ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ SX SX2000

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

ICD-SX2000

Ενδεικτικά από

290,35 €

Γενικά χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένη μνήμη
16GB

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Εξωτερική είσοδος (στερεοφωνικό μίνι βύσμα), συμβατότητα με απευθείας τροφοδοσία, ελάχιστη στάθμη εξόδου (περίπου 1,5 mV), ακουστικά (στερεοφωνικό μίνι βύσμα), υποδοχή USB (τύπου A), υποδοχή κάρτας (micro SD)

Επιλογές χρωμάτων

black

Χαρακτηριστικά

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα

Απογειώστε την εμπειρία της ψηφιακής μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει χωρίς συμβιβασμούς τη μουσική ενός καλλιτέχνη. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Το κατευθυντικό μικρόφωνο 3 δρόμων ρυθμίζει με ακρίβεια τις εγγραφές

Εγγράψτε με ακρίβεια σε διάφορα περιβάλλοντα προσαρμόζοντας τα ενσωματωμένα κατευθυντικά μικρόφωνα. Επιλέξτε το ζουμ για μικρές ομάδες ατόμων, όπως επιχειρηματικές συσκέψεις ή μαθήματα, το XY για μουσικά αρχεία ή τον ευρύ στερεοφωνικό ήχο για εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους και συνέδρια.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

REC Remote για εύκολο χειρισμό μέσω smartphone

Με την εφαρμογή REC Remote, η οποία είναι διαθέσιμη στο GooglePlay για Android ή στο AppStore για συσκευές iOS, μπορείτε να χειρίζεστε τη συσκευή εγγραφής από απόσταση μέσω Bluetooth®. Ξεκινήστε και σταματήστε την εγγραφή, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και τα επίπεδα εγγραφής ή προσθέστε σημάνσεις κομματιού, για να μπορείτε να βρίσκετε περιεχόμενο εύκολα και γρήγορα. Μια απλή διασύνδεση στο τηλέφωνο σάς βοηθά να χειρίζεστε, να παρακολουθείτε και να οργανώνετε εγγραφές από απόσταση.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Εγγραφή γραμμικού ήχου PCM για απαράμιλλο ήχο

Με υποστήριξη εγγραφής γραμμικού ήχου PCM σε συχνότητες δειγματοληψίας έως και 96kHz και ρυθμούς μετάδοσης bit έως και 24 bit, αυτή η συσκευή εγγραφής φωνής αποτυπώνει πιστά ακόμα και τις πιο διακριτικές νότες των ζωντανών παραστάσεων και εκδηλώσεων. Μπορεί να κάνει εγγραφή σε ποιότητα ήχου ανώτερη από το CD, κι έτσι είναι ιδανική για μουσικούς που θέλουν αυθεντικές ηχογραφήσεις για τους ίδιους και τους θαυμαστές τους.

Πολλές μορφές αρχείων μουσικής για εύκολη αναπαραγωγή

Η συσκευή ICD-SX2000 υποστηρίζει τις δημοφιλείς μορφές αρχείων μουσικής, όπως MP3, WAV και FLAC. Με την υποστήριξη FLAC (Free Lossless Audio Codec) μπορείτε να ακούτε συμπιεσμένα αρχεία μουσικής χωρίς υποβάθμιση στην ποιότητα ήχου.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX: απόλυτη καθαρότητα ήχου 

Απολαύστε την τέλεια εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX. Μέσω μιας απλοποιημένης, πλήρως ψηφιακής διαδρομής σήματος, ο ενισχυτής S-Master HX αναπαράγει τις λεπτομέρειες και το μεγάλο εύρος συχνοτήτων των μορφών υψηλής ανάλυσης. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ενισχυτές, διατηρεί το ψηφιακό σήμα μέχρι και πριν την έξοδο των ηχείων, εξαλείφοντας την παραμόρφωση, για ήχο υψηλής ανάλυσης ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Επεκτείνετε τη μνήμη με κάρτες SD

Αποθηκεύστε ακόμα περισσότερες εγγραφές χρησιμοποιώντας την υποδοχή κάρτας SD. Μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη από 4GB σε 32GB χρησιμοποιώντας με κάρτες microSDHC και σε 64GB ή περισσότερο με microSDXC. Δεν είναι δυνατή η εγγραφή ήχου LPCM 96kHz/24 bit απευθείας σε κάρτα microSDHC ή microSDXC.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Άμεση σύνδεση USB για εύκολες συνδέσεις χωρίς καλώδια

Μην χάνετε χρόνο με τη σύνδεση καλωδίων. Με το ενσωματωμένο USB μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή εγγραφής φωνής απευθείας σε υπολογιστή, για να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε εύκολα εγγραφές.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Ενσωματωμένη μνήμη 16GB για αποθήκευση πολλών εγγραφών

Αποθηκεύστε έως και 636 ώρες εγγραφής στη λειτουργία LP (MP3, 48kbps), αρκετές για να χειρίζεστε μουσική, συσκέψεις και συνεντεύξεις. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε έως και 6 ώρες και 35 λεπτά εγγραφής υψηλής ποιότητας στη λειτουργία LPCM 96kHz/24 bit.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς SX SX2000: εικόνα

Ενσωματωμένη σύνδεση τριπόδου για εγγραφές χωρίς κραδασμούς

Η ενσωματωμένη υποδοχή για τρίποδο επιτρέπει την εύκολη σύνδεση τριπόδου κατά την εγγραφή εκδηλώσεων, όπως μουσικές πρόβες, παρουσιάσεις συνδιάσκεψης ή συνεντεύξεις. Με το συνδεδεμένο τρίποδο μπορείτε να κάνετε εγγραφές χωρίς τους κραδασμούς που αντιμετωπίζετε κάποιες φορές στο γραφείο ή το τραπέζι.