ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD

Συσκευή DVD με τεχνολογία βελτίωσης εικόνας

DVP-SR760H
Εμπρόσθια όψη του DVD Player DVP-SR760H

Ενδεικτικά από

59,49 €

Εμπρόσθια όψη του DVD Player DVP-SR760H
Όψη τριών τετάρτων του DVD Player DVP-SR760H
Όψη τριών τετάρτων της συσκευής αναπαραγωγής DVD SR760H

Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες με άλλο μάτι

Η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του επαγγελματικού και μη κινηματογράφου, με μεγάλες συλλογές DVD ή ταινιών στον υπολογιστή ή/και σε Memory Stick™. Η συσκευή αυτή αναβαθμίζει έξυπνα το περιεχόμενο Standard Definition, προσφέροντας μια πιο καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης. Το αποτέλεσμα είναι ομαλότερες εικόνες και ποιότητα που αγγίζει το HD.

Ακόμα πιο κοντά στο High Definition

Δείτε τις παλιές κλασικές ταινίες με νέο φωτισμό και τις σύγχρονες επιτυχίες με πιο ευκρινή εικόνα και περισσότερο πάθος. Αναβαθμίστε τα DVD τυπικής ανάλυσης πιο κοντά στο 1080p Full High Definition, για μια έντονη εμπειρία που θα σας καθηλώσει στη δράση.

Απελευθερώστε ψηφιακά βίντεο και μουσική

Βουτήξτε στις συλλογές με τα βίντεο και τη μουσική σας και απολαύστε τις παλιές κλασικές ταινίες στη μεγάλη οθόνη και σε ήχο Surround, με μια σύνδεση USB. Συνδέστε το φορητό σας υπολογιστή ή μεταφέρετε τα αρχεία σε Memory Stick™ και περιηγηθείτε γρήγορα στις ταινίες σας.

Πιο τακτοποιημένοι χώροι

Περιορίστε την ακαταστασία και απολαύστε εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας με ένα μόνο καλώδιο, χάρη στη συνδεσιμότητα HDMI®. Το μικρό μέγεθος και οι καθαρές γραμμές της συσκευής συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην εξοικονόμηση χώρου.

Χαρακτηριστικά

Απολαύστε ευκρινέστερη εικόνα και καθαρότερο ήχο

Τα DVD έχουν καλύτερη εικόνα και ήχο χάρη στην έξοδο HDMI®, η οποία αναβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας και του ήχου σε επίπεδα που πλησιάζουν το High Definition.

Υποστήριξη μεγάλου εύρους μορφών

Αναπαραγωγή από ποικίλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM και Xvid.

Επιλέξτε γρήγορη ή αργή αναπαραγωγή με ήχο

Μπορείτε να κάνετε γρήγορη αναπαραγωγή με ήχο και εικόνα, σε ταχύτητα περίπου 1,5x. Μπορείτε επίσης να επιβραδύνετε, για να αποτυπώσετε την ταχύτατη δράση των σπορ.

Βρείτε το κατάλληλο σημείο σε έως και έξι δίσκους DVD

Αρχίστε να παρακολουθείτε ακριβώς από το σημείο όπου είχατε διακόψει: αυτή η συσκευή μπορεί να απομνημονεύει το σημείο παύσης-συνέχισης για έως και έξι δίσκους.

Δείτε τις δικές σας παρουσιάσεις με μουσική

Δείτε τις φωτογραφίες σας σε παρουσιάσεις διαφανειών, επενδεδυμένες με τη μουσική της επιλογής σας.

Χειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής και την τηλεόρασή σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο

Επιλέξτε αναπαραγωγή ή προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του συστήματός σας με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και διαχείρισης καναλιών και έντασης.

Μικρές διαστάσεις, για εξοικονόμηση χώρου

Μόλις 270 mm, η συσκευή αυτή συνδυάζει ένα μεγάλο πλήθος λειτουργιών σε ένα μικρό, στιλάτο περίβλημα.

Προδιαγραφές

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον