ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Δέκτης CD θαλάσσης με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®

MEX-M71BT

Δέκτης CD θαλάσσης με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ενδεικτικά από

212,99 €

Δέκτης CD θαλάσσης με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD θαλάσσης με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD θαλάσσης με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Ροή κορυφαίας ποιότητας στη θάλασσα

Δέκτης CD μονής εξόδου με συνδεσιμότητα διπλού Bluetooth®

Πάρτε τη μουσική στη θάλασσα με τον δέκτη LCD θαλάσσης. Η ασύρματη ροή διευκολύνεται, χάρη στη σύζευξη με Bluetooth, ενώ μπορείτε να συνδέσετε και ένα δεύτερο τηλέφωνο, για κλήσεις hands-free. Τέλος, χάρη στην αντιδιαβρωτική επίστρωση και το ανθεκτικό στις ακτίνες UV φινίρισμα, θα απολαμβάνετε το φως του ήλιου και τον θαλασσινό αέρα χωρίς πρόβλημα.

Εικονίδιο καιρού

Κατάλληλα για χρήση στον ήλιο και στην υγρασία

Το ανθεκτικό στις ακτίνες UV φινίρισμα χαρίζει προστασία από το δυνατό φως του ήλιου, ενώ η αντιδιαβρωτική επίστρωση προστατεύει από το αλάτι του θαλασσινού αέρα.

Εικονίδια Bluetooth και τεχνολογίας NFC

Ασύρματη σύνδεση με ένα άγγιγμα

Η τεχνολογία NFC σας επιτρέπει να συζεύξετε το τηλέφωνό σας με Bluetooth στη στιγμή, απλώς ακουμπώντας το στο κουμπί έντασης ήχου του δέκτη.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου

Έλεγχος με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές, για να αναπαράγετε μουσική, να υπαγορεύσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιήσετε κλήσεις και πολλά περισσότερα.

Συνδέστε 2 smartphone με τη συνδεσιμότητα διπλού Bluetooth®

Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth® για να συζεύξετε το πρώτο τηλέφωνο για πλήρη πρόσβαση στην αναπαραγωγή μουσικής και στις λειτουργίες επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να συνδέσετε ένα δεύτερο τηλέφωνο για την πραγματοποίηση και την απάντηση κλήσεων hands-free.

Εικονίδιο Siri

Πάρτε το Siri μαζί σας

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική που περιέχει, καθώς και τις λειτουργίες πλοήγησης, μηνυμάτων και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου

Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε το φωνητικό έλεγχο για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας με Android.

Έλεγχος με ομιλία

Απολαύστε τις έξυπνες δυνατότητες του smartphone σας, χωρίς να χάνετε τη θέα που βλέπετε. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο, μπορείτε να διαχειριστείτε τη μουσική σας και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας μόνο με απλές φωνητικές εντολές.

Απολαύστε τέλειο ήχο σε κάθε διαδρομή

Απολαύστε καθαρό και φυσικό ήχο με δυναμική ενίσχυση και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου σε κάθε διαδρομή.

 • Ενισχυτής υψηλής ισχύος
 • EXTRABASS™
 • Γραφικός ισοσταθμιστής
 • Τρεις έξοδοι προενίσχυσης

Επιλέξτε τα χρώματά σας

Με τον φωτισμό δύο ζωνών, έχετε στη διάθεσή σας 35.000 χρώματα, ενώ τα φώτα στην οθόνη LED αναβοσβήνουν στο ρυθμό του τραγουδιού, όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

Εικονίδιο FLAC

Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

Χάρη στην υποστήριξη FLAC, μπορείτε να ακούτε αρχεία ήχου χωρίς απώλεια ποιότητας, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με κάθε λεπτομέρεια.

Εικονίδιο LCD υψηλής αντίθεσης

Ευανάγνωστη οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης 

Με πέντε φορές καλύτερη αντίθεση, σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, καθώς και με βελτιωμένη γωνία προβολής, η οθόνη διαβάζετε με ευκολία. 

Εικονίδιο USB

Σύνδεση με θύρα USB συμβατή με AOA 2.0

Η μπροστινή θύρα USB με συμβατότητα AOA 2.0 σάς επιτρέπει να συνδέετε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής με καλώδιο, καθώς και τηλέφωνα Android και iOS.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Απολαύστε περισσότερη μουσική και καλύτερη συνδεσιμότητα στη θάλασσα με τον δέκτη θαλάσσης με Bluetooth MEX-M71BT. Με τη δυνατότητα διπλού Bluetooth®, μπορείτε να συνδέσετε δύο smartphone, όπου το δεύτερο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για κλήσεις hands-free. Χάρη στις προσαρμόσιμες λειτουργίες ήχου, όπως τον γραφικό ισοσταθμιστή και την ενίσχυση EXTRABASS, η μουσική σας ακούγεται πάντοτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Artboard 1

  Χάρη στη διπλή σύνδεση Bluetooth®, μπορείτε να συνδέετε δύο smartphone ταυτόχρονα

 • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

 • Ισχυρός ενισχυτής για κρυστάλλινο και φυσικό ήχο

 • Με φινίρισμα ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV και αντιδιαβρωτική επίστρωση για ανθεκτικότητα

 • Με θύρα USB συμβατή με AOA 2.0 που σας επιτρέπει να συνδέετε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και smartphone

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον