Σύστημα Home Cinema με Blu-ray Disc και Bluetooth®: φωτογραφίες
Σύστημα Home Cinema με Blu-ray Disc και Bluetooth®: φωτογραφίες
NFC
Το smartphone στη μεγάλη οθόνη

Απλώς ακουμπήστε το smartphone ή το tablet με δυνατότητα NFC στο σύστημα Home Cinema για να δείτε βίντεο, φωτογραφίες και πολλά περισσότερα στην τηλεόρασή σας.

Βυθιστείτε στον ήχο

Ο ήχος Surround High Definition 5,1 καναλιών γεμίζει πραγματικά το χώρο σας με πλούσιο, καθηλωτικό ήχο για όλο το περιεχόμενο της ψυχαγωγίας σας, ακόμα και κατά τη μετάδοση ροής από το Διαδίκτυο.

Ήχος Surround 5.1
Τεχνολογία ηχητικού πεδίου
Αίσθηση ζωντανής μουσικής στο σαλόνι σας

Νιώστε σαν να ήσασταν κι εσείς στο ματς, με τη λειτουργία Live Football. Ο ήχος έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να ακούτε τις ζητωκραυγές του πλήθους δυνατά και καθαρά. Εναλλακτικά, νιώστε σαν να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή μιας συναυλίας με τη λειτουργία Digital Music Arena – απολαύστε την αξεπέραστη ακουστική του σταδίου O2 Arena στο Λονδίνο, ζωντανά στο σπίτι σας.

Εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο με το ενσωματωμένο Wi-Fi®

Μεταδώστε την ψυχαγωγία από το Internet ή το οικιακό σας ασύρματο δίκτυο, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi® και μετά συνδέστε κι άλλες συσκευές με πιστοποίηση DLNA. Με τη λειτουργία Bluetooth®, μπορείτε να δημιουργείτε απλές ασύρματες συνδέσεις, για να απολαμβάνετε τις ταινίες και τη μουσική σας χωρίς κόπο.

Wi-Fi®
Full HD 3D
Η καλύτερη εικόνα για τις ταινίες σας

Δείτε τις ταινίες σας με την καλύτερη ποιότητα εικόνας χάρη στη συσκευή Blu-ray Disc™ 3D. Δείτε τη συλλογή των DVD σας με εικόνα που πλησιάζει το HD ή παρακολουθήστε ταινίες Blu-ray και 3D Blu-ray σε ομαλό, καθηλωτικό Full HD και 3D.

Τα καλύτερα του Διαδικτύου στην τηλεόρασή σας

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και εξερευνήστε. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε νέες ταινίες και μουσικές κυκλοφορίες, στην υπηρεσία catch-up TV και άλλα. Περιηγηθείτε σε διάφορα διαδικτυακά κανάλια και ακούστε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Προδιαγραφές

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Απολαύστε την ατμόσφαιρα του γηπέδου με τη λειτουργία Football

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+

  • Εύκολη σύνδεση Bluetooth® μέσω της λειτουργίας NFC με ένα άγγιγμα (συσκευές Xperia™)

  • Wi-Fi® με DLNA για μετάδοση μουσικής

Σύστημα ηχείων
Πλήρους εμβέλειας
Ζώνη (FM/AM)
FM
Προεπιλεγμένος σταθμός (FM/AM)
20 (FM)
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Αναλογική είσοδος ήχου : Υποδοχή ακίδας (1), Είσοδος/έξοδος HDMI® (2/1), Είσοδος USB (1), Οπτική είσοδος ήχου (1), Πληκτρολόγιο USB, Σύνδεση Ethernet (1)
Blu-ray Disc™
ΝΑΙ
Blu-ray 3D™
ΝΑΙ
DVD
ΝΑΙ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο χρήσης, Ασύρματος ενισχυτής, Κεραία FM (τύπος Pig tail / T), Μπαταρίες, Κάρτα εγγύησης, Εγχειρίδιο γρήγορης ρύθμισης, *Τα στοιχεία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το μοντέλο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον