Συσκευή Blu-ray Disc™ με αναβάθμιση 4K: φωτογραφίες
Συσκευή Blu-ray Disc™ με αναβάθμιση 4K: φωτογραφίες
BDP-S6700, What Hi-Fi? Βαθμολογία: 5 αστέρια

"Με την BDP-S6700, η Sony απέδειξε για άλλη μια φορά ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να κατασκευάζει οικονομικά προϊόντα, εστιάζοντας στην αξεπέραστη απόδοση σε ανταγωνιστική τιμή." (What Hi-Fi?, Ιούλιος 2016)

BDP-S6700
Η κορυφαία επιλογή ασύρματης ροής

Απολαύστε προηγμένη βελτίωση εικόνας και ασύρματη μετάδοση με το Blu-ray BDP-S6700. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες με ποιότητα που πλησιάζει το 4K και συνδεθείτε ασύρματα με ακουστικά, μπάρες ηχείων, ηχεία και πολλά άλλα προϊόντα της Sony. Επίσης, με τη δυνατότητα μετάδοσης σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να ακούτε ασύρματα τα CD σε όλο το σπίτι.

Αναβάθμιση 4K
Προσαρμοσμένη αναβάθμιση 4K

Το τσιπ αναβάθμισης 4K εξάγει ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες από τους δίσκους Blu-ray Disc™ και βελτιώνει το βαριά συμπιεσμένο περιεχόμενο web, για μια καλύτερη εμπειρία προβολής.

Ήχος χωρίς απώλειες
Αυθεντικός κινηματογραφικός ήχος

Απολαύστε και την παραμικρή λεπτομέρεια της πρωτότυπης εγγραφής με καθαρό ήχο Surround υψηλής πιστότητας χάρη στις τεχνολογίες Dolby® TrueHD και DTS®-HD.

Κοινή χρήση στο σπίτι μέσω DLNA
Κοινή χρήση στο σπίτι μέσω DLNA

Με την τεχνολογία DLNA, μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο πολυμέσων σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές του σπιτιού σας.

Η κάθε εικόνα πλησιάζει την ποιότητα 4K

Ολοζώντανη ευκρίνεια με αναβάθμιση 4K

Ελάτε στη νέα εποχή του Home Cinema. Το τσιπ αναβάθμισης 4K έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα εικόνας σε Blu-ray και online περιεχόμενο, φέρνοντας κάθε σκηνή πιο κοντά στην πλούσια και φυσική λεπτομέρεια του 4K.

Αναβάθμιση 4K
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΝΤΕΟ
Αναβάθμιση 4K
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 4K
Full HD 3D
Καθηλωτική εμπειρία

Βυθιστείτε στο Full HD 3D

Συνδέστε τη συσκευή σε τηλεόραση με δυνατότητα 3D και απολαύστε όλες τις ταινίες 3D Blu-ray σε ποιότητα Full HD. Η συσκευή Blu-ray Disc™ προσφέρει περισσότερο ρεαλισμό και καθαρότητα και αναβαθμίζει τα βίντεο 2D σε προσομοιωμένο 3D, για βαθύτερες εικόνες.

Χρώματα που ζωντανεύουν στην οθόνη

Ζωντανέψτε την τηλεοπτική σας εμπειρία με την τεράστια παλέτα χρωμάτων TRILUMINOS™, αποκλειστικά από τη Sony. Με τη βελτιστοποιημένη αυτή τεχνολογία για χρήση με τηλεοράσεις TRILUMINOS, οι δύσκολες αποχρώσεις του έντονου κόκκινου, του θαλασσί και του πράσινου εμφανίζονται με εκπληκτικό τρόπο, για πιο ζωντανά τοπία και υποβρύχιες λήψεις.

Επαγγελματική μείωση θορύβου περιεχομένου IP
Μεγαλύτερη ευκρίνεια εικόνας

Απολαύστε βελτιωμένη ποιότητα εικόνας όταν μεταδίδετε το αγαπημένο σας online περιεχόμενο. Χρησιμοποιήσαμε διάφορες τεχνολογίες εικόνας για να σας προσφέρουμε καλύτερη αντίθεση, υφές και ανάλυση χρώματος.

Περισσότερη μουσική με περισσότερη λεπτομέρεια

Το BDP-S6700 μπορεί να αναπαράγει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μουσικών αρχείων και να τα μεταδώσει ασύρματα με υψηλή ποιότητα.

Ασύρματη ιδιωτική ακρόαση

Μεταδώστε τη μουσική και τις ταινίες από τη συσκευή Blu-ray σε όλες τις συσκευές ασύρματα με Bluetooth®. Με το LDAC, μπορείτε να μεταδίδετε περιεχόμενο χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, με έως και 3 φορές το εύρος ζώνης του συμβατικού Bluetooth®.

