Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου A10 PCM Σειράς A: φωτογραφίες
Ηχογραφήστε την καλύτερη ερμηνεία σας

Υψηλής ποιότητας εγγραφή με ρυθμιζόμενα μικρόφωνα

Τόσο στην πρόβα όσο και στη ζωντανή ερμηνεία, η PCM-A10 σάς προσφέρει ηχογραφήσεις υψηλής ανάλυσης και ασύρματη αναπαραγωγή, με πεντακάθαρη ακρίβεια. Ιδανική για ανερχόμενους μουσικούς.

Μεταφέρετε τη μουσική σας παντού
Πάρτε τη μαζί σας παντού. Ηχογραφήστε εν κινήσει.

Μικρή και ελαφριά, για υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις όπου κι αν βρίσκεστε. Ηχογραφήστε πρόβες, συναυλίες ή στιγμές έμπνευσης. Με 15 ώρες διάρκεια μπαταρίας (σε λειτουργία εγγραφής υψηλής ποιότητας LPCM 96 kHz/24 bit),δεν θα χάσετε νότα.

Χειριστείτε ασύρματα τις ηχογραφήσεις 

Εύκολος χειρισμός μέσω smartphone με την εφαρμογή REC Remote

Ξεκινήστε και σταματήστε τις ηχογραφήσεις, προσαρμόστε τα επίπεδα και τις ρυθμίσεις και προσθέστε σημάνσεις κομματιού –και όλα αυτά από το smartphone σας. Η εφαρμογή REC Remote, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές Android στο Google Play και για συσκευές iOS στο App Store, σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη συσκευή εγγραφής ασύρματα μέσω τεχνολογίας BLUETOOTH®.

Ασύρματη αναπαραγωγή 

Ακούστε με τα ακουστικά και τα ηχεία σας μέσω BLUETOOTH®

Ξαναζήστε τις ηχογραφήσεις σας σε υψηλή ποιότητα από τις συσκευές σας BLUETOOTH®. Συνδέστε τις με ένα πάτημα, χάρη στην απλή συνδεσιμότητα με ένα άγγιγμα της τεχνολογίας NFC.

Bluetooth®
NFC
Κορυφαίος ήχος, εξαιρετικές ηχογραφήσεις

Ηχογραφήστε και ακούστε τις ηχογραφήσεις σας με απόλυτη ακρίβεια. Καταγράψτε τραγούδια και πρόβες με ποιότητα ήχου που ξεπερνά αυτή των CD και απολαύστε ό,τι έχετε ηχογραφήσει με ήχο υψηλής ανάλυσης. 

PCM-A10
Ζουμ για επαγγελματικές συναντήσεις

Για την ηχογράφηση επαγγελματικών συναντήσεων, μαθημάτων και άλλων περιστάσεων όπου συμμετέχουν λίγα μόνο άτομα, η ρύθμιση ζουμ καταγράφει τις συζητήσεις με εξαιρετική ευκρίνεια, ώστε να μην χάνετε ούτε λέξη. 

PCM-A10
XY για μουσική

Για την ηχογράφηση σόλο εκτελέσεων ή εκτελέσεων από ολιγομελή συγκροτήματα, επιλέξτε τη ρύθμιση XY φροντίζοντας ώστε οι καλλιτέχνες να είναι κοντά στο μικρόφωνο, για φυσικό ήχο και βάθος. 

PCM-A10
Ευρύς στερεοφωνικός ήχος για εξωτερικούς χώρους

Για τους ανοιχτούς χώρους και τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους, η ρύθμιση ευρέος στερεοφωνικού ήχου καταγράφει μια ποικιλία διαφορετικών ήχων, δίνοντας την αίσθηση της ευρύτητας του χώρου, καθώς και μια αίσθηση ρεαλισμού.

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Όπως η τυπική ανάλυση αναβαθμίζεται σε HD, έτσι και τα κομμάτια υψηλής ανάλυσης έχουν πολύ υψηλότερη ανάλυση από τα MP3 και τα CD, για να ακούτε κάθε ανάσα, ρυθμό και νότα. Έτσι, απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης, σε επαγγελματική ποιότητα.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

96 kHz
Εγγραφή γραμμικού ήχου PCM 

Καταγράψτε ήχο στα 96 kHz/24 bit, δηλαδή σε πολύ υψηλότερη συχνότητα σε σύγκριση με τα 44,1 kHz/16 bit των CD.

