47

4.4 με βάση 47 κριτικές πελατών

31
11
1
3
1
Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Λάβετε υπόψη ότι οι κριτικές προϊόντος ενδεχεται να αναφέρονται και σε παραλλαγές προϊόντων. Ορισμένες παραλλαγές, υπηρεσίες ή/και λειτουργίες των προϊόντων που αναφέρονται στις κριτικές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

47 κριτικές πελατών

0

MODEL NUMBER

4 GB 23/12/2021 από tOES 21 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This was difficult to find inside the battery area, and difficult to read for older people with bad eyes. Consider putting it on the back and a larger font and in white text for easier reading Thanks

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Very good range and clear. Easy save and file tran

ICD-PX470 30/01/2021 από Raconb (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bought to record important and confidential meetings. Brilliant range and long memory. A great bit of kit.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

9

0

Εξαιρετικό!

ICD-PX470 14/01/2021  (Ελλάδα) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Πολύ καλή επιλογή, χαμηλή τιμή και υψηλής ποιότητας ηχογράφηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

0

0

0

Great features and easy to use

ICD-PX470 12/01/2021 από Al 23 (Ιρλανδία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Got it as a Christmas gift delighted and as always I always trust Sony .

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Average

ICD-PX470 24/12/2020 από Haribol (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Unable to name files which is what I expected from the product

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Ικανοποιητική

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

10

Απόκριση από Sony Support UK
28/12/2020

Hi Haribol,

Thank you for your review.

We are glad to learn that you are happy with the recorder. We would like to confirm that files and folder cannot be renamed and you can find more information here: http://bit.ly/38KTeaI. Having read your review, we've passed your feedback regarding the feature to rename files and folders to the proper channels for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Great Voice Recorder

ICD-PX470 04/10/2020 από Bahia (Ηνωμένο Βασίλειο)

I recommend this voice recorder as it is good quality and easy to use.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

6

2

0

Qualité de son très bonne

ICD-PX470 21/07/2020 από jcdeloudun (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Je suis correspondant de presse, je viens de le tester pendant 3 semaines. J'utilise souvent un micro directionnel Sennheiser, j'obtiens un très bon rendu pour l'usage que j'en fait, mais aussi j'i tester sans le micro additionnel c'est aussi très bien. Points négatifs, l'écran pas éclairé et les menus écrits trop petits. Dur dur dans la pénombre...

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Quality

ICD-PX470 02/07/2020 από Billthecoder (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this a couple of weeks ago along with a lavalier mike to replace the substandard audio system in my action camera. Very impressed so far. In a previous life I was a committee clerk and used one of the Sony £100+ models on a daily basis, and neither the device, or the software, gave me any trouble. My PX470, although not as expensive, still has that quality feel to it, and I look forward to many years of excellent service. As an aside, being able to convert the WAV files to MP3 via the Sony software is very handy!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

5

4

0

A fantastic small recorder

ICD-PX470 24/06/2020 από John James (Ιρλανδία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I could not wish for a better recorder. I currently have three and this is the best.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Great features

ICD-PX470 30/04/2020 από Moyo (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this for meetings at work. For work it will be great as o don’t always hear everything. Brilliant

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

1

0

the prefect size

ICD-PX470 26/03/2020 από BEARD (Ηνωμένο Βασίλειο)

I bought this recorder a few days a go os happy that i did

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

1

0

Outstanding engineering

4 GB 09/03/2020 από bryan of Texas (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Very pleased with the purchased of this, my second SONY digital voice recorder. The first was purchased 5 years ago. SONY is never a company to side idle with their product. This is a big improvement over the previous model, which was very good. This new model is superb, outstanding engineering.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

2

Απόκριση από Sony North America Customer Support
09/03/2020

Hi bryan of Texas,

We're glad to hear you're very pleased with your purchase. Thank you for sharing this awesome feedback!

Regards,
Sam

0

Superb little recorder

ICD-PX470 03/02/2020 από Pedwad (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I have used dictaphones in the past, from an old micro-cassette machine to a cheap "stereo" (it wasn't) digital machine made in China. This little Sony wipes the floor with both. It has a number of different settings to allow for different situations. So far I have used it to record several loud folk sessions in a pub, to record simple dictation and also as a line-in recorder for radio broadcasts. It adapts brilliantly to each situation and I have had no trouble transferring files to my laptop for editing and archiving. I bought it with a 32GB memory card which I believe allows me to record around 50 hours of top quality wav files or much much more at lower quality. So far I must have used it for well over 30 hours and it is still going strong on the batteries which were supplied with it. Brilliant! I just need to get a decent case to protect it.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

7

1

0

disappointed

ICD-PX470 19/12/2019 από sament (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

works well and is easy to use but you cannot rewind and listen or tape over an error

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

12

Απόκριση από Customer Support
23/12/2019

Hi Sament,

Thank you for your feedback. You can use the rewind function during transcription playback mode as explained in the Help Guide here: http://bit.ly/2QcZxL9 . If the issue is still evident, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2PAqdrD .

Sony Support Team

0

Great Little recorder

4 GB 07/12/2019 από Vic3 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The recorder works like a charm. The sound quality is very clear! I can't say enough nice things about this small recorder. It is easy to use. I haven't read the whole manual yet, but I am able to use it. I love the fact it uses one triple A battery.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

1

0

Easy to use

ICD-PX470 06/11/2019 από charlie22 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Very pleased with this Dictaphone. It gives very clear crisp recordings and picks up sounds in its neighbourhood easily. Operation is simple and the display gives oversight of the recording level being achieved.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

1

0

Easy size for using, carrying and storing.

ICD-PX470 24/09/2019 από rukoruqe (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

A friend purchased this for my 70th. birthday, knowing that I was wanting one. It does the job perfectly ... letting me know what my songs sound like before I go to Open Mic!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

1

0

Excellent machine ideal for pocket.

ICD-PX470 15/09/2019 από Jackiefife (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Superb recorder, lots of in built memory. Good reproduction for voice recordings.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

1

0

Handy tool

ICD-PX470 26/08/2019  (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this voice recorder because it records in .WAV format. I wanted to see if it would help with transcription and it does. I have quite a few Sony voice recorder's, I have found them to be both hard wearing and very useful.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

1

0

Great sound

ICD-PX470 07/08/2019 από GB03 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I have been using this with an Olympus TP-8 earphone mic to record telephone interviews as well as on a desk. More than happy with the quality.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Invaluable aid

ICD-PX470 01/06/2019 από Giraffe 31 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Since I serve as secretary to two entities the voice recorder has been invaluable to ensure that the minutes are complete and accurate. The ability to download each narrative to my computer is an additional desirable feature.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

14

Απόκριση από Sony Support Team
08/08/2022

Hi Giraffe,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your ICD-PX470 and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Difficult to select correct navigation.

ICD-PX470 29/05/2019 από Gil253 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Disappointed with purchase. Box indicates micro SD card but doesn't mention size (which is limited to 32gb). Shop salesman didn't give adequate explanation of product. Very time consuming adding mp3's to sd card and once loaded doesn't always recognise the card. Not able to search by genre. Didn't realise it's actually a dictaphone able to play MP3s and not a dedicated MP3 player.

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

10

0

Does what it should

ICD-PX470 10/05/2019 από Chucklesome (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The recorder is easy to use, quick to start up and a reliable replacement for a budget brand recorder that had let me down too often. The sound and recording quality are very good, belying low expectations of an affordable price and plastic housing.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

3

0

Good recorder but...

ICD-PX470 07/04/2019 από homme de fer (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bought this to record conversations with my elderly Mum. She recommended Sony because she has an older one which she used for her lectures. The sound quality of the recording is excellent (though not great played back through the tiny speaker of course, but that's not it's primary function) and the storage capacity largely sufficient. I have to say though that the documentation says that the included software is uniquely compatible with Microsoft windows and that the reader is uniquely compatible with this software! Now I don't know if Sony has a pact with Microsoft but this is nonsense. True enough I have been unable to use the software under linux but the recorder is recognised just like a USB memory stick and files can be transferred back and forth. The device also plays back music in MP3 format. So what is the need for their software? One thing that would have been really nice though especially at this price is to include MP3 to text software, because it takes an extremely long time to transcribe conversations, and such software comes free with devices costing less than a third of the price. Also at this price and from such a reputable company I really would expect support for Linux and possibly Apple as they are very popular, so a little disappointed there but the hardware seems good :-)

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

6

2

0

So easy to use, good recording pick-up.

ICD-PX470 20/03/2019 από Mr 1066 (Ηνωμένο Βασίλειο)

I bought this IC Recorder on line, it was not the cheapest but seemed to have all controls placed neat and to hand. I have never had problems in the past with any Sony Products I have bought. It is clear and simple to use and does the job for me !

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

confortable ET ptratique

ICD-PX470 05/02/2019 από paulo chon (Γαλλία)

Vos produits, font que j'ai toujours une prise en main, rapide car vous développez les fonctionnalités avec constante et on se trouve rapidement . Merci

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Compact and efficient.

ICD-PX470 12/01/2019 από LO 7511 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I have looked at many digital voice recorders, but this is the only one that really impressed me the most. It is an ideal size and so easy to use. Perfect for the job!!

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

1

0

Very pleased

ICD-PX470 07/01/2019 από SteveP59 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I've been using the voice recorder for taking personal notes and am very pleased with the ease of use and quality of the sound. The voice recorder is well made and nice to handle. Some of the menus are a bit difficult to navigate at first but I soon got used to them. Being able to playback at a slower speed but retaining the speech pitch is a really useful feature for transcribing notes. A backlit screen would be useful but for me it's not a deal breaker.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

1

0

Crystal clear voice recording

ICD-PX470 31/12/2018 από Choco80 (Η.Π.Α.)

About Sony LCD-PX470. I have purchased a few recorders that have cost over twice the price I paid for this one. From Sony, Zoom, Olympus,and Tascam.This is very easy to use. Has great settings for sensitivity and a great size. Sound is crystal clear,lots of advanced options and features.Very well made device! In few minutes all settings were set and I started recording. There is no light for the screen, and that’s HUGE negative point with no logical explanation.LIke most Sony products it is well made and the Internal mics are excellent.Mic Lavanier turned out great.Sony LCD-PX470,great product.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

13

1

0

Graet features and easy to use

ICD-PX470 30/12/2018 από Teye (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Product is easy to use, clear recording and easy to play back recordered message.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

6

2

0

pratique

ICD-PX470 29/11/2018 από 1124bernard (Γαλλία)

J'en suis content, j'ai acheté ce produit pour ma chorale

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

très bon produit et pratique

ICD-PX470 13/10/2018 από Estrelia19 (Γαλλία)

Je viens d'acheter un enregistreur vocal. Il est très pratique et fonctionnel.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

bon choix

ICD-PX470 13/10/2018 από kongur (Γαλλία)

Bon pour enregistremets des notes personnelles....

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

A wonderful recording device

ICD-PX470 03/10/2018 από Jimmie Patterson (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I use this to record singing and Gospel meetings in wav format and battery and recording times are really great place about a meter away from speaker boxes to the side or behind them it records really well you just have to set it every time you switch it on that's the only thing to remember my settings were recording settings scene select soft music, rev mode LPCM 44.1KHz, built-in mic sensitive For Music and High, Focused/Wide Wide, and go back and press record and just press stop when your finished and just use safe removal on the computer to take them back out of the usb port and I have had great Recording success with them they record like Studio mics really pleased at all the price of them

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

7

0

0

Excellent quality

ICD-PX470 23/09/2018 από Bbdecher (Η.Π.Α.)

This recorder is absolutely amazing. Fairly easy to use and the quality and range of the sound is unsurpassed! The only suggestion is put in a back light and then this would be the only recorder you will need!!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

5

0

0

Really easy to use

ICD-PX470 14/09/2018 από Bbdecher (Η.Π.Α.)

Great recorder!! Easy to use. Would give it 5 stars if it was back lit.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

Super

ICD-PX470 13/09/2018 από romain0320 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Good for recording at the university ! Very good product, I recommand him

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

5

0

Well balanced audio

4 GB 12/09/2018 από KayakingPhotographer (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I got this for my narration during kayaking video productions so having a external mic jack was paramount but finding a suitable lapel mic was a challenge. But I found the Sony ECM-CS3 lapel stereo mic which solved all my problems. The recorder is well designed with exceptional features. The audio was imported into a audio program to see if the analyzed audio would make many changes. To my amazement only a very small amount was suggested. So I played the analyzed audio then the raw audio and could not hear a difference. Having the USB connector builtin is a plus because all I need is more cords. This product deserves 5 stars but I would have given that if the recorder was voice activated. Being I use this while kayaking; to start the audio I have to pull the recorder from my PFD take it out of the case and hit the record button then reverse the process to store the recorder. Not a big deal but would be a nice to have as my cameras are voice activated to have everything voice activated would be a plus.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

5

0

0

Nice

4 GB 21/07/2018 από THANGAM (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Good product from amazon. Worth hunting from SONY.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

1

0

Excellent Recorder

ICD-PX470 08/04/2018 από Grad Student18 (Η.Π.Α.)

Exceeded expectations, great for school and projects

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

0

0

Tactile and easy to use

ICD-PX470 26/02/2018 από Birder60 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Use for bird recording which bird/mammal species seen when on natural history trips etc.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

6

5

0

do easy to use and yet it does everything I NEED

ICD-PX470 05/02/2018 από Lieslb (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

FAIRLY lightweight easy to set up and use, without checking the manual every two minutes looks good too

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

8

0

0

Sony ICD-PX470

ICD-PX470 14/01/2018 από Bobiow (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I would recommend Sony ICD-PX470 grate bit of kit The play back quality is great

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

9

0

0

So easy to use

ICD-PX470 12/01/2018 από Brampton (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

It is so easy to use & sound is excellent when listening to the recordings.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

0

0

υπερεχει στον ανταγωνισμο

ICD-PX470 07/11/2017 από expert_1 (Ελλάδα)

κατεληξα στο συγκεκριμενο προιον μετα απο μεγαλη ερευνα αγορας αφου σκοπο ειχε να εξυπηρετησει αναγκες τυφλου ατομου

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

0

0

0

expensive for a medium range device

ICD-PX470 11/06/2017 από The Traveller (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

It is quite complicated to operate, but having got your head round the various options, the one option you do want....pick it up, press a buton and talk....is not available! You have to pick it up, then switch it on, wait a moment for the device to power up, then press the record button to talk. Ideally I would like to pick the device up, then immediately press the button to power up AND record and not wait for it to power up first and then press record!

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

7

17

0

ICD PX470

ICD-PX470 23/05/2017 από Echo41 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I am not a sound recording buff. I purchased the item simply for personal note taking. To this end it has met my requirements well. It is lightweight and compact. I particualrly like the simplicity of operation.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

9

0