Μεταδώστε και παίξτε τα πάντα

Απολαύστε μουσική και ταινίες από μια μεγάλη γκάμα πηγών μέσω USB και Wi-Fi®. Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray υποστηρίζει όλους τους τύπους αρχείων που εμφανίζονται παρακάτω. Έτσι, μπορείτε πάντα να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες και να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Αναπαραγωγή φορμά δίσκου
Η απόλυτη μονάδα δίσκου

Θέλετε να χορέψετε με τη συλλογή σας Super Audio CD; Κανένα πρόβλημα. Αν πρόκειται για δίσκο, η BDP-S6700 θα μπορέσει σχεδόν σίγουρα να τον αναπαραγάγει.

Αναπαραγωγή φορμά ήχου
Σχεδόν απεριόριστη απόλαυση ήχου

Η BDP-S6700 υποστηρίζει διάφορα κύρια φορμά ήχου ποιότητας 24 bit, από AAC έως WAV και πολλά ακόμα.

Αναπαραγωγή φορμά βίντεο
Προβάλετε τα πάντα

Μεταδώστε οποιονδήποτε από τους παραπάνω τύπους αρχείων βίντεο, για να έχετε πάντα κάτι να παρακολουθήσετε.

Dual band Wi-Fi®
Ένα πιο ισχυρό σήμα με dual band Wi-Fi®

Οι πολλές κεραίες σε συνδυασμό με την μπροστινή θέση της μονάδας τσιπ εξασφαλίζουν μέγιστη ισχύ σήματος, για να απολαμβάνετε ομαλή μετάδοση ροής βίντεο και περιήγηση υψηλής απόκρισης.

Κατοπτρισμός οθόνης
Δείτε το smartphone σας στη μεγάλη οθόνη

Με το Miracast™ θα μπορείτε να μοιράζεστε όλη την οθόνη του smartphone σας, όπως εφαρμογές, παιχνίδια, φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, στην τηλεόρασή σας.

Λιγότερη αναμονή, περισσότερος χρόνος παρακολούθησης

Μπορείτε να χειριστείτε όλες τις εφαρμογές και τις λειτουργίες από μια οθόνη έξυπνου μενού και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο από το smartphone με την εφαρμογή TV SideView.

Άψογη λειτουργία

Χάρη στο έξυπνο μενού και το περιβάλλον χρήσης, οι εφαρμογές και οι δυνατότητες είναι οργανωμένες απλά και έξυπνα, για να βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε.

Διπύρηνος επεξεργαστής
Διπύρηνος επεξεργαστής

Απολαύστε την εμπειρία της ταχύτερης μετάδοσης, ταχύτερης φόρτωσης και της ομαλότερης αναπαραγωγής χάρη στον ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή.

Plug & Play USB
Plug & Play USB

Απλώς συνδέστε μια μονάδα USB στην μπροστινή θύρα USB για να απολαύσετε εικόνες και βίντεο και μουσική στην τηλεόρασή σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε προηγμένη βελτίωση εικόνας και ασύρματη μετάδοση με το BDP-S6700. Συνδέστε ασύρματα μπάρες ηχείων, ακουστικά, ηχεία και άλλες συσκευές Sony, για να διευρύνετε τους ορίζοντες της ψυχαγωγίας σας. Με τη δικτύωση πολλών δωματίων, μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα σε όλο το σπίτι.
  • Εκπληκτική εικόνα με αναβάθμιση 4K (24p)

  • Διασκεδάστε με γρήγορη και σταθερή μετάδοση ροής από διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες βίντεο

  • Ακούστε χρησιμοποιώντας ασύρματα ηχεία ή ακουστικά, μέσω Bluetooth® με ποιότητα LDAC

  • Μεταδώστε ασύρματα μουσική σε όλο το σπίτι με το SongPal Link

  • Ενσωματωμένο Dual band Wi-Fi® για δυνατό ασύρματο σήμα

Αναπαραγωγή
REV/FWD, Αναπαραγωγή / Διακοπή / Παύση, Αργή αναπαραγωγή (FWD/REV), Βηματική αναπαραγωγή (FWD/REV), ΠΡΟΗΓ./ΕΠΟΜ., Τυχαία σειρά
Τερματικά εισόδου και εξόδου
1 έξοδος HDMI® (πίσω), 1 ομοαξονική έξοδος ήχου (πίσω), 1 είσοδος USB (εμπρός), 1 σύνδεση Ethernet (πίσω)
Ενσωματωμένο Wi-Fi®
Ναι (2,4GHz, 5GHz) με MIMO

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Ναι (απλό εγχειρίδιο χρήσης / online εγχειρίδιο χρήσης)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία