Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς TX TX800: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς TX TX800: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς TX TX800: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς TX TX800: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς TX TX800: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Φορητή και μικρή, με κλιπ για εύκολη τοποθέτηση

Χάρη στην ελαφριά σχεδίαση μικρών διαστάσεων, μπορείτε να πάρετε το ICD-TX800 μαζί σας παντού. Χρησιμοποιήστε το κλιπ για να στερεώσετε τη συσκευή στην τσάντα ή στην τσέπη σας για γρήγορη πρόσβαση.

Το τηλεχειριστήριο επιτρέπει την εγγραφή από απόσταση 

Τοποθετήστε το ICD-TX800 για την καλύτερη δυνατή εγγραφή ήχου. Το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο σάς προσφέρει πλήρη έλεγχο από οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Ελέγξτε την εγγραφή από μακριά με REC Remote για Android

Διαθέσιμη στο Google Play για Android, η εφαρμογή REC Remote επιτρέπει τον έλεγχο της συσκευής εγγραφής από απόσταση, χρησιμοποιώντας τεχνολογία BLUETOOTH®. Ξεκινήστε και σταματήστε την εγγραφή, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και τα επίπεδα εγγραφής ή προσθέστε δείκτες κομματιού, για να μπορείτε να βρίσκετε περιεχόμενο εύκολα και γρήγορα. Μια απλή διασύνδεση στο τηλέφωνο σάς βοηθά να χειρίζεστε, να παρακολουθείτε και να οργανώνετε εγγραφές από απόσταση έως και 10 μέτρων.

Λήψη από το Google Play

Η εφαρμογή REC Remote για iOS ελέγχει την εγγραφή από μακριά

Κατεβάστε την εφαρμογή REC Remote για iOS για να ελέγχετε την εγγραφή από έως και 10 μέτρα απόσταση, χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Μπορείτε όχι μόνο να σταματήσετε και να ξεκινήσετε την εγγραφή, αλλά επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε άλλες ρυθμίσεις, όπως τα επίπεδα εγγραφής και το φορμά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δείκτες κομματιών, κάνοντας εύκολη την αναζήτησή τους αργότερα. 

Λήψη από το App Store

Ενσωματωμένη μνήμη 16 GB για παρατεταμένες εγγραφές

Το ICD-TX800 έχει ενσωματωμένη μνήμη 16 GB, για άφθονο επιπλέον χώρο αποθήκευσης ήχου. Πραγματοποιήστε μέγιστη συνεχόμενη εγγραφή 636 ωρών ή αποθηκεύστε έως και 5000 ξεχωριστά αρχεία.

Η έναρξη εγγραφής με ένα πάτημα σημαίνει ότι δεν θα χάνετε τίποτα

Πατήστε το κουμπί REC για άμεση εγγραφή, ακόμα και όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, για να καταγράψετε ήχο στη στιγμή.

Η ενσωματωμένη σύνδεση micro USB προσφέρει εύκολη μεταφορά αρχείων

Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο USB για εύκολη αναπαραγωγή των εγγραφών σας ή για μεταφορά αρχείων.

Καταγράψτε σε μορφές αρχείου γραμμικού ήχου PCM ή MP3

Επιλογή από δύο δημοφιλείς μορφές αρχείου κατά την εγγραφή. Τα αρχεία γραμμικού ήχου PCM είναι μεγαλύτερα, αλλά καταγράφουν περισσότερες λεπτομέρειες και είναι ιδανικά για εγγραφή μουσικής. Τα αρχεία MP3 είναι συμπιεσμένα, αλλά απαιτούν λιγότερη μνήμη, οπότε αποτελούν καλύτερη επιλογή για την εγγραφή διαλέξεων ή συναντήσεων μεγάλης διάρκειας.

Προδιαγραφές

Καταγράψτε συναντήσεις, συνομιλίες και φωνητικές υπενθυμίσεις με την ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής ICD-TX800. Ελαφριά και φορητή, συνοδεύεται από 16 GB ενσωματωμένης μνήμης και μεταβαίνει από την κατάσταση απενεργοποίησης σε λειτουργία εγγραφής μόνο με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα χειρισμού από απόσταση, με την εφαρμογή REC Remote για smartphone ή με το τηλεχειριστήριο που τη συνοδεύει.
  • Φορητό, με σχεδίαση μικρών διαστάσεων και εύχρηστο κλιπ τσέπης

  • Αποθηκεύστε έως 5000 αρχεία στην ενσωματωμένη μνήμη 16 GB

  • Πεντακάθαρες εγγραφές χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο

  • Ενσωματωμένη υποδοχή micro USB - το καλώδιο περιλαμβάνεται

  • Έξυπνη τεχνολογία αποκοπής θορύβου

Ενσωματωμένη μνήμη
16GB
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Hi-Speed USB
Βάρος
Περίπου 22 g

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Τηλεχειριστήριο, Bluetooth®®, Ξεχωριστό καλώδιο ακουστικών, Καλώδιο USB, Λογισμικό εφαρμογής, Sound Organizer 2 (το αρχείο εγκατάστασης είναι αποθηκευμένο στην ενσωματωμένη μνήμη), Θήκη μεταφοράς

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών