Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™: φωτογραφίες
Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™: φωτογραφίες
Γνωρίστε την ποιότητα High Definition

Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες σε Full HD με το BDP-S1700. Απολαύστε καθαρή, λεπτομερή εικόνα και χρώματα με πρωτόγνωρη ζωντάνια, χάρη στην τεχνολογία TRILUMINOS™.

1080p
Εικόνα 1080p

Απολαύστε όλες τις ταινίες με την πεντακάθαρη εικόνα που προσφέρει η υψηλή ανάλυση.

Ποιότητα ήχου
Κορυφαία ποιότητα ήχου

Απολαύστε και την παραμικρή λεπτομέρεια της πρωτότυπης εγγραφής με καθαρό ήχο Surround υψηλής πιστότητας χάρη στις τεχνολογίες Dolby® TrueHD και DTS®-HD.

Full HD, συσκευή Blu-ray, Blu-ray, συσκευή Blu-ray/DVD
Δείτε τα πάντα σε Full HD

Απολαύστε φωτεινή, λεπτομερή εικόνα υψηλής ποιότητας ό,τι κι αν παρακολουθείτε, όπως DVD, Blu-ray Disc™ και διαδικτυακό περιεχόμενο. Επίσης, το BDP-S1700 αναβαθμίζει την τυπική ανάλυση των ταινιών DVD σχεδόν σε HD, για να τις βλέπετε με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Χρώματα που ζωντανεύουν στην οθόνη

Η πλούσια παλέτα ζωντανών χρωμάτων TRILUMINOS™ δίνει ζωή σε κάθε εμπειρία προβολής. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία της Sony, που είναι βελτιστοποιημένη για τηλεοράσεις TRILUMINOS, αποδίδει εκπληκτικά ακόμα και τις πιο δύσκολες αποχρώσεις του κόκκινου, του γαλάζιου και του πράσινου, για πιο ρεαλιστικά τοπία και λήψεις στη θάλασσα.

Κομψό και λιτό

Ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός του BDP-S1700 αναδεικνύει το σαλόνι σας, ενώ το μικρό του πλαίσιο έχει διαστάσεις 23 cm (9,1") x 3,9 cm (1,5") για να χωρά οπουδήποτε.

Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ με μικρό και λιτό σχεδιασμό
Τα καλύτερα του Διαδικτύου στην τηλεόρασή σας

Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και ανακαλύψτε τι υπάρχει εκεί έξω. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ταινίες και τη μουσική, στην υπηρεσία catch-up TV και σε άλλο περιεχόμενο. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από διαδικτυακά κανάλια ή φορτώστε τα τελευταία βίντεο στο YouTube™.

Plug & Play USB
Plug & Play USB

Απλώς συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα και μοιραστείτε τραγούδια, φωτογραφίες και περιεχόμενο πολυμέσων στην τηλεόρασή σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες σε Full HD με τη συσκευή BDP-S1700. Οι εικόνες είναι λεπτομερείς και καθαρές και τα χρώματα αποκτούν νέα ένταση χάρη στην τεχνολογία TRILUMINOS™.
  • Μεταδώστε περιεχόμενο από διάφορους διαδικτυακούς παρόχους ψυχαγωγίας

  • Απολαύστε όλες τις ταινίες σας με ποιότητα Full HD

  • Απολαύστε ζωηρά χρώματα με την τεχνολογία TRILUMINOS™

  • Κάντε τη ζωή σας πιο απλή με το νέο φιλικό περιβάλλον εργασίας

Αναπαραγωγή
REV/FWD, Αναπαραγωγή / Διακοπή / Παύση, Αργή αναπαραγωγή (FWD/REV), Βηματική αναπαραγωγή (FWD/REV), ΠΡΟΗΓ./ΕΠΟΜ., Τυχαία σειρά
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος HDMI (1 πίσω), ομοαξονική έξοδος ψηφιακού ήχου (1 πίσω), είσοδος USB (1 μπροστά), σύνδεση Ethernet (1 πίσω)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο χρήσης, Τηλεχειριστήριο (RMT-B127P), Μπαταρίες (τύπος AAA x 2), Κάρτα εγγραφής πελάτη, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον