ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΝΣΟΛΑ PS4

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

PlayStation 4

Ενδεικτικά από

312,00 €

Γενικές προδιαγραφές

Κεντρική μονάδα επεξεργασίας
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας x86-64 AMD "Jaguar", 8 πυρήνες
GPU
1,84 TFLOPS, μηχανή γραφικών AMD επόμενης γενιάς βασισμένη στην τεχνολογία της σειράς Radeon™
Μνήμη
GDDR5 8GB
HDD
Μονάδα σκληρού δίσκου 500GB
Μονάδα οπτικού δίσκου (μόνο ανάγνωση)
BD x 6 CAV, DVD x 8 CAV
Θύρες USB
2

Συνδεσιμότητα δικτύου

Τύπος σύνδεσης
Ethernet
Wi-Fi®
IEEE 802.11b/g/n
Τύπος Ethernet
1 (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
Bluetooth®
Bluetooth® 2.1 (EDR)

Διασύνδεση

HDMI®
Θύρα εξόδου HDMI®

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Οι προδιαγραφές κατανάλωσης ρεύματος που αφορούν την κατάσταση αναμονής δικτύου (με βάση την οδηγία 801/2013 της ΕΕ) είναι διαθέσιμες εδώ: eu.playstation.com/energyefficiency

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Σύστημα PlayStation®4, ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, μονοφωνικά ακουστικά, καλώδιο ρεύματος AC, καλώδιο HDMI®, καλώδιο USB
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Παιχνιδοκονσόλα PS4: εικόνα

Εξαιρετικές επιδόσεις

Το σύστημα PlayStation®4 σχεδιάστηκε από την αρχή, ώστε οι δημιουργοί των παιχνιδιών να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη για να δημιουργούν τους καλύτερους τίτλους και να παρέχουν πρωτοφανείς καινούργιες εμπειρίες παιχνιδιών. Χάρη στους ταχύτατους προσαρμοσμένους επεξεργαστές και τη μνήμη συστήματος υψηλής απόδοσης 8 GB, το σύστημα PS4™ είναι μια κονσόλα με πλούσια γραφικά υψηλής πιστότητας και πραγματικά καθηλωτικές εμπειρίες, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Προσαρμοσμένο, εξατομικευμένο περιεχόμενο

Το σύστημα PS4™ μπορεί να μάθει τις προτιμήσεις σας. Θα μάθει τι σας αρέσει και τι σας ενοχλεί, έχοντας ακόμη και τη δυνατότητα να προφορτώνει περιεχόμενο, ώστε τα αγαπημένα σας είδη παιχνιδιών ή οι τίτλοι των αγαπημένων σας δημιουργών να είναι πάντα έτοιμοι για δράση. Οι παίκτες μπορούν να βλέπουν πληροφορίες του παιχνιδιού

Παιχνίδι παράλληλα με λήψη

Αυξήστε το χρόνο παιχνιδιού με τη δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια ενώ κατεβάζετε τους τίτλους. Όταν ένας παίκτης αγοράσει έναν τίτλο που διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα, το σύστημα PS4™ κατεβάζει ένα μέρος του τίτλου, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ η υπόλοιπη λήψη συνεχίζεται στο παρασκήνιο.

Remote Play

Το Remote Play στο σύστημα PS4™ ξεκλειδώνει πλήρως τις δυνατότητες του συστήματος PlayStation®Vita, μετατρέποντάς το στην απόλυτη συσκευή που θα σας συντροφεύει παντού. Με το σύστημα PS Vita, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν μια σειρά τίτλων για το PS4™ στην εκπληκτική οθόνη των 5 ιντσών, μέσω σημείων πρόσβασης Wi-Fi® σε τοπικά δίκτυα (LAN).

Παιχνιδοκονσόλα PS4: εικόνα

Εφαρμογή PlayStation®

Με την εφαρμογή PlayStation®, το iPhone, το iPad και τα Android™ smartphone/tablet θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δεύτερη οθόνη για το σύστημα PS4™. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή σε αυτές τις συσκευές, οι παίκτες θα μπορούν να βλέπουν στοιχεία του παιχνιδιού, να αγοράζουν τίτλους για το PS4™ και να τους κατεβάζουν απευθείας στην κονσόλα στο σπίτι τους, καθώς και να παρακολουθούν από απόσταση το παιχνίδι άλλων παικτών που παίζουν στις συσκευές τους.

Παιχνιδοκονσόλα PS4: εικόνα

Απόλυτος έλεγχος με το DUALSHOCK®4

Το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 διαθέτει γνώριμα στοιχεία ελέγχου, ενώ παράλληλα ενσωματώνει καινούργιους τρόπους αλληλεπίδρασης με παιχνίδια και άλλους παίκτες. Τα βελτιωμένα διπλά αναλογικά χειριστήρια και οι σκανδάλες προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου, ενώ η έξυπνη επιφάνεια αφής παρέχει απεριόριστες καινούργιες δυνατότητες παιχνιδιών. Απολαύστε την εξέλιξη του παιχνιδιού με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4.