Δέκτης θαλάσσης υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης θαλάσσης υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης θαλάσσης υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης θαλάσσης υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης θαλάσσης υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Ισχύς 4 x 100 w, όπου κι αν πηγαίνετε

Απολαύστε βαθύ, καθαρό ήχο από έναν ισχυρό ενισχυτή με επιλογή φορτίου ηχείων 2 ohm, είτε βρίσκεστε στα ανοιχτά της θάλασσας είτε στην ύπαιθρο. Εκτός από την αντιδιαβρωτική επίστρωση και το φινίρισμα προστασίας από την ακτινοβολία UV, η νέα εφεδρική μνήμη αποθηκεύει τις αγαπημένες προεπιλογές σας, χωρίς να απαιτείται συνεχής παροχή ενέργειας, ώστε η μουσική σας να είναι έτοιμη οποιοσδήποτε και αν είναι ο επόμενος προορισμός σας.

4 x 100 w
Ισχυρός ενισχυτής για πλούσιο και καθαρό ήχο

Ο ενισχυτής τεσσάρων καναλιών αποδίδει ενσωματωμένη ισχύ που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο από εξωτερικούς ενισχυτές.

έτοιμοι για τον ήλιο
Κατάλληλα για χρήση στον ήλιο και στην υγρασία

Το ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV φινίρισμα χαρίζει προστασία από το δυνατό φως του ήλιου, ενώ η αντιδιαβρωτική επίστρωση που διαθέτει προστατεύει τον ενισχυτή από το αλάτι του θαλασσινού αέρα χωρίς να ξεθωριάζει ή να ραγίζει.

Λογότυπο Music Center
Εξατομίκευση και έλεγχος μέσω smartphone 

Ενώστε τις δυνάμεις του δέκτη πολυμέσων με εκείνες του smartphone σας. Ελέγξτε την κύρια μονάδα μέσω επιλεγμένων εφαρμογών για να έχετε εύκολη ρύθμιση και εξατομίκευση του ηχοσυστήματος από το smartphone σας.

Διπλές συνδέσεις

Κάντε σύζευξη με ένα τηλέφωνο Bluetooth® για πρόσβαση σε δυνατότητες πλοήγησης, αναπαραγωγής μουσικής και επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ένα δεύτερο τηλέφωνο για κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος για Android™

Χρησιμοποιήστε τον φωνητικό έλεγχο, για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο Android™ smartphone σας.

Εικονίδιο μικροφώνου
"Μιλήστε" στο Siri από τη θάλασσα

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική, την πλοήγηση, τα μηνύματα και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Διατηρήστε τον έλεγχο της οδήγησης 

Απολαύστε τις έξυπνες δυνατότητες του smartphone σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο, μπορείτε να διαχειριστείτε τη μουσική σας, να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας μόνο με απλές φωνητικές εντολές. 

Ισχύς 4 x 100 w με
απαράμιλλη ποιότητα ήχου

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής κατηγορίας D παρέχει υψηλή ισχύ με ελάχιστες παρεμβολές, εξασφαλίζοντας πεντακάθαρο ήχο, ακόμα και σε υψηλή ένταση.

Πάνω μέρος DSX-M80
Βελτιστοποιημένος δέκτης για κορυφαία απόδοση

Τα κυκλώματα και τα εξαρτήματα έχουν ειδική διάταξη για άκρως αποδοτική μετάδοση ηλεκτρικής ισχύος με ανεπαίσθητο θόρυβο.

Λεπτομέρεια DSX-M80
Τοποθέτηση μπλοκ ισχύος με εξαιρετική ακρίβεια

Η τοποθέτηση του μπλοκ ισχύος κοντά στην είσοδο και τον ενισχυτή ελαχιστοποιεί την απώλεια ισχύος, ενώ οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές εξασφαλίζουν απόκριση μπάσων υψηλής ακρίβειας.

Αεραγωγός DSX-M80
Απαγωγή θερμότητας

Ο ειδικά σχεδιασμένος ψύκτης με δομή πτερυγίων διασφαλίζει επαρκή αερισμό για την αποτροπή της υπερθέρμανσης.

Ακούστε τη μουσική όπως εσείς θέλετε

Χάρη στις διάφορες επιλογές προσαρμογής, μπορείτε να προσαρμόσετε την ηχητική εμπειρία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με την απευθείας σύνδεση υπογούφερ και το φορτίο ηχείων 2 Ω, μπορείτε να συνδέσετε ένα υπογούφερ απευθείας στον ενσωματωμένο ενισχυτή κατηγορίας D, μαζί με πολλά ηχεία, για βαθύ ήχο που πλημμυρίζει τον χώρο.

Ο απόλυτα δικός σας ήχος
με το Sony | Music Center 

Η εφαρμογή για smartphone Sony | Music Center ενοποιεί το ηχοσύστημα με το smartphone σας, προσφέροντας δυνατότητα ελέγχου της κύριας μονάδας, καθώς και επιλεγμένων εφαρμογών του κινητού σας. Διαθέτει διάφορες απομακρυσμένες ρυθμίσεις, όπως ρύθμιση της έντασης του ήχου, EXTRA BASS™ και ισοσταθμιστή 10 ζωνών, καθώς και διαμόρφωση ρύθμισης φωτεινότητας, θέση καθίσματος και υπογούφερ. Επιπλέον, με την προσθήκη "Advanced Car Audio Setting", μπορείτε να απολαμβάνετε επιπλέον στοιχεία ελέγχου, για λεπτομερή εξατομίκευση ήχου.

Κύματα φωτός σε συγχρονισμό με τον ρυθμό 

Διαλέξτε από 35.000 χρώματα για τον φωτισμό δύο ζωνών που προτιμάτε. Όταν παίζει η μουσική, τα φώτα της οθόνης LED πάλλονται με τον ρυθμό του τραγουδιού.

Εικονίδιο τιμονιού
Εφεδρική μνήμη

Αποθηκεύστε τις προτιμήσεις σας. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει συνεχής τροφοδοσία ρεύματος, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις ήχου, τις προεπιλογές ραδιοφωνικών σταθμών, τις συνδέσεις Bluetooth®, τις προσαρμογές τιμονιού και άλλα.

Λογότυπο FLAC
Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

Η συμβατότητα FLAC σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου χωρίς απώλειες, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική με κάθε λεπτομέρεια. 

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε βαθύ, καθαρό ήχο από έναν ισχυρό ενισχυτή με επιλογή φορτίου ηχείων 2 ohm, είτε βρίσκεστε στα ανοιχτά της θάλασσας είτε στην ύπαιθρο. Εκτός από την αντιδιαβρωτική επίστρωση και το φινίρισμα προστασίας από την ακτινοβολία UV, η νέα, ενσωματωμένη εφεδρική μνήμη αποθηκεύει μόνιμα τις προσωπικές ρυθμίσεις σας, χωρίς να απαιτείται συνεχής τροφοδοσία ρεύματος. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε, η μουσική θα σας ακολουθεί.
  • Μέγιστη ισχύς εξόδου 4x100 W (RMS 45 W) με επιλογή φορτίου ηχείων 2 ohm

  • Η εφεδρική μνήμη αποθηκεύει τις προσωπικές σας επιλογές ρυθμίσεων, όταν δεν υπάρχει συνεχής τροφοδοσία ρεύματος.

  • Χάρη στη διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth®, μπορείτε να συνδέετε δύο smartphone ταυτόχρονα

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android™

  • Οι δύο θύρες USB επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση smartphone και συσκευής USB

EXTRA BASS
Ναι (1,2)
Δυναμική οργάνωση ηχητικού πεδίου (DSO - Dynamic Stage Organizer)
Ναι
Ισχύς εξόδου
4 x 100 W
Έξοδος Pre Out
x 3
Έξοδος υπογούφερ
Ναι
AUX
Ναι (μπροστά)
Μνήμη αντιγράφων
Ναι
USB
Ναι (Εμπρός + Πίσω)
Bluetooth®
Ναι
Πρωτόκολλο μεταφοράς πολυμέσων USB (USB Media Transfer Protocol)
Ναι
Πρωτόκολλο Android Open Accessory USB (USB Android Open Accessory Protocol)
Ναι (2.0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον