεθούν στη θύρα USB ενός υπολογιστή που λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Τα Windows 8.1 είναι μία νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η οποία κυκλοφόρησε από τη Microsoft® Corporation στις 18 Οκτωβρίου 2013.

Προϊόντα Sony που επηρεάζονται(προβολή λεπτομερειών μοντέλων)

  • Φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot®
  • Βιντεοκάμερες Handycam®
  • Action Cam (περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο Live-view)
  • Ακουστικά
  • Οθόνη κεφαλής
  • Φορητός ενισχυτής ακουστικών
  • Φορητή μπαταρία

Αιτία του προβλήματος

Αυτό το θέμα φαίνεται να οφείλεται σε μια αλλαγή στις προδιαγραφές διασύνδεσης USB στο λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Δεν συμβαίνει με άλλους υπολογιστές που εκτελούν τα Windows 8 ή παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows.

Επίλυση

Η Microsoft εξέδωσε μια ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης, μέσω του Windows Update, για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Εάν ο υπολογιστής σας έχει ρυθμιστεί να ενημερώνεται αυτόματα με το Windows Update, δεν χρειάζονται πρόσθετα βήματα. Ωστόσο, αν ο υπολογιστής σας δεν εγκαθιστά αυτόματα το Windows Updates ή εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να εγκαταστήσετε μη αυτόματα την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης.