Η BRAVIA CAM τοποθετημένη πάνω σε BRAVIA TV
Η BRAVIA CAM τοποθετημένη πάνω σε BRAVIA TV
Η BRAVIA CAM τοποθετημένη πάνω σε BRAVIA TV
Μπροστινό πλάνο BRAVIA TV με τοποθετημένη την BRAVIA CAM επάνω της
Μπροστινό κοντινό πλάνο της BRAVIA CAM με καλώδιο USB
Πίσω κοντινό πλάνο της BRAVIA CAM με καλώδιο USB
Μπροστινό κοντινό πλάνο της BRAVIA CAM με καλώδιο USB
Μπροστινό κοντινό πλάνο της BRAVIA CAM με καλώδιο USB
Βραβευμένο
Λογότυπο CES® Innovation Awards 2022 Best of Innovation
BRAVIA CAM: Βραβείο CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree
Η βέλτιστη εμπειρία προβολής, όπου κι αν βρίσκεστε

Συνδέστε τη Sony BRAVIA CAM στην BRAVIA XR για πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Αυτό σημαίνει πιο καθαρό ήχο και εικόνα, με καθηλωτική φωτεινότητα της εικόνας προσαρμοσμένη στο περιβάλλον προβολής σας.

Απεικόνιση διαχωρισμού οθόνης με άτομο που βλέπει τηλεόραση από μακριά και άλλο που βλέπει από κοντά
Βελτιστοποίηση εικόνας ανάλογα με τη θέση σας στον χώρο

Η BRAVIA CAM ανιχνεύει την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και την τηλεόραση και προσαρμόζει τη φωτεινότητα, για τέλεια ποιότητα εικόνας όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Ο αισθητήρας φωτός και χρώματος προσαρμόζει την εικόνα στον φωτισμό, για την βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Ιδανική εμπειρία ήχου από οποιαδήποτε θέση

Η BRAVIA CAM εντοπίζει τη θέση σας, ακόμα και από τα πλάγια, και προσαρμόζει την ισορροπία ήχου αριστερά και δεξιά για βέλτιστη ακουστική. Όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, θα απολαύσετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να κάθεστε ακριβώς μπροστά στην τηλεόραση.

Γραφικό διαχωρισμού οθόνης που δείχνει άτομο που ακούει την τηλεόραση από μπροστά και άλλο άτομο που την ακούει από το πλάι
Απεικόνιση που δείχνει άτομο που ακούει την τηλεόραση από κοντά και άλλο άτομο που ακούει άλλη τηλεόραση από μακριά
Ακούστε καθαρά τη φωνή, όπου κι αν βρίσκεστε

Ανιχνεύοντας την απόσταση προβολής, η BRAVIA CAM προσαρμόζει αυτόματα το Voice Zoom, ώστε να ακούτε καθαρά τους διαλόγους. Η ένταση του διαλόγου στην τηλεόραση αυξάνεται όταν απομακρύνεστε και μειώνεται όταν πλησιάζετε.

Απολαύστε τηλεόραση με νέους τρόπους με την BRAVIA CAM

Εξερευνήστε νέες διασκεδαστικές τηλεοπτικές εμπειρίες με την BRAVIA CAM, όπως ο έλεγχος κινήσεων χεριών, η συνομιλία μέσω βίντεο και πολλά άλλα.

Απεικόνιση ενός παιδιού που βλέπει τηλεόραση από κοντά και ενός άλλου που βλέπει από πιο μακριά
Ειδοποίηση απόστασης

Η ειδοποίηση απόστασης σάς επιτρέπει να ορίσετε τη συνιστώμενη απόσταση παρακολούθησης για το παιδί σας και σας ειδοποιεί αν πάει πολύ κοντά.

Απεικόνιση που δείχνει άτομο να χειρίζεται την τηλεόραση με κινήσεις χεριών
Έλεγχος κινήσεων χεριών

Ο έλεγχος κινήσεων χεριών σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε κανάλια, να ρυθμίζετε την ένταση και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας απλές χειρονομίες, χωρίς τηλεχειριστήριο.

Άτομο που βλέπει τηλεόραση BRAVIA, ενώ άλλο άτομο απομακρύνεται από την τηλεόραση και σκουραίνει η οθόνη, με την αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας
Λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας σκουραίνοντας αυτόματα την οθόνη όταν δεν βρίσκεστε μπροστά της.

Συνομιλία βίντεο με φίλους και οικογένεια στη μεγάλη οθόνη

Επικοινωνήστε με φίλους και συγγενείς στη μεγάλη οθόνη. Διασκεδάστε ακόμα περισσότερο κατά τη σύνδεση της τηλεόρασής σας με τη BRAVIA CAM.

Εικόνα ζευγαριού σε σαλόνι που χαιρετάει φίλο σε συνομιλία μέσω βίντεο
Κοντινό σε BRAVIA CAM πάνω σε τηλεόραση BRAVIA
Εύκολη σύνδεση, εύκολο κλείσιμο

Η σύνδεση της BRAVIA CAM με τηλεόραση BRAVIA γίνεται γρήγορα και εύκολα μέσω USB. Πατήστε τον διακόπτη του καλύμματος πάνω στην BRAVIA CAM, για να κλείσετε το κάλυμμα της κάμερας, αν θέλετε ιδιωτικότητα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές.
Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας