ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΙΝΤΕΟ MV1

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

HDR-MV1

Ενδεικτικά από

370,00 €

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
Περίπου 116,5 mm (Π) × 70,5 mm (Υ) × 27 mm (Β), περίπου 4 5/8" x 2 7/8" x 1 1/8"
Βάρος
Περίπου 140 g, περίπου 5,0 oz

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1)
  • Καλώδιο micro USB
  • Κάλυμμα φακού
  • Λουρί καλύμματος
  • "Οδηγός λειτουργίας"
Placeholder

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3 (7,77 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Πραγματικά pixel (βίντεο)
Περίπου 8400K pixel (16:9)

Φακός

Τύπος φακού
Φακός ZEISS® Tessar®
Διάφραγμα
F2.8
Εστιακή απόσταση (35mm) (βίντεο)
f=18,2mm
Ελάχιστη απόσταση εστίασης
Περίπου 30 cm

Έκθεση

Ρυθμίσεις έκθεσης
Αυτόματο, Χειροκίνητο
Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού
Ναι (Αυτόματο)
Ελάχιστος φωτισμός
Κανονικό: 9 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30), Χαμηλός φωτισμός: 4,5 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30)

Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού
Αυτόματο, Εξωτερικού χώρου, Εσωτερικού χώρου, Με ένα πάτημα

LCD

Τύπος οθόνης
Οθόνη Clear Photo LCD™ 6,7 cm (τύπου 2,7) (230K), ευρεία (16:9) (960 x 240)
Έλεγχος φωτεινότητας
Ναι (Μενού)

Κλείστρο

Ταχύτητα κλείστρου
Αυτόματος έλεγχος εύρους (1/8 - 1/10.000)

Λήψη

Επιλογή σκηνής
Αυγή και ηλιοβασίλεμα, Αυτόματο, Νυχτερινή σκηνή, Παραλία, Προβολέας, Πυροτεχνήματα, Τοπίο, Χιόνι
Άλλες λειτουργίες λήψης
x.v.Color™, Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (Οπίσθιος φωτισμός/Προβολέας/Λυκόφως/Χαμηλός φωτισμός), Ανίχνευση προσώπου (Αυτόματη/Προτεραιότητα παιδιού/Προτεραιότητα ενηλίκου), Εξοικονόμηση ενέργειας, Λειτουργία πτήσης

Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής
Memory Stick Micro™ (Mark 2), Κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης)

Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)
MP4: MPEG-4 AVC/H.264
Ανάλυση βίντεο
MP4: 1280 x 720 30p, MP4: 1920 x 1080 30p
Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)
1080+AAC LC: Περίπου 16,2 Mbps, 1080+γραμμικός ήχος PCM: Περίπου 17,6 Mbps, 720+AAC LC: Περίπου 6,2 Mbps, 720+γραμμικός ήχος PCM: Περίπου 7,6 Mbps
Προοδευτική λειτουργία
MP4: 30p, προοδευτική εγγραφή

Ήχος

Μικρόφωνο
Μονοκατευθυντικό, στερεοφωνικό 120 μοιρών X/Y
Φορμά εγγραφής ήχου
MPEG-4 AAC-LC 2ch, MPEG-4 γραμμικός ήχος PCM 2 καναλιών (48 kHz/16bit)
Ηχείο
Μονοφωνικό ηχείο

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Multi/Micro USB, Έξοδος HDMI® (micro), Είσοδος γραμμής (αναλογικός ήχος), Είσοδος μικροφώνου, Υποδοχή ακουστικών, Υποδοχή κάρτας μνήμης
Wi-Fi®
Ναι
NFC™
Ναι

Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία
NP-BX1
Φόρτιση USB
DC 5 V 500 mA/800 mA
Κατανάλωση ρεύματος (οθόνη LCD)
MP4: 2,1 W

Επιλογές χρωμάτων

black

Χαρακτηριστικά

Φορμά γραμμικού ήχου PCM και AAC για ευελιξία στην εγγραφή

Επιτρέπει την εγγραφή με το φορμά της επιλογής σας, όπως ασυμπίεστο γραμμικό ήχο PCM (LPCM) ή AAC, για ήχο ποιότητας CD και απλή αποστολή στο Διαδίκτυο

Ευρυγώνιος φακός 120° Carl Zeiss® Tessar®

Ο ευρυγώνιος φακός 120° Carl Zeiss® Vario-Tessar® εξασφαλίζει τη λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας με εξαιρετική ανάλυση, αντίθεση και αναπαραγωγή χρωμάτων και ταυτόχρονα προσφέρει ευρυγώνιες λήψεις, που σας επιτρέπουν να καδράρετε τα πάντα ακόμη και από κοντινές αποστάσεις. Ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε πρόκληση, από τη λήψη ερασιτεχνικών βίντεο μέχρι τη βιντεοσκόπηση ζωντανών παραστάσεων και συναυλιών.

Αισθητήρας Exmor R® CMOS, ιδανικός για χαμηλό φωτισμό

Ο αισθητήρας Exmor R® CMOS της Sony χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευαισθησία που σας βοηθά να αποτυπώνετε με ευκολία εκφράσεις του προσώπου και γρήγορες κινήσεις, ακόμη και σε σκοτεινούς χώρους, όπως στούντιο ή θεατρικές σκηνές.

Μικρόφωνο 120° X/Y για βαθύ στερεοφωνικό ήχο

Χάρη στη διαμόρφωση "cross opened" του μικροφώνου 120° της HDR-MV1, μπορείτε να πραγματοποιείτε εγγραφές με στερεοφωνικό ήχο ενώ ταυτόχρονα, σε αντίθεση με τα smartphone και τις συμβατικές βιντεοκάμερες, η ευρεία γωνία του σας επιτρέπει να καταγράφετε και την παραμικρή λεπτομέρεια ή νότα, ακόμη και σε κατάμεστους χώρους. Επιπλέον, η εγγραφή γίνεται με εστίαση στο κέντρο, ώστε το κεντρικό πρόσωπο -όπως για παράδειγμα ο τραγουδιστής- να μην χάνεται ποτέ από το πλάνο.

Επιλογή εξωτερικού μικροφώνου

Χρησιμοποιήστε όποιο μικρόφωνο θέλετε για την εγγραφή, τοποθετώντας το απλώς στο τερματικό εισόδου MIC IN

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

Εγγραφή βίντεο 30p HD υψηλής ποιότητας

Δημιουργήστε βίντεο με ανάλυση 1920 x 1080/30p HD υψηλής ποιότητας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το φορμά MP4 είναι ιδανικό για να βλέπετε και να μοιράζεστε τις ταινίες HD σε PC, Mac® ή στο Διαδίκτυο.

Αναπαραγωγή με απόλυτο συγχρονισμό ήχου-χειλιών

Αντιστοιχίστε και συγχρονίστε την εικόνα με τον ήχο. Η λειτουργία συγχρονισμού ήχου-χειλιών στην κάμερα HDR-MV1 προσαρμόζει κατάλληλα τον ήχο κατά την προβολή των βίντεο σε άλλες συσκευές. Έτσι, οι ταινίες σας θα έχουν πάντα επαγγελματική ποιότητα.

Χειροκίνητη προσαρμογή στάθμης εγγραφής και εύκολη παρακολούθηση σε οθόνη LCD 2,7"

Ελέγξτε, τελειοποιήστε και βελτιώστε την ποιότητα των εγγραφών σας εύκολα και γρήγορα. Προσαρμόστε μη αυτόματα το επίπεδο εγγραφής σε 31 βήματα και ρυθμίστε το κατάλληλο επίπεδο ανάλογα με το περιβάλλον προβολής. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο εγγραφής ρίχνοντας με μια ματιά στη φωτεινή οθόνη LCD 2,7".

Φόρτιση μπαταρίας και ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων μέσω θύρας USB

Η HDR-MV1 διαθέτει θύρα USB που σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία της συσκευής και ταυτόχρονα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας από υπολογιστή. Επιπλέον, με την παρεχόμενη μπαταρία και το προαιρετικό τροφοδοτικό AC (AC-UD10, πωλείται ξεχωριστά), μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, ενώ την φορτίζετε.

Φίλτρο απομόνωσης χαμηλών συχνοτήτων, για μείωση θορύβου και καθαρό ήχο

Η συσκευή εγγραφής μουσικής και βίντεο είναι εξοπλισμένη με ένα φίλτρο απομόνωσης των χαμηλών συχνοτήτων. Το φίλτρο είναι ιδανικό για τη μείωση των ενοχλητικών ήχων κατά την εγγραφή, όπως ο θόρυβος των κλιματιστικών και του ανέμου. Έτσι μπορείτε να δημιουργείτε βίντεο με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, ακόμη και σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λήψης.

Χρησιμοποιήστε την ως συσκευή εγγραφής γραμμικού ήχου PCM

Ορισμένες φορές δεν χρειάζεστε εικόνα, όπως για παράδειγμα όταν ηχογραφείτε ένα τραγούδι που έχετε συνθέσει για να το μοιραστείτε με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος. Η HDR-MV1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλή συσκευή εγγραφής γραφικού ήχου PCM. Η κάμερα διαθέτει επίσης ένα μικρό ηχείο, για να ελέγχετε τις εγγραφές σας χωρίς να απαιτείται η χρήση ακουστικών.

Βάση τριπόδου για εξαιρετική σταθερότητα

Ξεχάστε για πάντα τις κουνημένες εικόνες που βγάζουν τα iPhone και ορισμένες βιντεοκάμερες. Δημιουργήστε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με εξαιρετικά καθαρές εικόνες, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη βάση για να στερεώσετε την HDR-MV1 σε τρίποδο.

Είσοδος γραμμής για σύνδεση εξωτερικού εξοπλισμού

Συνδέστε εύκολα τη συσκευή HDR-MV1 με εξοπλισμό στούντιο ηχογράφησης, όπως κονσόλες, με το τερματικό εξόδου ήχου LINE-OUT.