Εμπρόσθια όψη του DVD Player DVP-SR370
Όψη τριών τετάρτων του DVD Player DVP-SR370
Κάτοψη του DVD Player DVP-SR370
Μικρή αλλά θαυματουργή!

Οι μεγάλες εκπλήξεις κρύβονται στα μικρά πράγματα. Απολαύστε αναπαραγωγή πολλών μορφών πολυμέσων όπως DVD, και ταινίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή ή σε συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης.

Ποιοτικό, μικρό κι ευέλικτο DVD

Χάρη στο μικρό της μέγεθος, είναι η ιδανική συσκευή DVD για την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα. Με δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών σε διάφορες μορφές, καθώς και περιεχομένου από Memory Stick™ ή φορητό υπολογιστή μέσω θύρας USB.

Απελευθερώστε ψηφιακά βίντεο και μουσική

Βουτήξτε στις συλλογές με τα βίντεο και τη μουσική σας και απολαύστε τις παλιές κλασικές ταινίες στη μεγάλη οθόνη και σε ήχο Surround, με μια σύνδεση USB. Συνδέστε το φορητό σας υπολογιστή ή μεταφέρετε τα αρχεία σε Memory Stick™ και περιηγηθείτε γρήγορα στις ταινίες σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
  • Ταινίες, μουσική και φωτογραφίες από συσκευή αποθήκευσης USBΜε δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου απευθείας από USB stick, μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες, να ακούτε μουσική και βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και παρουσιάσεις διαφανειών.

  • Υποστήριξη μεγάλου εύρους μορφώνΠεριλαμβάνονται οι μορφές CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (και DVD 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC και Linear PCM.

  • Επιλέξτε γρήγορη ή αργή αναπαραγωγή με ήχοΓια γρήγορη αναπαραγωγή ταινιών με ήχο και εικόνα, σε ταχύτητα περίπου 1,5x. Μπορείτε επίσης να επιβραδύνετε, για να αποτυπώσετε την ταχύτατη δράση των σπορ.

  • Βρείτε το κατάλληλο σημείο σε έως και έξι δίσκους DVDΑρχίστε να παρακολουθείτε ακριβώς από το σημείο όπου είχατε διακόψει: αυτή η συσκευή μπορεί να απομνημονεύει το σημείο παύσης-συνέχισης για έως και έξι δίσκους.

  • Δημιουργήστε τη δική σας παρουσίαση και ντύστε τη με μουσικήΔείτε τις φωτογραφίες σας σε παρουσιάσεις διαφανειών, επενδεδυμένες με τη μουσική της επιλογής σας.

  • Χειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής και την τηλεόρασή σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριοΕπιλέξτε αναπαραγωγή ή προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της συσκευής αναπαραγωγής και της τηλεόρασής σας (ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη συσκευή, αλλάξτε κανάλια, ρυθμίστε την ένταση ήχου), με το τηλεχειριστήριο της συσκευής αναπαραγωγής DVD.

  • Μικρές διαστάσεις, για εξοικονόμηση χώρουΜόλις 270 mm, η συσκευή αυτή συνδυάζει ένα μεγάλο πλήθος λειτουργιών σε ένα μικρό, στιλάτο περίβλημα.

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον