ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000

ICD-SX2000
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

16GB

ICD-SX2000

Ενδεικτικά από

290,35 €

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: φωτογραφίες
Ιδανικό για εγγραφή μουσικής/ομιλιών

Αυθεντικές ηχογραφήσεις με μικρόφωνο 3 δρόμων

Ηχογραφήστε τη μουσική σας με την πιστότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης. Καταγράψτε συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις με πεντακάθαρο ήχο. Χάρη στα ρυθμιζόμενα μικρόφωνα, η ψηφιακή αυτή συσκευή εγγραφής αναπαράγει κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια.

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Κορυφαίος ήχος, εξαιρετικές ηχογραφήσεις

Ηχογραφήστε και ακούστε τις ηχογραφήσεις σας με απόλυτη ακρίβεια. Καταγράψτε τραγούδια και πρόβες με ποιότητα ήχου που ξεπερνά αυτή των CD και απολαύστε ό,τι έχετε ηχογραφήσει με ήχο υψηλής ανάλυσης. 

Εγγραφή γραμμικού ήχου παλμοκωδικής διαμόρφωσης
Εγγραφή γραμμικού ήχου PCM 

Καταγράψτε ήχο στα 96 KHz/24 bit, δηλαδή σε πολύ υψηλότερη συχνότητα σε σύγκριση με τα 44,1 KHz/16 bit των CD.

FLAC
Κωδικοποίηση FLAC (Free Lossless Audio Codec) 

Απολαύστε τον ήχο χωρίς απώλειες με την ευκρίνεια και τη δυναμική που θα ήθελε ο καλλιτέχνης, χάρη στην υποστήριξη αναπαραγωγής FLAC.

S-Master HX
Αυθεντική ενίσχυση 

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master™ HX μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων.

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Όπως η τυπική ανάλυση αναβαθμίζεται σε HD, έτσι και τα κομμάτια υψηλής ανάλυσης έχουν υψηλότερη ανάλυση από τα MP3 και τα CD, για να ακούτε κάθε ανάσα, κάθε ρυθμό, κάθε νότα. Ο πλήρως ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ μειώνει την πιθανή παραμόρφωση, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου, όπως θα την ήθελε ο δημιουργός της.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

Βελτιστοποιημένη ηχογράφηση ήχου

Ρυθμίστε με ακρίβεια τις ηχογραφήσεις με το ρυθμιζόμενο μικρόφωνο 3 δρόμων

Ό,τι κι αν ηχογραφείτε (από επαγγελματικές συναντήσεις έως μουσικές πρόβες), ο ήχος πάντοτε βελτιστοποιείται. Το ρυθμιζόμενο μικρόφωνο μπορεί να ρυθμιστεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το περιβάλλον για άψογη καταγραφή της μουσικής ή των ομιλιών, ενώ μπορεί να καταγράψει τα πάντα με την απίστευτη λεπτομέρεια του ήχου υψηλής ανάλυσης. 

Ρύθμιση ζουμ
Ζουμ για επαγγελματικές συναντήσεις

Για την ηχογράφηση επαγγελματικών συναντήσεων, μαθημάτων και άλλων περιστάσεων όπου συμμετέχουν λίγα μόνο άτομα, η ρύθμιση ζουμ καταγράφει τις συζητήσεις με εξαιρετική ευκρίνεια, ώστε να μην χάνετε ούτε λέξη. 

Ρυθμίσεις XY
XY για μουσική

Για την ηχογράφηση σόλο εκτελέσεων ή εκτελέσεων από ολιγομελή συγκροτήματα, επιλέξτε τη ρύθμιση XY φροντίζοντας ώστε οι καλλιτέχνες να είναι κοντά στο μικρόφωνο, για φυσικό ήχο και βάθος. 

Ευρύς στερεοφωνικός ήχος
Ευρύς στερεοφωνικός ήχος για εξωτερικούς χώρους

Για τους ανοιχτούς χώρους και τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους, η ρύθμιση ευρέος στερεοφωνικού ήχου καταγράφει μια ποικιλία διαφορετικών ήχων, δίνοντας την αίσθηση της ευρύτητας του χώρου, καθώς και μια αίσθηση ρεαλισμού.

Χειριστείτε ασύρματα τις ηχογραφήσεις 

Εύκολος χειρισμός μέσω smartphone με την εφαρμογή REC Remote

Ξεκινήστε και σταματήστε τις ηχογραφήσεις, προσαρμόστε τα επίπεδα και τις ρυθμίσεις και προσθέστε σημάνσεις κομματιού και όλα αυτά από το smartphone σας. Η εφαρμογή REC Remote, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές Android στο Google Play™ και συσκευές iOS στο App Store, σάς επιτρέπει να χειρίζεστε τη συσκευή εγγραφής από απόσταση μέσω Bluetooth®.

Αποκτήστε την εφαρμογή
Μεγαλώστε το χώρο αποθήκευσης

Χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη 16 GB, μπορείτε να γράψετε MP3 συνολικής διάρκειας έως και 636 ώρες στη λειτουργία LP. Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, προσθέστε μια κάρτα Micro SDHC ή MicroSDXC στην υποδοχή MicroSD. 

Εύκολος χειρισμός και συνδεσιμότητα
Εύκολος χειρισμός και συνδεσιμότητα
Λειτουργία "Plug and play".

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με καλώδια. Χάρη στην υποστήριξη USB Direct, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή εγγραφής φωνής απευθείας σε υπολογιστή, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση των ηχογραφήσεών σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Γράψτε κορυφαίας ποιότητας ήχο υψηλής ανάλυσης όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτή η ψηφιακή συσκευή εγγραφής 16 GB διαθέτει ρυθμιζόμενα μικρόφωνα τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε για τέλεια εγγραφή μουσικής ή φωνής. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε την εγγραφή από το smartphone σας με την εφαρμογή τηλεχειρισμού REC.
  • Ρυθμιζόμενα μικρόφωνα για καλύτερη καταγραφή των ήχων

  • Η μνήμη 16 GB παρέχει χρόνο εγγραφής έως και 636 ώρες

  • Δυνατότητα χειρισμού από smartphone με Bluetooth® με την εφαρμογή τηλεχειρισμού REC

  • Εγγραφή με εκπληκτική ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Προσθέστε επιπλέον μνήμη με την υποδοχή κάρτας microSD

Ενσωματωμένη μνήμη
16GB
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Εξωτερική είσοδος (στερεοφωνικό μίνι βύσμα), συμβατότητα με απευθείας τροφοδοσία, ελάχιστη στάθμη εξόδου (περίπου 1,5 mV), ακουστικά (στερεοφωνικό μίνι βύσμα), υποδοχή USB (τύπου A), υποδοχή κάρτας (micro SD)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον