Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με επιφάνεια αφής One-Flick: φωτογραφίες
Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με επιφάνεια αφής One-Flick: φωτογραφίες
Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με επιφάνεια αφής One-Flick: φωτογραφίες
Όλα ξεκινούν από τα δάκτυλά σας

Απλός, έξυπνος χειρισμός

Αλληλεπιδράστε με την τηλεόρασή σας πιο εύκολα από ποτέ. Περιηγηθείτε εύκολα στα στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη σας από την επιφάνεια αφής. Δεν χρειάζεται να στρέψετε το τηλεχειριστήριο στην οθόνη της τηλεόρασης. Με το ενσωματωμένο NFC μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες ασύρματα από το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασης με ένα άγγιγμα.

Με ένα άγγιγμα

Με μερικές απλές κινήσεις των δακτύλων σας πάνω στην επιφάνεια αφής εξαιρετικής απόκρισης, μπορείτε να αναζητήσετε προγράμματα τηλεόρασης, διαδικτυακά βίντεο, φωτογραφίες και πολλά ακόμα.

Το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση με ένα άγγιγμα

Μοιραστείτε ασύρματα φωτογραφίες, βίντεο και άλλα από το smartphone ή το tablet σας στην οθόνη της τηλεόρασης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η δυνατότητα κατοπτρισμού NFC με ένα άγγιγμα. Χωρίς κωδικούς πρόσβασης. Χωρίς ρύθμιση. Απλή σύνδεση με ένα άγγιγμα.

Δείτε τα πάντα στη μεγάλη οθόνη

Δείτε εικόνες από το Xperia™ tablet ή smartphone στη μεγάλη οθόνη. Συνδέστε τη συσκευή σας στο τηλεχειριστήριο και μεταδώστε περιεχόμενο μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi®.

Χειριστείτε όλο τον εξοπλισμό σας

Ξεχάστε τη ρύθμιση πολλών τηλεχειριστήριων. Αν το σύστημα Home Cinema διαθέτει θύρα υπερύθρων (IR Blaster), μπορείτε να το ελέγχετε μέσω του τηλεχειριστηρίου One-Flick.

Μεγάλες δυνατότητες, λεπτή σχεδίαση

Πληθώρα λειτουργιών, χωρίς την ογκώδη σχεδίαση. Το τηλεχειριστήριο One-Flick είναι λεπτό και ελαφρύ, για να χωράει άνετα στην παλάμη σας.

Προδιαγραφές

  • Έξυπνος χειρισμός μέσω επιφάνειας αφής

  • Κατοπτρισμός NFC με ένα άγγιγμα

  • Ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz

  • Συμβατότητα με IR Blaster

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Οδηγίες λειτουργίας (ανακοίνωση ασφάλειας)

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας