ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570

ICD-UX570 SERIES
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: εικόνα

goldsilverblack

4GB 

ICD-UX570

Ενδεικτικά από

130,00 €

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σειράς UX UX570: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Μειώστε τον θόρυβο παρασκηνίου, με τη λειτουργία αυτόματης εγγραφής φωνής 

Πραγματοποιείτε εγγραφή ομιλίας; Μεταβείτε σε λειτουργία αυτόματης εγγραφής φωνής, για να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις αποτύπωσης ήχου για τις φωνητικές συχνότητες. Ως αποτέλεσμα, η εγγραφή είναι πιο καθαρή, με λιγότερο θόρυβο παρασκηνίου και μειωμένες πιθανότητες απώλειας ήχου εξαιτίας ακατάλληλων ρυθμίσεων μικροφώνου.

Αποκτήστε καλύτερο ήχο με τη λειτουργία αυτόματης εγγραφής μουσικής 

Η λειτουργία αυτόματης εγγραφής μουσικής βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις καταγραφής ήχου για μουσικές συχνότητες. Μειώνει τον αντίκτυπο των σφαλμάτων ηχογράφησης που προκαλούνται από τις λανθασμένες ρυθμίσεις ευαισθησίας του μικροφώνου και αποδίδει ευκρινή ήχο υψηλής ποιότητας. 

Αποτυπώστε μακρινούς ή πολύ διακριτικούς ήχους με το στερεοφωνικό μικρόφωνο

Πλέον, μπορείτε να ηχογραφείτε απομακρυσμένες ηχητικές πηγές, χωρίς να καταγράφεται υπερβολικός θόρυβος παρασκηνίου, χάρη στο στερεοφωνικό μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας και χαμηλού θορύβου. Ακόμα και το μακρινό κελάηδημα των πουλιών μπορεί να καταγραφεί με φυσικότητα και καθαρότητα.

Μεγαλύτερη, πιο φωτεινή ένδειξη LED εγγραφής

Με τη σειρά UX570, δεν θα ανησυχείτε πλέον για το αν ηχογραφείτε την κατάλληλη στιγμή. Η πιο μεγάλη και πιο φωτεινή ένδειξη LED διευκολύνει την αναγνώριση της κατάστασης εγγραφής.

Βρείτε την ουσία, με τη λειτουργία "Παράλειψη χρόνου"

Η παράλειψη μεγάλου εύρους γίνεται επίσης απλά. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τις σημαντικές ενότητες μιας σύσκεψης, ενός σεμιναρίου ή μιας διάλεξης, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Παράλειψη χρόνου", η οποία παραλείπει διαδοχικά ενότητες μιας εγγραφής που αντιστοιχούν στο 10% του συνολικού χρόνου αναπαραγωγής.

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε χωρίς κόπο

Η σειρά UX570 προσφέρει εύκολο εντοπισμό του σημείου αναπαραγωγής που αναζητάτε. Η παράλειψη μικρού εύρους είναι παιχνιδάκι με την Εύκολη αναζήτηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα μετακίνησης προς τα πίσω κατά 3 δευτερόλεπτα ή προς τα εμπρός κατά 10 δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δυναμώστε την ένταση με την Κανονικοποίηση αναπαραγωγής

Χάρη στην Κανονικοποίηση αναπαραγωγής, η ακρόαση παραμένει καθαρή, ακόμα κι όταν η εγγραφή γίνει απροσδόκητα σε χαμηλά επίπεδα ήχου. Ωθεί το εύρος εγγραφής στο υψηλότερο επίπεδο, χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα ήχου. 

Δείτε καθαρά με μεγαλύτερη οθόνη OLED

Είναι ακόμα πιο εύκολο να ξεκινήσετε, να ελέγξετε ή να διαχειριστείτε τις εγγραφές σας με πιο ευκρινή, μεγάλη οθόνη.

Άμεση σύνδεση USB για γρήγορη μεταφορά αρχείων

Η μεταφορά αρχείων από και προς στον υπολογιστή σας γίνεται εύκολα και γρήγορα. Απλώς, συνδέστε απευθείας τη σειρά UX570 σε μια ελεύθερη θύρα USB για άμεση σύνδεση. Δεν χρειάζεται καλώδιο USB.

Μικρός, ελαφρύς και εύκολος στη μεταφορά  

Με διαστάσεις μόλις 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm και βάρος περίπου 48 g, η κομψή σειρά UX570 είναι ελαφριά και λεπτή, για να μπαίνει εύκολα στην τσέπη σας και να σας συνοδεύει παντού.

Επεκτείνετε τη μνήμη με την υποδοχή κάρτας microSD

Με 4 GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης, η σειρά UX570 μπορεί να ηχογραφεί έως και 59 ώρες σε MP3 128 kbps (ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ). Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο με συμβατές κάρτες μνήμης. Μια κάρτα microSDHC προσφέρει έως και 32 GB συνολικού χώρου αποθήκευσης, και μια κάρτα microSDXC προσφέρει εντυπωσιακό μέγεθος χώρου αποθήκευσης 64 GB ή και περισσότερο.

Προδιαγραφές

Με μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας, εύχρηστη αναπαραγωγή και χώρο αποθήκευσης που αντιστοιχεί σε πάνω από 159 ώρες εγγραφής, η σειρά UX570 είναι μια φορητή και ευέλικτη ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής, για την καταγραφή διαλέξεων, συσκέψεων και μουσικής σε εντυπωσιακή ποιότητα.
  • Ηχογραφήστε σε MP3/LPCM με στερεοφωνικό μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας

  • Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης έως και 4 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD (SDHC/SDXC)

  • Η Αυτόματη εγγραφή φωνής μειώνει τον θόρυβο περιβάλλοντος

  • Ενσωματωμένη άμεση σύνδεση USB για εύκολη σύνδεση με τον υπολογιστή

  • Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών για 1 ώρα εγγραφής

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον