Κάτοψη του DVD Player DVP-SR170
Εμπρόσθια όψη του DVD Player DVP-SR170
Όψη τριών τετάρτων του DVD Player DVP-SR170
Μεγάλες δυνατότητες σε ένα μικρό κουτάκι

Αυτή η συσκευή DVD έχει πλάτος μόλις 270 mm. Χωράει άνετα ακόμη και στον πιο μικρό χώρο, ενώ υποστηρίζει την αναπαραγωγή δίσκων σε πολλές μορφές. Επιπλέον, συνδέεται εύκολα με το σύστημα Hi-Fi, αν θέλετε να αναβαθμίσετε γρήγορα τον ήχο της ταινίας.

Ένα μικρό, ευέλικτο πακέτο που προσφέρει ήχο και εικόνα ποιότητας DVD

Χάρη στο μικρό της μέγεθος, είναι η ιδανική συσκευή DVD για το υπνοδωμάτιο ή την κουζίνα σας. Διαθέτει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, φωτογραφιών και ταινιών σε διάφορες μορφές.

Γρήγορη και αργή αναπαραγωγή... με ήχο!

Τώρα μπορείτε να ξεχωρίζετε τον ήχο κατά τη γρήγορη αναπαραγωγή βίντεο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε την αργή αναπαραγωγή με ήχο, ιδανική για να παρακολουθείτε αθλητικές σκηνές δράσης ή προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
  • Υποστήριξη μεγάλου εύρους μορφώνΠεριλαμβάνονται οι μορφές CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (και DVD 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC και Linear PCM.

  • Επιλέξτε γρήγορη ή αργή αναπαραγωγή με ήχοΓια γρήγορη αναπαραγωγή ταινιών με ήχο και εικόνα, σε ταχύτητα περίπου 1,5x. Μπορείτε επίσης να επιβραδύνετε, για να αποτυπώσετε την ταχύτατη δράση των σπορ.

  • Βρείτε το κατάλληλο σημείο σε έως και έξι δίσκους DVDΑρχίστε να παρακολουθείτε ακριβώς από το σημείο όπου είχατε διακόψει: αυτή η συσκευή μπορεί να απομνημονεύει το σημείο παύσης-συνέχισης για έως και έξι δίσκους.

  • Δημιουργήστε τη δική σας παρουσίαση και ντύστε τη με μουσικήΔείτε τις φωτογραφίες σας σε παρουσιάσεις διαφανειών, επενδεδυμένες με τη μουσική της επιλογής σας.

  • Χειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής και την τηλεόρασή σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριοΕπιλέξτε αναπαραγωγή ή προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της συσκευής αναπαραγωγής και της τηλεόρασής σας (ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη συσκευή, αλλάξτε κανάλια, ρυθμίστε την ένταση ήχου), με το τηλεχειριστήριο της συσκευής αναπαραγωγής DVD.

  • Μικρές διαστάσεις, για εξοικονόμηση χώρουΜόλις 270 mm, η συσκευή αυτή συνδυάζει ένα μεγάλο πλήθος λειτουργιών σε ένα μικρό, στιλάτο περίβλημα.

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον