Φορητή συσκευή DVD με θύρα USB: φωτογραφίες
Φορητή συσκευή DVD με θύρα USB: φωτογραφίες
Φορητή συσκευή DVD με θύρα USB: φωτογραφίες
Πάρτε μαζί σας το δικό σας κινηματογράφο

Απολαύστε τα DVD σας όπου κι αν βρίσκεστε, με αυτήν την πρακτική φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD. Με ευρεία οθόνη LCD 17,8 cm/7", σας προσφέρει πεντακάθαρη, φωτεινή εικόνα. Και χάρη στις τέσσερις λειτουργίες ήχου που προσαρμόζονται ιδανικά στο περιεχόμενο αλλά και στο περιβάλλον, η ποιότητα ήχου είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ιδανικός ήχος, ό,τι κι αν βλέπετε

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τέσσερις λειτουργίες ήχου: Δυναμικός, για ρεαλιστικό ήχο Δυναμικός Surround, για εικονικό ήχο Surround Διάλογος, για να ακούτε καλύτερα τις συνομιλίες Τυπικός, για κανονικό ισοσταθμισμένο ήχο.

Απελευθερώστε ψηφιακά βίντεο και μουσική

Ψάξτε στις συλλογές με τα βίντεο και τη μουσική σας και απολαύστε παλιές κλασικές ταινίες στη μεγάλη οθόνη με ποιότητα ήχου Surround, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση USB. Συνδέστε το φορητό υπολογιστή σας ή μεταφέρετε τα αρχεία σε Memory Stick™ για γρήγορη πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή των ταινιών σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
  • Ταινίες, μουσική και φωτογραφίες από συσκευή αποθήκευσης USBΜε δυνατότητα απευθείας αναπαραγωγής από USB stick, παρακολουθήστε ταινίες, ακούστε μουσική και δείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και παρουσιάσεις διαφανειών.

  • Υποστήριξη μεγάλου εύρους μορφώνΠεριλαμβάνονται οι μορφές CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, DVD 8 cm (εκτός DVD+R 8 cm), JPEG, MP3 και Xvid.

  • Φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότηταςΔείτε τις ταινίες να ζωντανεύουν μπροστά σας με την ευρεία οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης. Σαν να βρίσκεστε στο σινεμά - το μόνο που χρειάζεστε είναι το ποπ κορν!

  • Απολαύστε τον καλύτερο δυνατό ήχο, όπου κι αν βρίσκεστεΜε τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ήχου, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα με αυτό που βλέπετε αλλά και με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

  • Εύκολος χειρισμός με πλήκτρα αφήςΧειριστείτε βασικές λειτουργίες όπως αναπαραγωγή, διακοπή και ρύθμιση της έντασης του ήχου, με τη βοήθεια των πλήκτρων αφής.

  • Μεγαλύτερη διάρκεια παρακολούθησηςΗ επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας υποστηρίζει 4 ώρες παρακολούθησης, δηλαδή διάστημα αρκετό για μια διπλή προβολή!

  • Απολαύστε τέλειο οικιακό ήχοΣυνδέστε τη με το ηχοσύστημά σας για να απολαμβάνετε υπέροχο ήχο τόσο στις ταινίες όσο και στα CD σας, με τον συνοδευτικό προσαρμογέα ήχου/βίντεο.

  • Απευθείας σύνδεση με τη μεγάλη οθόνηΣυνδέστε τη με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας την έξοδο ήχου/βίντεο, για να απολαύσετε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης.

  • Φορτίστε τη συσκευή σας καθ' οδόνΜε έναν προσαρμογέα μπαταρίας αυτοκινήτου που συνδέεται στην υποδοχή αναπτήρα του αυτοκινήτου σας, η συσκευή σας θα είναι πάντα ετοιμοπόλεμη!

Μάθετε περισσότερα για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη δέσμευσή μας για ένα πιο αειφόρο μέλλον. Eco website