Flac
Αναπαραγωγή ήχου FLAC χωρίς απώλειες

Απολαύστε τον ήχο χωρίς απώλειες, με την ευκρίνεια και τη δυναμική που θα ήθελε ο καλλιτέχνης, χάρη στην υποστήριξη αναπαραγωγής FLAC.

Ιδανικά επίπεδα ήχου
Ιδανική ένταση ήχου με το πάτημα ενός κουμπιού

Σαν ένας προσωπικός μηχανικός ήχου, η λειτουργία πρόβας κατά την προθέρμανση θα προσαρμόσει αυτόματα τα επίπεδα εγγραφής, ώστε να ταιριάζουν στο παίξιμό σας. Έτσι, οι ρυθμίσεις θα είναι έτοιμες για τέλεια ηχογράφηση της ερμηνείας σας όταν πατήσετε το κουμπί εγγραφής. Επίσης, η εφαρμογή REC Remote σάς προσφέρει ασύρματο έλεγχο.

Βελτιώστε τον χώρο αποθήκευσης με microSD

Επεκτείνετε την εσωτερική μνήμη 16 GB χρησιμοποιώντας κάρτα microSDHC ή microSDXC για την αποθήκευση περισσότερων κομματιών.

microSD
Απευθείας μέσω USB
Άμεση αναπαραγωγή με Plug and play μέσω USB 

Το ενσωματωμένο βύσμα USB σάς επιτρέπει να συνδέετε τη συσκευή εγγραφής απευθείας στο PC σας, για εύκολη φόρτιση και μεταφορά των εγγραφών σας χωρίς καλώδια.

Ηχογραφήστε από τις καλύτερες θέσεις

Συνδέστε ένα τρίποδο στην ενσωματωμένη υποδοχή τρίποδου, για περισσότερη ευελιξία, υποστήριξη και έλεγχο κατά την τοποθέτηση της συσκευής εγγραφής.

Θέσεις ηχογράφησης

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η εγγραφή ήχου επαγγελματικής ποιότητας ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη. Χειριστείτε τη συσκευή ήχου από το smartphone σας και πραγματοποιήστε αυτόματα την εγγραφή σας στις ιδανικές ρυθμίσεις, με πεντακάθαρο ήχο υψηλής ανάλυσης.
  • Ρυθμιζόμενα μικρόφωνα για διαφορετικές περιστάσεις εγγραφής

  • Μικρή και ελαφριά σχεδίαση

  • Ασύρματη αναπαραγωγή: Ακούστε τις εγγραφές σας από τα ακουστικά ή τα ηχεία σας μέσω BLUETOOTH®

  • Χειριστείτε την εγγραφή και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις, με την εφαρμογή της συσκευής σας smartphone με BLUETOOTH®

  • Εγγραφή με εκπληκτική ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης

Ενσωματωμένη μνήμη
16 GB
Μέγ. Χρόνος εγγραφής LPCM 96 kHz, 24 bit
6 ώρες 35 λεπτά
Διάρκεια μπαταρίας για εγγραφή LPCM 96 kHz, 24 bit
Περίπου 15 ώρες
NFC
Ναι
Bluetooth®
Μέθοδος επικοινωνίας: Μέγιστη εμβέλεια επικοινωνίας Bluetooth® Τυπική έκδοση 4.0: περίπου 10 m (33 ft) Ζώνη συχνοτήτων: Ζώνη 2,4 GHz (2,4000 GHz-2,4835 GHz) Συμβατά προφίλ Bluetooth: Υποστήριξη κωδικοποιητή A2DP/AVRCP/SPP: SBC
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Μικρόφωνο/Εξωτερική υποδοχή εισόδου (μίνι βύσμα, στερεοφωνικό) Υποδοχή ακουστικών (μίνι βύσμα, στερεοφωνικό) Υποδοχή USB (Type-A) Υποδοχή κάρτας μνήμης microSD συμβατή με USB υψηλής ταχύτητας
Βάρος
Περίπου 82 g

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Λογισμικό εφαρμογής για PC (Sound Organizer2/αποθηκευμένο στην ενσωματωμένη μνήμη), Αντιανέμιο, Θήκη μεταφοράς

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών