PlayStation® 4

Μεγαλειώδης απόδοση

Συνδυάζοντας μοναδικό περιεχόμενο, καθηλωτικό παιχνίδι και τις αγαπημένες σας εφαρμογές με τις αποκλειστικότητες του PlayStation®, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το PlayStation® 4 είναι το καλύτερο μέρος για να παίξετε. Επιπλέον, με ταχύτερο επεξεργαστή γραφικών και καλύτερη μνήμη συστήματος από οποιαδήποτε άλλη παιχνιδομηχανή, η νέα εποχή παιχνιδιού στο PlayStation® θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Παιχνίδι πέρα από κάθε όριο

Πώς κατέκτησε η Sony τον τίτλο "Καλύτερη κονσόλα της χρονιάς"; Ξεκίνησε από τα βασικά. Χρησιμοποίησε τον 8πύρηνο επεξεργαστή AMD Jaguar και στη συνέχεια τον βελτίωσε για μέγιστη απόδοση. Το τσιπ γραφικών 1,84 TFLOPS και η κορυφαίας τεχνολογίας μνήμη RAM GDDR5 προσφέρουν στους προγραμματιστές ασυναγώνιστες δυνατότητες για τη δημιουργία παιχνιδιών επόμενης γενιάς.

Προσαρμοσμένος επεξεργαστής x86-64
Προσαρμοσμένος επεξεργαστής x86-64

Η Sony ξεκίνησε με τον 8πύρηνο επεξεργαστή x86-64 AMD "Jaguar" και στη συνέχεια τον βελτίωσε για κορυφαία απόδοση.

Επεξεργαστής 1,84TF
Επεξεργαστής 1,84TF

Το PS4 ξεπερνά τα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας του, με 50% περισσότερους πυρήνες γραφικών και υψηλότερη απόδοση στην επεξεργασία των εφέ.

Μνήμη GDDR5 8 GB
Μνήμη GDDR5 8 GB

Η μνήμη νέας γενιάς τύπου GDDR5 του PS4 προσφέρει μέγιστες δυνατότητες στους προγραμματιστές αλλά και στην ταχύτητα.

Επιδείξτε τα μεγαλύτερα κατορθώματά σας

Μεταδώστε τις θριαμβευτικές επιτυχίες σας με το κουμπί SHARE. Αποτυπώστε το παιχνίδι σας, μεταδώστε το σε ζωντανή ροή ή παρακολουθήστε το παιχνίδι κάποιου φίλου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κομψές γραμμές, σχεδιασμός ακριβείας

Το λεπτό και γεωμετρικό περίβλημα της συσκευής, δίνει σαγηνευτικό στυλ με τέλειες γραμμές στο PS4. Το σχέδιο αυτού του συστήματος σύγχρονης ψυχαγωγίας συνδυάζει άψογα το γωνιώδες προφίλ με τις αντιθέσεις που δημιουργούν τα ματ και τα γυαλιστερά φινιρίσματα.

Χειριστήριο DualShock 4
  • Μπροστά
  • στο πλάι
  • Πίσω
Απομακρυσμένο παιχνίδι

Συνδέστε το PS Vita με Remote Play και μεταφέρετε τη δύναμη του PS4 παντού. Επιλέξτε από την ολοκληρωμένη σειρά τίτλων για PS4 και παίξτε στην υπέροχη οθόνη 5 ιντσών όπου κι αν βρίσκεστε, με δίκτυο Wi-Fi®.

Απομακρυσμένο παιχνίδι
PlayStation® Network

Αποκτήστε πρόσβαση σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια για πολλούς παίκτες μέσα από το διαδικτυακό κόσμο του PlayStation®

PlayStation® Store

Πλήρως ανανεωμένο για να προσφέρει λήψη παιχνιδιών, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και πολλά άλλα με την καλύτερη εμπειρία από ποτέ.

Ταινίες
Σύνδεση εν κινήσει

Αγοράστε παιχνίδια, δείτε στοιχεία του παιχνιδιού και μεταδώστε το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο από την κοινότητά σας, με την εφαρμογή PlayStation (διαθέσιμη για iPhone, iPad και συσκευές Android).

Ταινίες
Νέα παιχνίδια χωρίς αναμονή

Με το PS4®, η αναμονή για τη λήψη ολόκληρων παιχνιδιών ανήκει στο παρελθόν. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η λήψη.

PlayStation®Plus

Με μία εγγραφή μέλους σε όλα τα συστήματα PlayStation® που διαθέτετε μπορείτε να απολαμβάνετε νέα παιχνίδια, αποκλειστικές εκπτώσεις, πρόσβαση σε παιχνίδια πριν από την κυκλοφορία τους και πλήρεις δοκιμαστικές εκδόσεις.

PlayStation®Plus
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
  • GPU AMD Radeon® GPU για εκπληκτικά γραφικά επόμενης γενιάς

  • Μοιραστείτε τα παιχνίδια σας στα κοινωνικά δίκτυα

  • Πάρτε τη δράση παντού με το PS Vita Remote Play

  • Οπτικός δίσκος Blu-Ray 6x για γρήγορες επιδόσεις

  • Δείτε ταινίες, παιχνίδια κ.α. μέσω του PlayStation® Network

GPU
1,84 TFLOPS, μηχανή γραφικών AMD επόμενης γενιάς βασισμένη στην τεχνολογία της σειράς Radeon™
Μνήμη
GDDR5 8GB
HDD
Μονάδα σκληρού δίσκου 500GB
Κεντρική μονάδα επεξεργασίας
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας x86-64 AMD "Jaguar", 8 πυρήνες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Σύστημα PlayStation®4, ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, μονοφωνικά ακουστικά, καλώδιο ρεύματος AC, καλώδιο HDMI®, καλώδιο USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον