ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ "ΌΛΑ ΣΕ ΕΝΑ"

Σύστημα Home Cinema με Blu-ray Disc και Bluetooth®

BDV-NF7220
Σύστημα Home Cinema με Blu-ray Disc και Bluetooth®: εικόνα

Ενδεικτικά από

640,00 €

Σύστημα Home Cinema με Blu-ray Disc και Bluetooth®: φωτογραφίες
Σύστημα Home Cinema με Blu-ray Disc και Bluetooth®: φωτογραφίες
BDV-NF7220
Το Home Cinema συναντά τον ήχο υψηλής ευκρίνειας

Το σαλόνι σας μετατρέπεται σε κινηματογραφική αίθουσα: απολαύστε ήχο Surround 5.1 και εκπληκτικό ήχο υψηλής ανάλυσης από τα ηχεία Magnetic Fluid. Μεταδώστε περιεχόμενο με το ενσωματωμένο Wi-Fi® και προβάλετε την οθόνη του τηλεφώνου με συμβατότητα Miracast στην τηλεόρασή σας.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης μετατρέπει τον αναλογικό ήχο σε ψηφιακό με υψηλότερο ρυθμό από την τυπική μετατροπή, αποκαλύπτοντας αδιόρατες λεπτομέρειες που δεν είχατε ακούσει ποτέ στον ήχο και στους διαλόγους.

Ηχεία Magnetic Fluid
Ηχεία Magnetic Fluid
Απολαύστε πανίσχυρο ήχο

Τα λεπτά δορυφορικά ηχεία διαθέτουν τεχνολογία Magnetic Fluid – η σχεδίαση των ηχείων μικρού μεγέθους χωρίς αποσβεστήρα προσφέρει πανίσχυρο ήχο με ελάχιστο θόρυβο. Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX μειώνει την παραμόρφωση σε όλες τις συχνότητες, ώστε να ακούτε κάθε ψίθυρο αλλά και κάθε έκρηξη με συναρπαστική λεπτομέρεια.

Το smartphone στη μεγάλη οθόνη

Απλώς ακουμπήστε το smartphone ή το tablet με δυνατότητα NFC στο σύστημα Home Cinema για να δείτε βίντεο, φωτογραφίες και πολλά περισσότερα στην τηλεόρασή σας.

NFC
Wi-Fi®
Εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο με το ενσωματωμένο Wi-Fi®

Μεταδώστε την ψυχαγωγία από το Internet ή το οικιακό σας ασύρματο δίκτυο, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi® και μετά συνδέστε κι άλλες συσκευές με πιστοποίηση DLNA. Με τη λειτουργία Bluetooth®, μπορείτε να δημιουργείτε απλές ασύρματες συνδέσεις, για να απολαμβάνετε τις ταινίες και τη μουσική σας χωρίς κόπο.

Η καλύτερη εικόνα για τις ταινίες σας

Δείτε τις ταινίες σας με την καλύτερη ποιότητα εικόνας χάρη στη συσκευή Blu-ray Disc™ 3D. Δείτε τη συλλογή των DVD σας με εικόνα που πλησιάζει το HD ή παρακολουθήστε ταινίες Blu-ray και 3D Blu-ray σε ομαλό, καθηλωτικό Full HD και 3D.

Full HD 3D
Τα καλύτερα του Διαδικτύου στην τηλεόρασή σας

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και εξερευνήστε. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε νέες ταινίες και μουσικές κυκλοφορίες, στην υπηρεσία catch-up TV και άλλα. Περιηγηθείτε σε διάφορα διαδικτυακά κανάλια και ακούστε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Προδιαγραφές

  • Ήχος υψηλής ανάλυσης συμβατός με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX

  • Κινηματογραφικός ήχος Surround με πανίσχυρο σύστημα ηχείου S-Master HX, 2.1 καναλιών

  • Απολαύστε την ατμόσφαιρα του γηπέδου με τη λειτουργία Football

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Παρακολουθήστε ταινίες σε εικόνα ποιότητας Full HD 3D με συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray™

Σύστημα ηχείων
2 δρόμων
Ζώνη (FM/AM)
FM
Προεπιλεγμένος σταθμός (FM/AM)
20 (FM)
Παράγοντας φόρμας
2,1
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Αναλογική είσοδος ήχου : Υποδοχή ακίδας (1), Είσοδος/έξοδος HDMI® (2/1), Είσοδος USB (1), Οπτική είσοδος ήχου (1), Πληκτρολόγιο USB, Σύνδεση Ethernet (1)
Blu-ray Disc™
ΝΑΙ
Blu-ray 3D™
ΝΑΙ
DVD
ΝΑΙ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Ασύρματος ενισχυτής, Κεραία FM (τύπος Pig tail / T), Μπαταρίες, Κάρτα εγγύησης, Εγχειρίδιο γρήγορης ρύθμισης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον