ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ BLU-RAY DISC™

Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ με ενσωματωμένο Wi-Fi®

BDP-S3700
Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ με ενσωματωμένο Wi-Fi®: εικόνα

Ενδεικτικά από

120,98 €

Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ με ενσωματωμένο Wi-Fi®: φωτογραφίες
Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ με ενσωματωμένο Wi-Fi®: φωτογραφίες
Γρήγορη ροή High Definition

Μεταδώστε περιεχόμενο μέσω ροής και περιηγηθείτε εύκολα με τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ BDP-S3700, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για την αναπαραγωγή διαδικτυακών εκπομπών και πολυμέσων σε Full HD μέσω Wi-Fi. Εξερευνήστε περιεχόμενο από κινητές συσκευές στην τηλεόρασή σας μέσω του κατοπτρισμού οθόνης.

DLNA
Κοινή χρήση στο σπίτι μέσω DLNA

Με την τεχνολογία DLNA, μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο πολυμέσων σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές του σπιτιού σας.

Ποιότητα ήχου
Κορυφαία ποιότητα ήχου

Απολαύστε και την παραμικρή λεπτομέρεια της πρωτότυπης εγγραφής με καθαρό ήχο Surround υψηλής πιστότητας χάρη στις τεχνολογίες Dolby® TrueHD και DTS®-HD.

Super Wi-Fi®
Γρήγορη μετάδοση ροής

Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και μεταδώστε βίντεο με ομαλή ροή, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi® υψηλής απόδοσης και την τεχνολογία MIMO.

Πλήρης ανάλυση HD
Δείτε τα πάντα σε Full HD

Απολαύστε φωτεινή, λεπτομερή εικόνα υψηλής ποιότητας ό,τι κι αν παρακολουθείτε, όπως DVD, Blu-ray Disc™ και διαδικτυακό περιεχόμενο. Επίσης, το BDP-S3700 αναβαθμίζει την τυπική ανάλυση των ταινιών DVD σχεδόν σε HD, για να τις βλέπετε με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Χρώματα που ζωντανεύουν στην οθόνη

Η πλούσια παλέτα ζωντανών χρωμάτων TRILUMINOS™ δίνει ζωή σε κάθε εμπειρία προβολής. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία της Sony, που είναι βελτιστοποιημένη για τηλεοράσεις TRILUMINOS, αποδίδει εκπληκτικά ακόμα και τις πιο δύσκολες αποχρώσεις του κόκκινου, του γαλάζιου και του πράσινου, για πιο ρεαλιστικά τοπία σε ξηρά και θάλασσα.

Ισχυρότερο σήμα με ενσωματωμένο Wi-Fi® και τεχνολογία MIMO

Οι πολλές κεραίες σε συνδυασμό με την μπροστινή θέση της μονάδας τσιπ εξασφαλίζουν μέγιστη ισχύ σήματος, για να απολαμβάνετε ομαλή μετάδοση ροής βίντεο και περιήγηση υψηλής απόκρισης.

Super Wi-Fi®, συσκευή Blu-ray με Wi-Fi®
Δείτε το smartphone σας στη μεγάλη οθόνη

Δείτε και μοιραστείτε περιεχόμενο από το smartphone στην τηλεόρασή σας. Με το Miracast™, μπορείτε να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας στη μεγάλη οθόνη.

Κατοπτρισμός οθόνης
Plug & Play USB
Plug & Play USB

Απλώς συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα και μοιραστείτε τραγούδια, φωτογραφίες και περιεχόμενο πολυμέσων στην τηλεόρασή σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Μεταδώστε περιεχόμενο και περιηγηθείτε εύκολα με τη συσκευή Blu-ray Disc™ BDP-S3700, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για την αναπαραγωγή διαδικτυακών εκπομπών και πολυμέσων σε Full HD μέσω Wi-Fi®. Εξερευνήστε περιεχόμενο από το κινητό στην τηλεόρασή σας μέσω του κατοπτρισμού οθόνης και μάθετε περισσότερα για τα προγράμματά σας με το TV SideView, μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να χειρίζεστε τη συσκευή σας από απόσταση μέσω κινητού.
  • Μεταδώστε ασύρματα περιεχόμενο από διάφορους διαδικτυακούς παρόχους ψυχαγωγίας

  • Απολαύστε γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi® ακόμη και στη μετάδοση HD

  • Προβολή περιεχομένου από smartphone με κατοπτρισμό οθόνης

  • Κάντε τη ζωή σας πιο απλή με το νέο φιλικό περιβάλλον εργασίας

Αναπαραγωγή
REV/FWD, Αναπαραγωγή / Διακοπή / Παύση, Αργή αναπαραγωγή (FWD/REV), Βηματική αναπαραγωγή (FWD/REV), ΠΡΟΗΓ./ΕΠΟΜ., Τυχαία σειρά
Τερματικά εισόδου και εξόδου
1 έξοδος HDMI® (πίσω), 1 ομοαξονική έξοδος ψηφιακού ήχου (πίσω), 1 είσοδος USB (εμπρός), 1 σύνδεση Ethernet (πίσω)
Ενσωματωμένο Wi-Fi®
(2,4 GHz/MIMO)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο χρήσης, Τηλεχειριστήριο (RMT-VB201U), Μπαταρίες (τύπος AAA x 2), Κάρτα εγγραφής πελάτη, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία